16 12
發新話題

[轉帖] L0vE★XD

[Close]

L0vE★XD

金今終於比我見識到一名**侮辱成份**仔(L0vE★XD)  54緊 我地果隻有個人lag左係度(倒數緊)條友就係度講 唉 垃圾 廢物 又re (最後無走到)
條友係服仔3殺係度吠 佢d隊友殺10幾20都未出聲 我睇唔過眼 **不良詞語**佢**侮辱成份** 人地都未走 你吠咩 跟住就開始嘈了
嘈左一輪 跟住L0vE★XD 條傻系 講到開個pote可以令到要轉ac 又改名
我咪陪下佢玩囉(個人意見)姐呢 你禁垃圾 你又要收勁人? 你禁串得 又要收d唔串既人 ? 你禁無品 又要收有品既人?你得唔得呀? 真係第一次見到禁廢既人走去收人a_a你好意思?

引用:
原帖由 夠做︵埋黎 於 2011-4-6 05:09 PM 發表
金今終於比我見識到一名**侮辱成份**仔(L0vE★XD)  54緊 我地果隻有個人lag左係度(倒數緊)條友就係度講 唉 垃圾 廢物 又re (最後無走到)
條友係服仔3殺係度吠 佢d隊友殺10幾20都未出聲 我睇唔過眼 **不良 ...
那~我有圖嫁^^
你冇~^^
我冇講過唉 垃圾 廢物呢d字眼^^

錯區

引用:
原帖由 L0vE★XD 於 2011-4-6 17:10 發表

那~我有圖嫁^^
你冇~^^
圖在哪 ??

引用:
原帖由 siubam燒餅 於 2011-4-6 17:15 發表

圖在哪 ??
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=377248&extra=page%3D1

回復 3# 的帖子

錯區同你都無關係

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-4-6 17:42 發表
錯區同你都無關係
有關係咖-,-..人地錯區佢咪可以呃多幾$=]

有圖有證據?

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-4-13 12:58 發表
有圖有證據?
冇圖冇rp冇真相
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

以和為貴

引用:
原帖由 L0vE★XD 於 2011-4-6 17:10 發表

那~我有圖嫁^^
你冇~^^
乞丐

樓主冇圖冇rp

以和為貴 :lol

引用:
原帖由 夠做︵埋黎 於 2011-4-6 17:09 發表
條友係服仔3殺係度吠 佢d隊友殺10幾20都未出聲 我睇唔過眼 **不良 ...
錯區的說

引用:

那~我有圖嫁^^
你冇~^^
今非惜比..
珍惜現在擁有的

16 12
發新話題