標題: vLan 2415 正式版 [打印本頁]

作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-9 21:43     標題: vLan 2415 正式版

增加對 OutRun2006 Coast 2 Coast 支援

注意事項: 現有 vLan 用戶安裝新版本時, 必須先關閉 vLan , 解除舊版本 vLan 安裝, 才可以安裝新版本.

OutRun2006 Coast 2 Coast 遊戲區 位於 賽車遊戲區(RAC)

[該版本已停止發布, 請下載最新版本]
作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-9 21:44     標題: 歷史記錄

vLan 2414:

改進虛擬網卡 IPvE Adapter 運作效率, 提升 16% 數據處理速度

已修正 vLan 2413 版本所發現問題, 已下載的玩家請立即更新.

vLan 2412:

提供通路保證

vLan 2411:

增加對 Fifa World Cup 2006 連機支援

vLan 2410:

針對某些遊戲的特殊情況, 加入優化配對規則.

已優化遊戲列表:
NFS:UG2/MW
魔戒/魔戒2
AOEIII
Meteor
DS2
generals

修正 Rainbow Six Lockdown 不能連機的問題

vLan2408:

加入配對規則, 針對以下遊戲作優化處理:

NFS:UG2
NFS:MW
AGE3
魔戒
魔戒2

vLan 2407:

vLan 帳號與論壇帳號一樣
作者: gm01279182    時間: 2006-7-13 01:19

cccccccccccccccccccccccc
作者: stevensou    時間: 2006-7-13 20:17

版本太新?
作者: 火柴佬    時間: 2006-7-13 22:06

安裝新版之後入到場時我的伺服器好易斷線........

有咩方法????
作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-14 00:11

你指邊個遊戲?
作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-14 00:12

引用:
原帖由 stevensou 於 2006-7-13 20:17 發表
版本太新?
請問係入邊個區?
作者: 火柴佬    時間: 2006-7-14 08:36

流星蝴蝶劍
作者: AayJay    時間: 2006-7-14 19:38

2415就係得一樣野更新 = =?
作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-14 20:30

引用:
原帖由 AayJay 於 2006-7-14 19:38 發表
2415就係得一樣野更新 = =?
係~~  所以唔需要所有人都更新
作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-15 20:50

引用:
原帖由 火柴佬 於 2006-7-14 08:36 發表
流星蝴蝶劍
我試過冇問題,  你 Uninstall 佐再安裝試下
作者: kjl    時間: 2006-7-16 18:31

好的
是的
作者: ts02184250    時間: 2006-7-18 19:16

我要下載丫~~~^^
作者: kissemem    時間: 2006-7-19 00:18

睇下先
作者: angsung413    時間: 2006-7-19 23:46

我想問下帳號係唔係e個論壇唧帳號
謝謝
作者: ryusuke    時間: 2006-7-20 01:33

引用:
原帖由 angsung413 於 2006-7-19 23:46 發表
我想問下帳號係唔係e個論壇唧帳號
謝謝
是的
作者: hohoX2    時間: 2006-7-21 11:04

本壇規則

一‧嚴禁張貼色情圖片或發表色情文章及網址。

二‧嚴禁發佈任何商業或網站宣傳文章。

三‧嚴禁在論壇內公佈或進行任何犯法活動或文章。

四‧嚴禁在論壇內進行罵戰,引起罵戰者將會受到處罰。大家要和和氣氣喔=]

五.每位會員每日只可在同一版塊發表最多15個新話題。

六‧本論壇絕對不容許對其他會員進行人身攻擊。

七‧本討論區嚴禁呃post*,違者會被扣分及禁言。

八‧嚴禁在論壇內發表任何暗示/明示對管理團隊不敬之文章。

九‧嚴禁在本論壇內宣傳其他論壇或張貼任何論壇之網址 (URL),包括在個人簽名內,除非得到管理員的同意。

十‧任何與壇規重疊之版規, 均以壇規為準 (特殊清況例外),管理員擁有最終決定權。

十一.論壇管理員擁有對論壇各方面的最終決定權。包括有權在不作事前通知的情況下處理討論區中的任何內容。

註:
* 呃post定義為 (不限於) 無意思的內容; 過份簡短的內容, 只含Smile符號 (公仔, 圖片) 的內容
作者: lok1992    時間: 2006-7-23 01:29

玩唔到呀~window me唔得~一定要windowxp/2000先得~可唔可以do個window me玩到既lan~please>.<
作者: ryusuke    時間: 2006-7-23 01:56

引用:
原帖由 lok1992 於 2006-7-23 01:29 發表
玩唔到呀~window me唔得~一定要windowxp/2000先得~可唔可以do個window me玩到既lan~please>.<
不要用window ME=.=...又多bug...又沒得Update....
而且...Vlan 個driver 沒有win98.winMe=.=
作者: joeylee    時間: 2006-7-24 00:20

試吓先,thank you
作者: 龍之振雄    時間: 2006-7-24 10:39

引用:
原帖由 lok1992 於 2006-7-23 01:29 發表
你可以安裝 Windows 2000. 速度也並不慢.
作者: LvD    時間: 2006-7-26 00:56

正呀@o@"
作者: ACCVIP    時間: 2006-7-26 21:52

Thank You !! $0$
作者: a128128s    時間: 2006-7-29 18:24     標題: aaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaa
作者: 四郎    時間: 2006-7-31 23:38

我玩唔到我安完我入去個時佢話mac位置失敗
咩黎架????
作者: 龍之振雄    時間: 2006-8-1 09:41

引用:
原帖由 四郎 於 2006-7-31 23:38 發表
我玩唔到我安完我入去個時佢話mac位置失敗
咩黎架????
請參考 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=484 解決方法
作者: jerrylommw    時間: 2006-8-1 14:55

我要~~~
作者: a128128s    時間: 2006-8-4 22:07     標題: 怎麼稿的阿~幫幫我阿

為神麼我每次要點寒兵綜合區或是信長或是三國進去遊戲
作者: a128128s    時間: 2006-8-4 22:09     標題: 怎麼搞ㄉ

為神麼我一進去寒冰綜合區2或是1或是信長或是三國
他都對我說程式神麼的後來點回報或不回報還說會保密
我真的快氣的半死我有把遊戲和軟體都重冠還是一樣阿
我朋友3天沒完了拜託幫幫忙
作者: hanjin1437    時間: 2006-8-7 23:47

作者: 龍之振雄    時間: 2006-8-12 10:01

引用:
原帖由 a128128s 於 2006-8-4 22:09 發表
為神麼我一進去寒冰綜合區2或是1或是信長或是三國
他都對我說程式神麼的後來點回報或不回報還說會保密
我真的快氣的半死我有把遊戲和軟體都重 ...
應該是與你所裝的殺獨軟體或防火牆軟體有衝突, 嘗試停止他們,  可使用 Windows 內置防火牆.
作者: pk2003die    時間: 2006-8-17 20:14

為啥我安裝完後  會說允不允許啥的  按是跟否都會重新開機耶
作者: 立哥    時間: 2006-8-17 21:46

引用:
原帖由 pk2003die 於 2006-8-17 20:14 發表
為啥我安裝完後  會說允不允許啥的  按是跟否都會重新開機耶
不用,只支援windows xp/2000,其他都不行,安裝完可立即使用
作者: oscar123456    時間: 2006-8-20 04:02

點樣入game-.-我set好左隻game(aoc)
之後禁x動 入到game入面都冇場
係用區域定係TCP/IP
作者: ghost0523    時間: 2006-8-20 18:26

點解我禁入去個SER個時佢話我確認數據唔岩個D既

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0