73 12345
發新話題

♥ ㊣ౄ vLan 締ξ死神ψ 帖子集中營 ೀღ♀

[Close]

♥ ㊣ౄ vLan 締ξ死神ψ 帖子集中營 ೀღ♀

嘩~神wo~把舊貼集埋一齊~右多2分了

>﹏<"全部都係你自己既....無其他人post既精華la咩

不過的確是不錯的帖!!

正!!!!!!!!!!!!!!
thx you!
你唔好嘈我!!!

gdgd係好店wo唔錯唔錯

引用:
原帖由 糖果紙 於 2007-4-8 00:16 發表

>﹏<"全部都係你自己既....無其他人post既精華la咩

不過的確是不錯的帖!
有... 但沒有記下來...

也不多

wow 正啊~~~~~~~~~~~

感謝

死神咁得閒...

成日玩單機版試野...

賣花讚花香
賣屎不會讚屎臭的

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-8 04:18 發表
有... 但沒有記下來...

也不多
好質疑你呢句 「也不多」..  

假使你既文章  所有都叫精華  咁..  大把精華帖  

真係囂張得你  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-4-10 19:32 發表

好質疑你呢句 「也不多」..  

假使你既文章  所有都叫精華  咁..  大把精華帖  

真係囂張得你  
閣下近期常說很多人為了拎分而發帖,精華帖又怎會「多」呢?

不知閣下明不明白甚麼叫做「不多」(不多也可以是不少的)

雖說如此,多不多也是主觀的感覺,閣下與本人的觀點可以不同。

閣下若覺得0.1%的文章是精華帖也是「多」的話,也不應該說閣下是錯的。

在下並不知閣下從那裡覺得本人囂張。

唔錯   唔錯
加油加油..
支持你!!

死神d文真係幾勁下

你真係好得閒   
失業嗎?
有點兒擔心你~"~
個人性別果度又係女仔
女仔唔會冇朋友掛?點解你咁得閒上網打機黎了解信長咁深入既?
女仔應該要出多d街  扮下靚先係女仔ge ma
我係男仔   之前我都係好似你咁日日打機無所事事[不過冇你咁叻對打機都咁深入  可能你係女仔  性格唔同啦]
之後跟左個師傅學cut hair    學左4年都有幾份証書啦   睇你講野有文有路都唔係d  中學生
中學生就話可以日打夜打姐   我睇你講野應該都係中三中五出黎冇野做冇讀書好耐果d女仔黎ge 啦
唉  真係可憐  你要改變下啦  咁落去唔得ge

不過有陣時見到你發言講既野我都開始明白點解你d朋友唔會搵你or同你做fd   你要改變一下自己

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-10 20:19 發表
閣下近期常說很多人為了拎分而發帖,精華帖又怎會「多」呢?

不知閣下明不明白甚麼叫做「不多」(不多也可以是不少的)。

雖說如此,多不多也是主觀的感覺,閣下與本人的觀點可以不同。

閣下若覺得0.1%的文章是精華帖也是 ...
  又黎料..

只係你講到無乜其他會員寫既好帖  我先話你囂張  
當然你可以唔承認  亦唔會認  因為你既理論表面上可以扭轉一切

一直都係文字問題  你喜歡你既文字惹上爭議並無不妥  咪令人感到你串串供    如此而已

ps:織死神係名副其實既男性  只係喜歡女性作頭像及其性別顯示而已

輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

73 12345
發新話題