53 1234
發新話題

Naruto430大量情報圖 注:(漫画停刊两周)

[Close]

Naruto430大量情報圖 注:(漫画停刊两周)

鳴人回來了(著重渲染了鳴人的卷軸,類似四代的衣服穿著)
鳴人,一點都不理解這個發生慘劇的地方
伊魯卡,鹿丸父子,丁次父子,牙母子都活著
卡卡西有一頁描寫,生死未知 ~
日足好像不在木葉的樣子
綱手用創造再生的能力,通過那個通靈物傳遞給大家查克拉,幫助大家.(頭上的標誌消失了)
閻魔吃了修羅道,那個修羅道佩恩復活了
天道把所有人的查克拉集中起來的話,是有很大風險的,小南很擔心的說
那個佩恩攻擊綱手,被鳴人秒殺
四代和自來也的影子在鳴人身後重疊出現 [此處不明]
最後是鳴人,了結這件事吧

重新翻譯--補充:

打扮如所料一樣。穿著和四代一樣帥氣的衣服
最初就進入了仙人模式。跟小林被幹掉時的悟空一樣強[注解七龍珠]
他已經超越了前代所有人的仙人狀態
這不是影分身

順便說一句,你知道和雛田一起來的是誰嗎?
從未看到過的。而且他和小櫻在一起並且呈現從未見過的白眼的形態
兩個男人。和雛田在一起的男人說:日足,花火大人不在的時候如果你發生了什麼事我就對不起他們了。和小櫻一起
好厲害啊,佩因的一擊。話說回來,花火不是雛田的妹妹嗎
蛤蟆把蛤蟆刀給了文太,鳴人是被一隻青色的青蛙叫出來的
對不起,日足和花火大人不在,擔當雛田護衛的一個傢伙在說話
打倒佩因的是鳴人。和小櫻一起的日向一族的人說鳴人好厲害
不過估計是個雜魚的佩因  
卡凱西還是那樣在廢墟堆裡埋著
話說回來,之前似乎也有用過神羅天征。

你就當人係比新手啦d分

做咩下下同人搶姐/.\
按圖即可進入信長之野望區

果個人個版本有錯^_^ 加小圖

囧...............咁開等陣又比人del..

DELETE ME投訴!
佢唔更新我有更新 兩個POST完全唔同LV

更新: 漫画停刊两周        

成兩個禮拜冇得睇~~ ~~
FreedomSK

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-26 13:01 發表
更新: 漫画停刊两周        
AB係咪想比人斬??

引用:
原帖由 W_a 於 2008-12-26 15:29 發表

AB係咪想比人斬??
其實本週JUMP休刊

引用:
原帖由 YsL_Wa 於 2008-12-26 16:08 發表

其實本週JUMP休刊
連埋佢一起斬......

全部漫畫都停?囧囧囧

回復 11# 的帖子

沒錯喔...只可等到下個星期五=]

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-12-25 22:52 發表
DELETE ME投訴!
佢唔更新我有更新 兩個POST完全唔同LV
就算DEL你投訴我諗都唔會受理..

加上版內好奈之前都講左..

同樣貼會跟時間黎決定DEL邊個同樣既POST..

你都只係DEL左後有更新再加返..

就算佢無更新..

你都可以係佢個POST都提醒比人知..

唔一定下下要你開個POST先得嫁嗎!

邊個開POST先真係咁重要嗎?

引用:
原帖由 fa 於 2008-12-27 13:22 發表

就算DEL你投訴我諗都唔會受理..

加上版內好奈之前都講左..

同樣貼會跟時間黎決定DEL邊個同樣既POST..

你都只係DEL左後有更新再加返..

就算佢無更新..

你都可以係佢個POST都提醒比人知..

唔一定下下要你開 ...
SO ? 依家我呢個貼要你加分咩-.-? 懶醒
我呢D先叫齊料=[

回復 14# 的帖子

?? 我冇話加分..

AND 冇話你唔齊全..

只不過想問邊個開先真係咁重要 ?

咁都叫懶醒 ?   利害利害 !

53 1234
發新話題