發新話題

[ 發佈 ] L4D2 繁體中文化計劃

[Close]

[ 發佈 ] L4D2 繁體中文化計劃

計劃已大功告成,如有任何回報,請 PM 本人

L4D2 繁體中文化計劃

(包括 DLC - The Passing , The Sacrifice 字幕)

*適用於任何遊戲版本*

*正版翻版都適用*

解壓到 " Left 4 Dead 2 " 資料夾

切勿忘記他們的付出和辛勞啊!

翻譯 (Francis)chocozell

翻譯 (Louis)kennyfong

翻譯 (Bill)SiU乂呀謙

翻譯 (Zoey)RDiver

校對RDiver

編譯kennyfong

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

頭香
沒有

原來仲未完全架-0-""
sup~~~~~~~

支持

今次係只整Sacrifice字幕定係全部戰役既字幕?
(因為c1-c5都有d繁簡夾雜既字幕,官方d翻譯真係 )
========================================================================

上面條LINK死左
補檔
http://www.mediafire.com/?l1o8ao389xnygrc

引用:
原帖由 kennyfong 於 2010-11-10 17:04 發表
支持

成日見到Zoey講
看好你的菊花!

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-11-10 00:39 發表
頭香
裝香第2度,入群就係e度

你想乜野中文化 l4d2 好多都係中文你仲想點

回復 8# 的帖子

1.  感覺上態度麻麻

2.  中文化並未完全,如果咁都唔可以做原因你仲想點

引用:
原帖由 kennyfong 於 2010-11-10 17:04 發表
支持

總之應該繁中既地方就去處理 , 就係咁簡單 .
引用:
原帖由 paulz059 於 2010-11-10 19:40 發表
你想乜野中文化 l4d2 好多都係中文你仲想點
如果你安於現狀 , 我冇意見 , 但我絕對唔滿意依家既翻譯效果 !

支持車車

SOR 我打d字 可能比較偏激      我意思只係想問下有咩仲可以漢化

引用:
原帖由 paulz059 於 2010-11-11 19:11 發表
SOR 我打d字 可能比較偏激      我意思只係想問下有咩仲可以漢化
趁呢個機會交代一下呢個問題 .

The Passing (短暫之時) , 其他戰役都無法支援繁體中文(對話及背景)字幕 , 咁所以今次計劃既範圍包括 :

。Dead Center (死亡都心)
。Dark Carnival (黑色嘉年華)
。Swamp Fever (沼澤瘧疾)
。Hard Rain (大雨)
。The Parish (教區)
。The Sacrifice (犧牲者)
。No Mercy (毫不留情)

回復 13# 的帖子

引用:
除 The Passing (短暫之時) , 其他戰役都無法支援繁體中文(對話及背景)字幕
打錯字?

同埋點解The Passing個字幕唔得?
整字幕既方法唔係同其他戰役一樣既咩?

the passing,the sacrifice同埋no mercy冇中文字幕
我幫手整!

我補一補充
我想做測試員同翻譯

引用:
原帖由 kennyfong 於 2010-11-11 21:28 發表

打錯字?

同埋點解The Passing個字幕唔得?
整字幕既方法唔係同其他戰役一樣既咩?
我無打錯 , 的確 Passing 以外所有戰役都無繁中字幕 . The Passing 既反而有係因為佢既字幕檔係獨立 , 而且官方本來就冇提供繁中字幕 , 你地所見到既只係玩家自製版本 , 而今次 The Sacrifice 更新 , 對 The Passing 冇作任何修改 , 字幕檔又非來自官方 , 所以先唔受影響 , 呢一點 Kenny 你應該比我更清楚 .
引用:
原帖由 matthewlkc 於 2010-11-11 21:31 發表
the passing,the sacrifice同埋no mercy冇中文字幕
我幫手整!

我補一補充
我想做測試員同翻譯
稍後會私人通知 .

發新話題