37 123
發新話題

對於會長 殘劍飛星 的回應

[Close]

對於會長 殘劍飛星 的回應

會長開左個信長clan  
我同班會員理解到會長工作太多
所以推ken  做一做master

會長 你可以放心去玩你果個  可以去星愿ga 超funny工會
恭喜曬^^  
講真 我想問你做會長做來做咩
咩都無做 以為班會員就幫你打??
正規 你話成日去ggc練  我就想問下 你ggc ac幾多
作為會長 你咩都無理行到
一開始我同andy就錯左 比你做
andy會考問題
我又無信心
ken話想開翻個
所以我地成個工會都認為比ken試做
你就去翻你果個 funny 信長工會
你對正規完全無熱誠 sorry ~
仲有 我都唔想講。。。
你日日系度post 分
系又post 無聊野又post 知唔知好無面嫁
我聽到D fd話 個Houn 會長 好xxx  成日開mh
我個心火曬   無曬面
仲問點解你做到會長  實力? 人格??  熱誠???

支持己丑革命!!!
打倒飛星,恢復正規,創立新團,平均實力

我講笑姐~_~
唔洗咁認真-.--.-.-

咩事?
我日日都有玩正規sor-_-
係kyo有人同我單挑-_-
唔信打返場

真系有練?? 點解唔同我地練??
又話ggc 宜家又話kyo
我地個工會系玩vlan嫁
你d技術無變到

同埋 我地唔服系你 玩玩下正規 又轉玩信長
同埋 你對正規都無咩熱誠  bm dh 果d又唔記得  起野又唔記
你信長勁就  玩你的------》長處
你完全無關心過個clan
話到低 可以話連會員ga 責任都無盡到  日日無上m群  
反宜ken作為一個會員就叫左好多人來我地個工會

凋謝對個團真係好認真!!!!!!!!!

引用:
原帖由 HoUn]diaoxie 於 2009-1-16 21:46 發表
真系有練?? 點解唔同我地練??
又話ggc 宜家又話kyo
我地個工會系玩vlan嫁
你d技術無變到

同埋 我地唔服系你 玩玩下正規 又轉玩信長
同埋 你對正規都無咩熱誠  bm dh 果d又唔記得  起野又唔記
你信長勁就  玩你的--- ...
我唔上ggc玩-_-
係kyo~_~
同埋成日叫你地又冇人理我
我味自己一個練~_~

這個...
技術不是一時三刻就可以有變..
更不是只看 amp 而決定是不是有變...
而且...沒有一個對應的玩家...就很難說技術是有變還是沒變..
diaoxide 您還未到可以使自己技術適當調整的層次...
如此每次都用全力打會長....會長輸是一定的...
但不等於會長都技術沒長進...
而且...有誰不是邊玩正規邊玩信長的呢?
沒有規定正規會長是不可以玩除正規外的圖吧.
他沒有說過從此不玩正規玩信長啊.
加上.會長的技術.和電腦打較好.
一來不用等開場用一堆時間.
二來最少打得過crazy電腦才和玩家打較好.
說到m群.真是不一定要上.
會長的技術.和雹腦打更好.上 m群找人練只會用更多時間.
找是找人都不一定找到.

引用:
原帖由 mejack1324 於 2009-1-16 23:04 發表
這個...
而且...沒有一個對應的玩家...就很難說技術是有變還是沒變..
diaoxide 您還未到可以使自己技術適當調整的層次...
如此每次都用全力打會長 ...
知我者只有你-_-
我等人不如練打電腦-_-
打贏困難先同玩家打

打贏電腦無乜用..
打人既戰術係好唔同
你成日同電腦打 捉mf 果d 野會練唔到
就算同電腦打都千其唔好學佢d 戰術
如果你想搵人練 你上m群搵我 lo @@
我唔係高手 不過基本野我都識小小既

引用:
原帖由 殘劍飛星 於 2009-1-16 22:50 發表

我唔上ggc玩-_-
係kyo~_~
同埋成日叫你地又冇人理我
我味自己一個練~_~
你都幾好野wor
成日叫我地  唔見lo  
我都想see下個m群 你講左幾多次野
引用:
原帖由 mejack1324 於 2009-1-16 23:04 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=983548&ptid=96670][/url]
這個...
如此每次都用全力打會長 ...
我第一唔系看apm=.= 也不是amp=.= 唔系技術問題
系在起野  簡名  方面 完全無用·心記    成日都話煩
仲要  我地同新會員玩    我地教新人
呢個神奇 有人格ga 會長 講: 你教him  我點win啊
實力  人格  熱誠   3種基本會長有ga野都無
心理上 你服唔服先

比一個人做會長   3分鐘熱度   成個月無on  之後on左一排同我 開信長clan
無可能服
1個玩唔好正規的人  仲去開信長工會
講明D  1 noob 可以專心理到2方面咩?
同埋我可以講  飛星 超少練
同埋你都唔認識 飛星

咁現在正規區仲有冇團,
我想入

引用:
原帖由 HoUn]diaoxie 於 2009-1-17 14:59 發表

你都幾好野wor
成日叫我地  唔見lo  
我都想see下個m群 你講左幾多次野

我第一唔系看apm=.= 也不是amp=.= 唔系技術問題
系在起野  簡名  方面 完全無用·心記    成日都話煩
仲要  我地同新會員玩    我地教新人  ...
我見到個m群off左-_-
想入去講野都唔得-_-

其他我冇野可以講

飛星你試下del左m群個msn再加番
如果你有心練我地無時無刻都歡迎你

引用:
原帖由 Gene 於 2009-1-17 16:39 發表
飛星你試下del左m群個msn再加番
如果你有心練我地無時無刻都歡迎你
ok....
但係我連電腦都唔夠打?

37 123