發新話題

Naruto430大量情報圖 注:(漫画停刊两周)

[Close]
引用:
原帖由 SF.Ky 於 2008-12-29 13:08 發表
你有理由del日本個貼你咪del囉  右唔係你發情報分享比人 不嬲都係日本發
日本不嬲d情報係最長細 不嬲睇開日本果d sor  日本=豬豬
我係無發情報比人分享.. ( 咁又點呢 ? )

當初係見會員熱烈討論漫畫 / 動漫..

而且都因為ToHeaRTII比人話翻譯原創問題..

所以先會開左哩個區..

而且我都只係負責管理個版..

無話要我貼情報囉!

你既對話似乎根本就唔知咩事就亂講野囉!

引用:
原帖由 fa 於 2008-12-29 19:04 發表

我係無發情報比人分享.. ( 咁又點呢 ? )

當初係見會員熱烈討論漫畫 / 動漫..

而且都因為ToHeaRTII比人話翻譯原創問題..

所以先會開左哩個區..

而且我都只係負責管理個版..

無話要我貼情報囉!

你既對話似乎根 ...
我叉知你板主野咁多-.- 總知我有我開 你有你做 係咁多

引用:
原帖由 斷玉 於 2008-12-29 17:51 發表

其實不如掉返轉唸下啦
你可能覺得我以下睇法有錯...但不妨先睇下...
無可否認
時間最新都算係資料最新
反而我認為個統一性較重要
情報呢家野...日日都有...
既然係涉及到同一事件
係咪應該將佢歸一討論呢?
正如好多 ...
~.~全經驗證先出街~.~               
迷之聲: 終於有人要出黎當英雄了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SF.Ky 於 2008-12-29 13:08 發表
你有理由del日本個貼你咪del囉  右唔係你發情報分享比人 不嬲都係日本發
日本不嬲d情報係最長細 不嬲睇開日本果d sor  日本=豬豬
好心唔好加把口 等陣比人拉埋洛水唔好講野
按圖即可進入信長之野望區

咁果下神羅天征姐係點

引用:
原帖由 fanfanchau 於 2008-12-29 23:29 發表
咁果下神羅天征姐係點
應該係迪哥既 加強N倍版
岸本發表會話神羅天征係曉既滅國武器

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-29 18:30 發表

~.~全經驗證先出街~.~               
迷之聲: 終於有人要出黎當英雄了
係呀!?你點知?
咁幫你講野果個要做狗熊?
唔好意思~~我直話直說~~
(我就鍾意做網上英雄~~你妒忌我?  )

司馬昭之心~~
你自己心唸咩自己最清楚啦下嘛
呢度個個都知道你多情報
知道你好多料啦
不過都係果句:你威唔到囉

我就係擺明睇你唔順眼咁不可一世~~~~吹~~~~咩?
翻譯組好巴弊?多情報資料又好巴弊?
唔好以為呢D野得你一個人做得到啦~
當真以為天之驕子?
我係呢度版主~~我一早DEL你POST~~
以為真係更新下就唔能夠DEL POST?
正如愛一個人得一個理由~恨一個人就可以好多理由~
相反~~DEL你個POST~~一個理由都夠做

SOR~~版主~~
又踏左你場~~我地吹水區再見

引用:
原帖由 斷玉 於 2008-12-30 19:34 發表

係呀!?你點知?

司馬昭之心~~
呢度個個都知道你多情報
知道你好多料啦
不過都係果 ...
o 巴弊-.-? 我邊句講巴弊 =.=sosad 仲有呢點解你咁sm >< 吹到板主

如果我有犯規既you can叫板主gg我個貼 冇既就行開一邊3HAHA

* 貼出的漫畫如當日死圖,必須晚上12點前處理,否則delete文章處理..

如果見到有人貼左,不準再貼,否則扣5分處理 ..( p.s 如果我見時間係差 1 ~ 3 分鐘到,我都會著情處理,只扣開帖分 ..

資料主題根本唔同 ~.~我諗都幾難構成不準再貼

再說人地個主題叫
Naruto430情報 係唔係真呢~日本come 】,

本人貼出黎既全部經過核實先出街我諗唔到我點樣構成一個可以比板主Delete到我個貼既理由

你要嘈既嘈到上去大板我都係咁話 有陣時呢唔關你事既就唔好出黎做英雄 如果你有理由投訴我
真係冇野講>.<

引用:
原帖由 斷玉 於 2008-12-30 18:34 發表

係呀!?你點知?

司馬昭之心~~
呢度個個都知道你多情報
知道你好多料啦
不過都係果 ...
疾小陣啦司馬昭之心你估你中史博士咩

網上狗雄你就有份

多料就大曬

鬼叫你冇料?

