發新話題

[漫畫] Naruto430 -嗚人回歸(全彩圖版)

[Close]
嗚門搞到成個我愛羅咁...

嗚門ge背影=四代加自來也 爆帥的說

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-1-3 17:02 發表
嗚門ge背影=四代加自來也 爆帥的說
有冇我既影子?????????????????????????????????
你的頭很有味道

回復 18# 的帖子

冇  
Lancelot-S

點解咁鍾意幻想自己做漫畫主角- -

其實我想問呢...
鳴人明明冇入到仙人模式
做咩佢隻眼又咁既==
入左仙人應該係深x大人係佢搏頭同隻眼變青蛙眼ga馬
佢變左又唔見深x係佢搏頭.....
人生五十年。
與天地長久相較,如夢又似幻。
一度得生者,豈有不滅者?

引用:
原帖由 kelvin07 於 2009-1-6 18:55 發表
其實我想問呢...
鳴人明明冇入到仙人模式
做咩佢隻眼又咁既==
入左仙人應該係深x大人係佢搏頭同隻眼變青蛙眼ga馬
佢變左又唔見深x係佢搏頭.....
深作大人都說 嗚門超越了上代
簡直講, 完全仙人模式版本

引用:
原帖由 mc_20051002 於 2009-1-5 18:52 發表
點解咁鍾意幻想自己做漫畫主角- -
天生多幻想...我都成日幻想我係英雄~口~自己唔識畫圖.又唔識作文.那只可以幻想~話唔定幻想可以實現@o@

Update版本,, 全彩圖版

咁正,全彩圖...抵加分

全彩冇得彈呀!
不過d解釋有d變左~.~
人生五十年。

一野秒殺左一隻自來也同其他人都好難打得死既野,可以見到鳴人的實力已經去到變態的水平
當自己的人生失去了夢想,就只可以漫無目的走下去

引用:
原帖由 天河明人 於 2009-1-8 18:13 發表
一野秒殺左一隻自來也同其他人都好難打得死既野,可以見到鳴人的實力已經去到變態的水平
其實佢當中既拳頭所用既卓羅 已經系 卡卡西 既3倍

慘啦~~~~~~~
原本.......我對佢個造型抱好大期望....
但係一睇完全彩......真係急速下降........=.=

一開始以為都係以白袍為主...點知紅色...不過呢點都算....
佢仲要比我睇到佢入面件橙色舊褲...
果下真係當堂覺得........唉..........

引用:
原帖由 斷玉 於 2009-1-9 00:40 發表
慘啦~~~~~~~
原本.......我對佢個造型抱好大期望....
但係一睇完全彩......真係急速下降........=.=

一開始以為都係以白袍為主...點知紅色...不過呢點都算....
佢仲要比我睇到佢入面件橙色舊褲...
果下真係當堂覺得 ...
斷玉兄.
唔好咁傷心喇...
佢不過係穿左件好似令仔既唔令長袍姐....
人生五十年。

發新話題