發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 弒血蝶 於 2007-3-10 23:00 發表
我始終都係覺得供裝係戰術
唔緊要
這只供參考用
你可以提出你既理由

引用:
原帖由 bbsky622 於 2007-3-11 00:33 發表
不供裝,不『掉』裝,不『傳』裝,不『送』裝,不開分享幫人買裝。

我都覺得係戰術, 就而55為例,有一個人走埸

佢d裝自然係會比隊中一個肥得起又勁ga英雄(本多,真田之類)

而且供裝比人果個都 ...
請問你有冇睇後面既解釋?

p.s. 開分享係指a君開分享b君買野俾a君。供裝的一種。

(如果係分享馬仔俾人果d叫借馬自己去買裝 唔可以稱得上為「幫人買裝」)

引用:
原帖由 yunkwong 於 2007-3-11 13:33 發表
我知
但係個d人好x
其實信長玩家守則
根本冇
好像全球一樣有法律
但係一樣有人犯法
有d人係唔想的
根本冇可能有信長玩家守則
這只是作為大家的一個參考

引用:
原帖由 pikor 於 2007-3-12 22:45 發表
我覺得係依家d細路仔受唔起錯折,完全同香港社會教育制度有關,打機姐!?一出黎俾我殺,兩三次就走場,皆因依個年代既小朋友再冇咁有責任心,認為一走了知就算,又被勝慾薰心,搞到成日走場。 ...
同意。
他們以為走場沒甚麼大不了,不理會其他人的諗法。

引用:
原帖由 Simon狗雪 於 2007-3-13 10:21 發表
<br />

隊友不會玩有時候逼我走場-_-!!!
誰走場也是不應該吧

引用:
原帖由 shing422 於 2007-3-13 22:08 發表
供裝好多人都有唔同既睇法只係睇下自己點諗
我就讚成可以

因為如果係唔俾供裝既話作者就唔會俾d裝放落地下
大家明白嗎?!
你咁講好明顯你未睇哂

最後講到明只供參考,冇人逼過你。

p.s. 如果唔俾裝放地下 就賣唔到d裝 所以會唔夠位... 你明白嗎?

請大家看完回覆俾意見...

但先要睇完

引用:
原帖由 e0001020 於 2007-3-15 16:53 發表
供裝呢樣野,唔太過分都冇咩掛- -(我成日差少少錢未買到一樣野..就問人借住一千幾百買住先.....)
咁雖然本意不錯,但「借」了是否會還實在太難肯定...

引用:
原帖由 rvd123 於 2007-3-15 20:04 發表
收皮!!!!!!!!!!!!!!
注意:如使用不雅或侮辱性字句, 所涉及帳號及資料會被刪除, 並禁止IP訪問, 而不會有任何通知.

你意思是粗口也不是不雅....?

沒有人要你理我

好明顯你未睇哂落去

懇請你可以看看我對供裝那條守則的解釋,以及最後果幾句。

沒錯  我這守則只供參考而已

其實大家都可以討論討論...

引用:
原帖由 神奇小龘 於 2007-3-16 10:13 發表
第2點, 咁45都可以re?
沒錯

其實少一個人就等於少些技能、少些錢賺、少個英雄,會出現不公平的情況。

引用:
原帖由 神奇小龘 於 2007-3-16 16:16 發表
咁咪要成日re?
若果你是少人的一方,咪可以不要求re囉

發新話題