總結:疾小陣啦1+1+1+2+2頭

想上位?算吧啦。依度係ipve唔係膠登呀

我係外人都睇唔過眼 人地ToheartII 為vlan分享動畫資訊

你呢d咁既敗類係到嗆住哂 真係唔死都冇用

算吧啦,,
我一向都覺得日本仔果d情報詳細好多,,
內容又真確,,,因為佢係豬豬字幕員ma~,,,
唉,,有d人,,lo,,,嘈嘈嘈..唉,,,,得鬼閒睇佢地d 情報
緊係睇日本仔果d 啦^^"
佢放資訊係分享比大家唔係比人串

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-30 18:43 發表

o 巴弊-.-? 我邊句講巴弊 =.=sosad 仲有呢點解你咁sm >< 吹到板主

如果我有犯規既you can叫板主gg我個貼 冇既就行開一邊3HAHA

* 貼出的漫畫如當日死圖,必須晚上12點前處理,否則delete文章處理.. ...
題目不一樣但內容當時係一樣..

而且對方係快你10分鐘貼出黎所以先會DEL你POST!

=============================================

另外 , 其他人唔知咩事唔好亂加一把口..

要講野時睇清楚講緊咩..

一直只係講緊人地開左個情報POST唔好再開多另外一個..

就算情報唔一樣都可以係人地既POST分享..

唔一定要開另一個..

如果人地開左一個如 : 火影430情報 難道唔同情報又再開一個 ?

其他人情報唔可以綜合討論?

如果人地已開一個火影430情報 , 點解你唔試下係人地個POST講自己另外一個情報見解呢?

仲要DEL左再開返一個呢?

ToHeaRTII其實你係豬豬字幕組應該更知道..

你地情報員係主要想比會員討論情報吧!?

=============================================

論壇只係想討論唔係傷大家和氣!

其他人要講野..就請睇洗楚人地講咩先!

唔好睇D唔睇D就出聲吧!

PS : 我只係想再所有同一期既漫畫情報綜合討論..

唔想因為資料唔同就開完一個情報又再開一個..

就算唔係字幕組既人 , 難道佢講既情報就唔可以導討論嗎 @0@"?

希望你地明白我目的係D咩!

引用:
原帖由 fa 於 2008-12-31 02:06 發表

題目不一樣但內容當時係一樣..

而且對方係快你10分鐘貼出黎所以先會DEL你POST!

另外 , 其他人唔知咩事唔好亂加一把口..

要講野時睇清楚講緊咩..

一直只係 ...
我想講我提供既情報只當分享 我冇要求你係我呢個貼加任何野 仲有唔好再拎人地個貼同我比較
我講多句我放既野出黎只係分享比IVPE既會員^^ 唔係比某英雄用巴弊呢個用詞黎嗆貼, 加上我冇要求要得到什麼*^
我同你講多次我係人地個貼同你講野係用朋友身份^.^ 雖則你板主地位高壓小會員我右點會嗆你難做呢=[
再解多句, 你問我點解要開過? 試問你講既原貼既朋友到依家一直有冇更新過最新430既情報? 既然係唔會更新既
我當然有理由開番個新貼分享比各位, 你有理由既可以再Close多次我個貼 不過我諗明眼人都會知道邊個貼比較細緻。
引用:
就算唔係字幕組既人 , 難道佢講既情報就唔可以導討論嗎 @0@"?
我相信你講既【佢】主題個名會有影響內容情報既可信性^^ Naruto430情報 係唔係真呢~日本come
我諗你都會解得明情報後果句係咩意思吧。 用番你果句,要講野時睇清楚講緊咩..
引用:
點解你唔試下係人地個POST講自己另外一個情報見解呢?
試問呢位朋友個貼咁唔清晰既話 我諗讀者們都唔會值得望樓下既回覆 ,加上如果係分享情報一貼化既我諗
基本上既人都只係會睇樓主貼出黎既野, 樓回既大多數都會忽略左 。 就當我放係佢個貼既回覆位,
我相信大部份既壇讀者都唔會咁得閒同你每一個PM樓章每個看吧?
試問呢個理由我相信一個全經驗證100%肯定既情報 重新發貼比各位分享?

P.S, 本人一早係某貼中更新情報, 就因為回覆/查看 人數完全冇上升我先開個新貼,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
你說某會員的430情況貼 Naruto430情報 係唔係真呢~日本come

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=95411&extra=page%3D1

相比之下 (我諗邊個貼對壇有利 我相信你有能力分得清楚)

本人後再度發既情報貼  Naruto430大量情報圖 注 漫画停刊两周)  
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=95445&extra=page%3D1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
板主哥睇野睇遠小小可嗎? 邊面有利論壇 我相信你咁鐘意先入為主既話 你可唔可以似乎情況黎決定好嗎?
我再講多次, 我作為字幕組我本身比較忙, 情報一出要再三驗證 兩面都要做 我依家係無條件地同VLAN各位動漫Fans提供&分享
情報, 漫畫 試問作為一個明智既板主我諗你會搞得清楚掛?
                        最後我想同你講呢個貼前幾個RE你既係用朋友身份同你講^^你要執著我都冇你法

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-31 02:55 發表

我想講我提供既情報只當分享 我冇要求你係我呢個貼加任何野 仲有唔好再拎人地個貼同我比較
我講多句我放既野出黎只係分享比IVPE既會員^^ 唔係比某英雄用巴弊呢個用詞黎嗆貼, 加上我冇要求要得到什麼*^
我同你講多次我係人地個貼同你講野係用朋友身份^.^ 雖則你板主地位高壓小會員我右點會嗆你難做呢=[
再解多句, 你問我點解要開過? 試問你講既原貼既朋友到依家一直有冇更新過最新430既情報? 既然係唔會更新既
我當然有理由開番個新貼分享比各位, 你有理由既可以再Close多次我個貼 不過我諗明眼人都會知道邊個貼比較細緻。
你咁大段野其實基本上都冇答過我問題..

