104 1234567
發新話題

L4D2 中文介面補完 (v3.5)

[Close]

L4D2 中文介面補完 (v3.5)

呢個檔案係將D未漢化既位譯番做中文
例如關卡名,成就,某d提示字句中文化,mutation名稱中文化等
顯示 gordon7803 自制mutation (v3.4)既名 (有中文名)
顯示 Rayman1103's Mutation Mod 中突變的英文名

介面中文化下載

用法: 解壓縮後把dlc chinese.vpk放到addons資料夾
____________________________________________________________________________________

P.S. 繁體字幕
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=313788
____________________________________________________________________________________

俾仲有玩L4D1既人
L4D1 中文介面補完
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=335135

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

會講番廣東話@@?定係得字幕係廣東話??

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-10-24 17:35 發表
如果字幕係口語既話,我諗我唔會裝- -

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-10-24 17:35 發表
講英文,中文字幕
引用:
原帖由 jyon 於 2010-10-24 17:40 發表

如果字幕係口語既話,我諗我唔會裝- -
口語字幕未整,亦都唔知會唔會整
你可以DOWN個大陸整既連劇情對話字幕檔

樓主可以自己配音@@
沒有

介面中文化最正係vpk檔 ,方便易用,我已收下,多謝哂先

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-10-24 18:09 發表
樓主可以自己配音@@
哈哈, 呢個建議唔錯

..Thanks..Good job..Support..

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-10-24 18:09 發表
樓主可以自己配音@@
配音唔難,最難係入番D聲入隻game度

我覺得書面語比較好 =].......

講清楚d放邊............

引用:
原帖由 90838681 於 2010-10-24 23:00 發表
講清楚d放邊............
請你再睇清楚 d 1# 內文  睇吓放喺邊.....................                                                                             
1.介面中文化下載
dlc chinese.zip (8.83 KB)  dlc chinese.zip (8.83 KB)
用法: 解壓縮後把dlc chinese.vpk放到addons資料夾                    

2.呢個係大陸整既連劇情對話字幕檔(遊戲語言係繁中,入game見到c7,c8兩個戰役既係字幕係簡體字)
subtitles_tchinese.zip (197.99 KB)  subtitles_tchinese.zip (197.99 KB)
放在"X:\Left 4 Dead 2\left4dead2_dlc2\resource"

[更新] dlc chinese v1.1 (download link 係 1#)Long Gunman 中文名 (圖1)
成就中文名 (圖2)

真係好得意喎 我的成就XD
一睇即時笑左,比個GJ你

我有一個成就沒翻譯......

104 1234567
發新話題