53 1234
發新話題

Naruto430大量情報圖 注:(漫画停刊两周)

[Close]
情報都有分真假..

佢貼出個情報題目問真假..

咁都可以係一個討論重點黎嫁WOR..

板主` 你回呢句野就算..?

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-31 10:48 發表

你鐘意兜到咁我都冇你法=.=                無言 答就答哂你  OK YOU WIN  ^_^

總知一句 我唔洗任何利益 我只係定期發動漫/畫 情報資源就夠 我冇犯規IS OK 唔想再同你嘈

唔該你自己都分清楚下輕重   ...
WOO..唔該你自己都分清楚下輕重

我一直都係想講返先前D野..

而且都係用一個討論心態黎講..

如果咁都算同你嘈真係無野好講..
引用:
原帖由 ◆RS×aNtHEw 於 2008-12-31 11:54 發表
情報都有分真假..

佢貼出個情報題目問真假..

咁都可以係一個討論重點黎嫁WOR..

板主` 你回呢句野就算..?
上期火影本身話要停刊..

點知又出情報..

到琴日仲出埋火影430..

本身話唔出點知又出..

咁今期情報唔可以討論真假 -0-"?

引用:
原帖由 fa 於 2008-12-31 16:54 發表

WOO..唔該你自己都分清楚下輕重

我一直都係想講返先前D野..

而且都係用一個討論心態黎講..

如果咁都算同你嘈真係無野好講..

上期火影本身話要停刊..

點知又出情報..

到琴日仲出埋火影430..

本身話唔出 ...
你SM 理解
他們是停刊了..
但我們看到的都是比日本慢了一星期
所以翻譯組們為了和日本同步就一起停刊..吧
JUM 同 岸本 係有連系 不過兩樣野黎

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-31 16:18 發表

你SM 理解
他們是停刊了..
但我們看到的都是比日本慢了一星期
所以翻譯組們為了和日本同步就一起停刊..吧
JUM 同 岸本 係有連系 不過兩樣野黎
嘈咁多頁 原來有人唔知係到嘈 sad 十卜你貼

嘈咩丫嘈=[ 搵龍大評理啦 煩zzzz(挖鼻

回復 48# 的帖子

你下次次可唔可以唔好打咁多隻字出來呀
睇到我眼殘呀fu  ck    fo    r          y                  o                                  u

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-1-2 13:22 發表
你下次次可唔可以唔好打咁多隻字出來呀
睇到我眼殘呀fu  ck    fo    r          y                  o                                  u
公道自在人心=[ 明眼人識睇既
唔講長小小點得呢=[

回復 53# 的帖子

我講緊爛gag 好唔好笑 788

53 1234
發新話題