發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
既然有會員提供相關投訴那版主會給予查看給予適當地處理
既然有其他會員有人生攻擊等問題你可以提供一下,應\當區版主會處理,
現在是有會員提供投訴,如果你有投訴你也可以提供相關資料給予版主查看.
我係ipve差不多做左5年版主,沒有收過1分1毫
每位版主也有自己的工作和學業,我們是24小時在論壇處理版務,那誰來找錢養我們?
會員請善用報告功能,可使版主查看到會員的投訴.這樣互相合作才對,
不要只懂誰唔扣邊個分唔扣邊個分,
請先提供資料給當區版主查看資料給予處理

會員說樓主可能是版主,可以要求壇主查一下ip  樓主是不是版主吧

引用:
原帖由 bat1020 於 2011-5-2 11:20 發表
是對是錯由管理員決定

另外此帳戶是正ac,請不要再作出其他胡亂的猜測

而且投訴乃是每一個會員的責任,有投訴才會有進步

最後我不希望有其他駡戰再發生 ...
註冊日期:2011-1-20
原來正身也可以找回一年前的Ps 可見你用心良苦 下沉也找到我的最愛
誓愛.韻

y0Man 上年你扣分都扣得我多啦 又扣狂龍;(
雖說你是高級版主。 但是我都希望你明白 紫包唔住火 狂龍果刻既怒火係收唔番
因為別人多次挑釁 我跟你說 就算唔鍾意狂龍都好 你都要體諒下一個六年級做團隊隊長都辛苦 況且狂龍佢地都改過。如果佢地冇改 我諗全版都係罵戰。 我在這裡詭求。比一個時間佢 等佢重新更過   我第一次求人

點解唔再睇下佢係呢一年入面有冇改過

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2011-5-2 17:02 發表
既然有其他會員有人生攻擊等問題你可以提供一下,應\當區版主會處理,
現在是有會員提供投訴,如果你有投訴你也可以提供相關資料給予版主查看.
我係ipve差不多做 ...
我認為是次投訴帶有針對性...
如果樓主唔係開分身帳號來針對狂龍
加上佢自稱正帳..我很想了解清楚..為何
他可以找到1年前的帖?另外..犯規的人
我想應該不止狂龍..為何只有狂龍一位?
是次扣分是否嚴重了一些?
是否應該對那些先開帖挑釁罵戰的人
給他們應有的懲罰?如果不是有人帶有
針對性...那為何只有狂龍一位被嚴懲?
這只是我個人的意見...[肯]請管理員給他
改過的機會

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2011-5-2 17:02 發表
我係ipve差不多做 ...
你地身為版主,處事不公就不準人講,你地話人就得,我地話你地就唔得
e家你係到講乜野都得啦,你有心針對我既你就精明D,唔好用一年前既野黎屈我
我用粗口?我何時用過粗口?
人地開口就賣人地個父母果D就唔算係粗口?我幾時有用粗言罵人地父母
用粗言辱罵人地父母果D就唔係人身攻擊?
你只係用我既回帖黎入我罪,而你唔睇我回既係咩帖
果D你完全唔睇,呢D叫欲家之罪
你身為管理員,要處理一件事 竟然 只睇單方面既野
就定人以罪,你叫D玩家覺得你做事公平?
上次嘈你已經扣左我分,e家又拎返黎再扣我分?
你唔係針對係咩野呀,管理員先生
全心搵交嗌既人你唔罰,就罰我呢個回帖既人
你認為你做法恰當?如果樣樣要我地幫你搵證據搵呢樣果樣
不如我做啦,洗咩你做姐,所有既發帖回帖皆有紀錄
洗唔洗我去搵呀,高高在上既管理員先生
你完全冇睇過就妄下定論,咁我地唔可以懷疑你地係佢既fd?
你話要證據,我就求其搵個比你睇,你自己去睇下,究竟係邊個引起罵戰
仲有比全部既玩家睇,如果係我錯我以後唔玩vLan.我自己封我ac唔洗你封我
用呢篇野黎屈我?比大家睇下高高在上既管理員點樣大公無私法,睇下我係咪話錯你

拿,你自己打開你的大眼睛望下,係邊個引起罵戰
呢個證據係你拎黎屈我既證據,你話你唔識佢?邊個信呀
你話你冇同佢食飯飲茶行街睇戲?我好懷疑喎
你所謂既證據拎黎屈我,話我挑起罵戰,但真正挑起罵戰既人,你完全望都唔洗望
就將罪名全入我數,你咁樣做野手法,你叫我唔話你丫?我仲洗唔洗讚美你呀?
你問下全vLan有少少正義感既玩家,睇下係你岩定我岩
當然我錯我係應該要受罰,但你只係罰我一個 引起罵戰既你提都冇提個
咩叫我地搵證據?講到自己好似好大公無私,你唔好笑大我個口啦,你唔好忘記
所有既帖都係有紀錄,你一睇就睇到
要處罰,你唔會唔知,只不過你係要針對我
就唔好係到講到自己好似好公正咁樣,你盞比人笑炸,
要針對我,c0me 0n,我都知你對我有心病
但就唔好用埋D咁卑鄙既手段,用下個腦(又唔好話我侮辱你喎),高明小小
咁就冇人可以話你架啦
你話你公平丫嘛,我就睇下你點樣比個公平交待我 唔好以為你做管理員可以隻手遮天

