發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-2 19:03 發表
And Then,
零式俊整呢條片仲唔係引起罵戰?你有冇處理過丫 你仲話唔係玩針對?
網址在此↓
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=387371
此片中只提到該場$#殺人的鏡頭以及狂龍供裝的鏡頭,並於片尾加入文字說明該場狂龍和他的隊友不斷以全頻說的話
片尾也有提及本人整作該片的目的:比大家睇清神團團長絕信既非凡技術同高尚的人品
亦有嗚謝狂龍會員(以及他隊友)的精彩演出
加上本片中亦沒有粗口,你說此片為引起罵戰本人絕無此意,只是拍下了本人玩絕信中的其中一場並以文字發洩對狂龍會員於遊戲中的行為以及他隊友(朋友)說的話的不滿
如本片令各位有任何誤會,本人於此澄清本片目的:比大家睇清神團團長絕信既非凡技術同高尚的人品
本片令各位玩家誤會,本人深感抱歉並在此真心道歉
綜合區版主╭DeviL★WiNG亦關閉了此post,並不是沒人理會,也請你尊重各版主的決定

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-2 19:26 發表

係閣下製作之片段中
1:25 何謂"引夠我笑未?"
1:36 何謂"柒左/_\"
1:49 何謂"你又搞笑?"
2:12 何謂"你死第幾次?"
2:22 何謂"一個傻既"
你所打既字幕,唔係挑釁咁係咩野?你咁都可以自然奇說?
你睇下其他玩家所做既片, ...
呢d文字冇問題囉我想講@@"
去信長post爬下文啦(你唔知咩事咁算)

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-2 19:38 發表

得你自己講話冇問題,你講乜都得
不過要天下既人認同你先為之真,我未見過所有宣傳自己既片有呢種文字
你亦不坊去睇下人地所整宣傳自己既片有冇呢種挑釁性既字眼
唔係我唔識中文,係你對中文既理解毫無理解 ...
講真我呢個人就冇咩創意 見到有人同呢d字眼整片,仲比人設高亮
咁如果呢d字眼都有問題,咁你去投訴7171/信長區版主了要

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-7 07:27 發表

你e家都針對緊我地啦,零式團
既然你都知話唔關你事,你都要係到撩交嗌,咁你居心何在?
你係咪高層既fd呀?定係成日同你飲飲食食?抑或其中有個高層係你自己黎呀 ...
要投訴我請開個新post
一味係呢個冇管理員睇既post到話我呢樣錯戈樣錯冇用架啵

發新話題