發新話題

對於會長 殘劍飛星 的回應

[Close]
試左del
but加返佢都係off

飛星我想講埋  
vlan 無得 1個ac開2個工會
你想點
放棄正規 定信長??

引用:
原帖由 HoUn]diaoxie 於 2009-1-17 19:17 發表
飛星我想講埋  
vlan 無得 1個ac開2個工會
你想點
放棄正規 定信長??
諗下

慢慢諗   我同ken開工會先  sorry

回復 19# 的帖子

先糾正你對於n年前既 回憶......
係flower同我同你無人做....就得番殘劍.......
對於團長一事....我覺得不用太過在於........只係名字上的問題吧.....
誰開都是一樣.......(vlan)
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 acswacsw 於 2009-1-18 20:56 發表
係flower同我同你無人做....就得番殘劍.......
對於團長一事....我覺得不用太過在於........只係名字上的問題吧.....
誰開都是一樣.......(vlan) ...
更正.....flower對於houn並沒有貢獻
只係想做一個普通會員
與志同道合的玩家享受正規的樂趣

引用:
原帖由 acswacsw 於 2009-1-18 20:56 發表
誰開都是一樣.......(vlan) ...
我唔服=.=  
開頭我唔無認識飛星  所以無所謂
不過見到飛星的行為  我可以話 不成熟  
Houn比飛星整花左。。
仲要開信長clan
問題主要信長clan..
(只係名字上的問題)問題飛星人格比人話到無。。
宜家飛星好勁咩
開2個工會
做得會長 唔多唔少都理下工會D野  比我feel  完全無理  有時候出來講下D廢話  
是但一個新會員都比飛星 多enjoy Houn D events

你幾時見飛星張houn D野放上心  
聽到飛星話開第2個clan  我幾火啊。。
人格 實力 熱誠  都無
仲要花心=.=  what can l say :我唔服

雖然對Houn 正規團 的內務 沒什麼大興趣

但給你們一點意見
不喜歡待在Houn 就離開好了..
不加入公會 甚至 和志同道合的朋友創立新公會 本人也是歡迎的

沒人喜歡待在一個自己不喜歡的地方 同時 沒人喜歡給其他人指責(不論那言詞是否正確)

所以 與其討論某公會會長的熱情問題... 坦白說
會長不理會務..人材自然流失 慢慢被淘汰掉是定律

*** 創立團隊暫時並沒有人數限制 ***

~_~ 對Houn呢個名有D曬左。。。
是的   沒人喜歡待在一個自己不喜歡的地方 同時 沒人喜歡給其他人指責
我都系想過第2個名

.....
會長您對這個團的熱心程度...真是應該改善一下...
雖然dioxide是火了一點..
但他說的都不無道理...
會長真是要改一下...
相信其他人是會forgive you...

唔好再講 反正飛星都放棄正規 開信clan    講來都無用

個個信長團唔係我搞的-_-
豬搞的
冇人做我才做
你明顯誤會了
連名都唔係我改

回復 28# 的帖子

高手高手  宜家以為開個 咩豬ga AC就可以開2個工會
架下我好白  癡?

回復 29# 的帖子

算啦.....你係咁狂講團長都冇用架啦......
團長個名一向都係得個"名"字........
團長一直都係當冇就算lo.......你咁諗個心會安落d既.........
按下圖進入正規區

發新話題