仲有,點解你唔拎挑起我地罵戰既帖拎出黎比大家睇
剩係拎我回既帖當成證據,仲唔係針對咁係咩?你話我知啦唉,你同佢係咪fd係咪成日飲飲食食大家心中有數

And Then,
零式俊整呢條片仲唔係引起罵戰?你有冇處理過丫 你仲話唔係玩針對?
網址在此↓
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=387371
無處理過既人,一係就係你自己人,一係就你疏忽職守,辦事糊塗
你叫玩家服你?引笑

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-2 19:03 發表
And Then,
零式俊整呢條片仲唔係引起罵戰?你有冇處理過丫 你仲話唔係玩針對?
網址在此↓
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=387371
此片中只提到該場$#殺人的鏡頭以及狂龍供裝的鏡頭,並於片尾加入文字說明該場狂龍和他的隊友不斷以全頻說的話
片尾也有提及本人整作該片的目的:比大家睇清神團團長絕信既非凡技術同高尚的人品
亦有嗚謝狂龍會員(以及他隊友)的精彩演出
加上本片中亦沒有粗口,你說此片為引起罵戰本人絕無此意,只是拍下了本人玩絕信中的其中一場並以文字發洩對狂龍會員於遊戲中的行為以及他隊友(朋友)說的話的不滿
如本片令各位有任何誤會,本人於此澄清本片目的:比大家睇清神團團長絕信既非凡技術同高尚的人品
本片令各位玩家誤會,本人深感抱歉並在此真心道歉
綜合區版主╭DeviL★WiNG亦關閉了此post,並不是沒人理會,也請你尊重各版主的決定

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2011-5-2 10:42 發表
下手輕D 會扣到-43? 到底係某人針對佢定係點呢下? E D野我真係唔明白
我見過因為恐嚇一下比人扣到-125啦
vLan 扣分好重手架

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-2 19:14 發表

此片中只提到該場$#殺人的鏡頭以及狂龍供裝的鏡頭,並於片尾加入文字說明該場狂龍和他的隊友不斷以全頻說的話
片尾也有提及本人整作該片的目的:比大家睇清神團團長絕信既非凡技術同高尚的人品
亦有嗚謝狂龍會員(以及 ...
唔好引笑
病.Ms.missy0u 說:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=389104&page=2#pid3656769
封Ps
gd做得好你扣得岩
我同佢講。 下次見到你好自為知
誓愛.韻

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2011-5-2 10:42 發表
下手輕D 會扣到-43? 到底係某人針對佢定係點呢下? E D野我真係唔明白
引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-2 19:15 發表

我見過因為恐嚇一下比人扣到-125啦
vLan 扣分好重手架
vlan宗旨: 永無翻生?!

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-2 19:14 發表

亦有嗚謝狂龍會員(以及 ...
係閣下製作之片段中
1:25 何謂"引夠我笑未?"
1:36 何謂"柒左/_\"
1:49 何謂"你又搞笑?"
2:12 何謂"你死第幾次?"
2:22 何謂"一個傻既"
你所打既字幕,唔係挑釁咁係咩野?你咁都可以自然奇說?
你睇下其他玩家所做既片,有冇好似你咁樣
你仲有野講?如果咁都唔係挑釁,咁乜野先係叫挑釁呢?你教下我
俊哥,我就係等緊你回,你唔回我都無乜你辦法,你自己e家真係好似你條片咁講
自投羅網

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-2 19:26 發表

係閣下製作之片段中
1:25 何謂"引夠我笑未?"
1:36 何謂"柒左/_\"
1:49 何謂"你又搞笑?"
2:12 何謂"你死第幾次?"
2:22 何謂"一個傻既"
你所打既字幕,唔係挑釁咁係咩野?你咁都可以自然奇說?
你睇下其他玩家所做既片, ...
呢d文字冇問題囉我想講@@"
去信長post爬下文啦(你唔知咩事咁算)

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-2 19:32 發表

呢d文字冇問題囉我想講@@"
去信長post爬下文啦(你唔知咩事咁算)
得你自己講話冇問題,你講乜都得
不過要天下既人認同你先為之真,我未見過所有宣傳自己既片有呢種文字
你亦不坊去睇下人地所整宣傳自己既片有冇呢種挑釁性既字眼
唔係我唔識中文,係你對中文既理解毫無理解力
去信長區爬文唔係我,係你
e家我唔會同你講,我剩係會同管理員講
e家我同你講等於廢話,要講你就同管理員講
我唔想係到同你廢話 老實講,你自己做咩事自己知 亦無需解釋

發新話題