發新話題

有冇搞錯呀?

[Close]

有冇搞錯呀?

無啦啦扣我分做咩先 扣到我宜家入唔到AC 我第一次開POTS炸喎 真係唔知會比人扣分 比反2分黎喇s_s

管理員/版主果d有冇send短消息俾你知扣分原因?

回復 2# 的帖子

呢啲嘢點會冇?..

btw,

用左小小時間搵樓主個犯規post

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=377253

積分        用戶名        時間        理由
威望 -2        ╭DeviL★WiNG        2011-4-13 23:19        錯區抱怨帖

開埋d咁既post 緊係比人扣分啦

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-14 13:49 發表
呢啲嘢點會冇?..

btw,

用左小小時間搵樓主個犯規post

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=377253

積分        用戶名        時間        理由
威望 -2        ╭DeviL★WiNG        2011-4-13 23:1 ...
樓主自己講到毫不知情

42LV AC   仲有綜合版主睇得好緊
我都有比佢扣過分

^_^

我宜家x埋你媽媽 扣多d呀 你x母 吹波呀 打就真係打機打上腦喇 樓主呀等等果d 咬我食呀 我改咪係改名再玩^_^封殺埋我ip呀 傻   系

引用:
原帖由 夠做︵埋黎 於 2011-4-25 00:13 發表
我宜家x埋你媽媽 扣多d呀 你x母 吹波呀 打就真係打機打上腦喇 樓主呀等等果d 咬我食呀 我改咪係改名再玩^_^封殺埋我ip呀 傻   系
___行為

引用:
原帖由 夠做︵埋黎 於 2011-4-25 00:13 發表
好有霸氣WOW

引用:
原帖由 ⓗⓒⓚ毒™ 於 2011-4-25 18:16 發表
好有霸氣WOW
有霸氣?. 我覺得係d小學_ 行為   42lv ac晒左.佢汁定包伏轉去GGx

發新話題