我都從來無囉人地既帖同人比較..

你話唔好囉人地既帖同你比較..

但你係頭果幾個回覆都提及你個帖同佢個帖既分別 , 資料比佢詳細..

同埋其他出聲既人囉你貼同人比較吧!

板主地位高壓小會員? 我反而想知我點樣高壓小會員 ?

============================================

我相信你講既【佢】主題個名會有影響內容情報既可信性^^ Naruto430情報 係唔係真呢~日本come
我諗你都會解得明情報後果句係咩意思吧。 用番你果句,要講野時睇清楚講緊咩..

情報都有分真假..

佢貼出個情報題目問真假..

咁都可以係一個討論重點黎嫁WOR..

============================================

你說某會員的430情況貼 Naruto430情報 係唔係真呢~日本come

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=95411&extra=page%3D1

相比之下 (我諗邊個貼對壇有利 我相信你有能力分得清楚)

本人後再度發既情報貼  Naruto430大量情報圖 注 漫画停刊两周)  
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=95445&extra=page%3D1

41個回貼當中有3版都係我同你同其他會員講緊綜合情報一事..

[13:03:47] <SF.Ky> 日本=跌**粗口**
[13:04:08] <K_ArTHuR> 笑**粗口**進化=跌**粗口**
[13:04:15] <K_ArTHuR> 跌**粗口**王sm

難道上面說的都是討論情報?

如果無左我地對話內容或哩D與本帖無關既討論 , 我諗都只係多幾個回覆!

板主哥睇野睇遠小小可嗎? 邊面有利論壇 我相信你咁鐘意先入為主既話 你可唔可以似乎情況黎決定好嗎?
我再講多次, 我作為字幕組我本身比較忙, 情報一出要再三驗證 兩面都要做 我依家係無條件地同VLAN各位動漫Fans提供&分享
情報, 漫畫 試問作為一個明智既板主我諗你會搞得清楚掛?

利論壇IPVE既圖區人流都係比較小就算你再開幾個情報帖..

人流小都係小人回.. ( 咁點解唔綜合哂全部情報好好討論呢? )

如果無開另一個帖反而將情報綜合一齊討論..

唔係會有更加多既話題出現嗎?

試問作為一個明智既板主我諗你會搞得清楚掛

論壇係比大家討論 , 但試諗諗如果你情報比人多小小開左個帖 , 另一個比你多左小小情報又開一個帖..

我試問仲未係一個明智又處事手法好既版主..

但當一個人流咁小既地方你認為會有人討論咁多個情報帖咩 ?

會員可能睇過就算 , 到時回都冇回阿!

綜合成一個可能會更加多人回!更加多人睇呢!

你話我執著我一直無執著D咩..

只係想講比你聽咁做有咩好處 / 點解要咁做..

你先前講果D野其實一直都無答到我既問題..

同你講左咁奈你今次總算回到我既問題..

引用:
原帖由 fa 於 2008-12-31 09:00 發表

你咁大段野其實基本上都冇答過我問題..

我都從來無囉人地既帖同人比較..

你話唔好囉人地既帖同你比較..

但你係頭果幾個回覆都提及你個帖同佢個帖既分別 , 資料比佢詳細..

同埋其他出聲既人囉你貼同人比較吧! ...
引用:
情報都有分真假..
佢貼出個情報題目問真假..
咁都可以係一個討論重點黎嫁WOR..
你鐘意兜到咁我都冇你法=.=                無言 答就答哂你  OK YOU WIN  ^_^

總知一句 我唔洗任何利益 我只係定期發動漫/畫 情報資源就夠 我冇犯規IS OK 唔想再同你嘈

唔該你自己都分清楚下輕重   大家都係為vlan / _ \你咁樣搞罷明玩野

P.S你要計番個回復 查看既 你可以從第二頁先計 唔洗次次先入為主咁無聊               

引用:
原帖由 fa 於 2008-12-31 08:00 發表

[13:03:47] <SF.Ky> 日本=跌**粗口**
[13:04:08] <K_ArTHuR> 笑**粗口**進化=跌**粗口**
[13:04:15] <K_ArTHuR> 跌**粗口**王sm

難道上面說的都是討論情報?

如果無左我地對話內容或哩D與本帖無關既討論 , 我諗都只係多幾個回覆!
..........(整個無言)..........

發新話題