發新話題

[原創] 屠龍道.爆頭的藝術

[Close]

屠龍道.爆頭的藝術

片名:屠龍道.爆頭的藝術
片中主角:★小唯/($#) 本人(三好) 狂龍兄(供裝的龍川~殺1,31兵) ★布★(信長,傲氣5虎將)
片中織田軍不斷咀炮,更以粗口辱罵聯合軍玩家,本人沒作出理會,以猛烈攻勢回應~
感謝各vLan玩家的支持,本人連夜起貨至凌晨五時,影片如有不足請原諒~
沒有神的對手,只有豬的隊友~咁係對手神定係豬隊友令你輸呢??
[youtube2]CdM-Nh_JdHQ[/youtube2]

香頭~
強大零式◆俊

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-4-25 16:49 發表
強大零式◆俊
謝支持

支持

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2011-4-25 17:00 發表
支持
有了你們支持,我會再做好片

我覺得信長大技求保命並唔係點笑,比住係你我諗你都會博一博
加上我眼見片中$#同信長的殺數都差無幾 (中既是中期,完場時不知)
而供裝方面暫時未團團規並沒有禁止
但經過事次後會改進團規
只於嘴炮方面,求樓主pm我交出名字,本人自會處理
呢次係我地技不如人
做人要認輸

我地不嬲都只係垃圾團

對於片中$#技術我建議3技之前再點下旗仔. 信長開大果一下如果早d反應打信長,信長會死

片中$#技術唔算高手,只係$#應有既實力,有待改善

條片

dd sm

小龍~我係XD大叔呀-v-
支持支持

仲有,點解唔用自己團ac打呢?
仲有,片中的$#又唔係你,你唔好沾佢光 攞彩woo

本人並不是引起罵戰
但想問:

大家都係團隊點解要針鋒相對?
你有你團發展,我地基本上又唔同ser玩
點解每次都要針對敝團?

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-4-25 16:48 發表
片名:屠龍道.爆頭的藝術
片中主角:★小唯/($#) 本人(三好) 狂龍兄(供裝的龍川~殺1,31兵) ★布★(信長,傲氣5虎將)
片中織田軍不斷咀炮,更以粗口辱罵聯合軍玩家,本人沒作出理會,以猛烈攻勢回應~
感謝各vLan玩家的支持,本人連夜起貨至凌晨 ...
係片中尾段"狂龍哥做咩要供裝既?"
想問一下 係唔係唔供得裝  , 至於團員串人,我已經不停係同盟頻叫佢地收聲
----------------------
"點知供完都係咁"
嬴輸有咩問題?供完裝輸左,對於一個垃圾團黎講,唔出奇 無必拎呢D野黎恥笑
絕信幾時都係技術大哂呢點我讚同
---------------------------
都係果句啦,你部機咁勁做咩唔自己開場,要入我場玩?
一定係我部機問題?點解咁多人唔lag係得你lag?要求回答
----------------------------
要屠我就屠吧,我無所謂
無所謂就唔該唔好咁多聲氣
----------------------------
我個場無任歡迎技術高超既人,冇品人除外
8:36 vLan唔岩我?想問下係唔係小六就唔可以玩vLan
8:42 你咁講無非都係想我出黎供你地姐:loveliness: 仲有,都係果句,供裝有咩問題呢:loveliness:
人不犯我我不犯人 ,想問下我邊到有踩親你條尾:loveliness:
要踩低我即管踩:loveliness: 我地已經成日講我地自己係垃圾,想問下廢有咩出奇

仲有,都係果句
想問下一個垃圾團爆得塔少,殺得人少,輸
有咩出奇?人人都試過輸與嬴,無人係天下無敵
包括三國亂世果時既呂布,勇武有如趙子龍,最後咪又係比曹操用計收_

輸贏真的重要?
只係遊戲一場

唔好忘記遊戲的本質為何

遊戲做出黎係供人娛樂,並唔係用黎引起罵戰

不是單方向同零團講,而係要同所有遊戲玩家講!

小龍好惡-v-
各位冷靜~

勁!!

啊俊勁喎!!神野啊!!多多指教 ^^

發新話題