發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
我覺得第6點好好笑lo=_=.....唔好衝入去溫泉殺人....
你明唔明衝入溫泉殺完人 唔死走返出泥 係一件好光榮既事...
我估你一定係好少衝入溫泉殺人所以先咁講

引用:
原帖由 snkvscom 於 2007-2-27 23:39 發表
我覺得第6點好好笑lo=_=.....唔好衝入去溫泉殺人....
你明唔明衝入溫泉殺完人 唔死走返出泥 係一件好光榮既事...
我估你一定係好少衝入溫泉殺人所以先咁講 ...
衝入溫泉殺人有幾光榮... 不是很平常的事嗎?
佢既意思是不要浪費時間, 企入溫泉附近又唔俾溫泉殺 等人地一復活即殺死人地
p.s. 請留意 這些守則是轉帖的

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-27 23:45 發表

佢既意思是不要浪費時間, 企入溫泉附近又唔俾溫泉殺 等人地一復活即殺死人地
p.s. 請留意 這些守則是轉帖的 ...
晒時間?=_=你有能力咁做ma....

好彩你話係轉貼姐@_@....我都無睇到tin 如果唔係@_@....

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-27 23:45 發表

p.s. 請留意 這些守則是轉帖的 ...
. 請留意 這些守則是轉帖的 冇言.........

引用:
原帖由 snkvscom 於 2007-2-27 23:59 發表
哂時間?=_=你有能力咁做ma....

好彩你話係轉貼姐@_@....我都無睇到tin 如果唔係@_@....
很多英雄也很容易做到...

尤其是神裝的遠攻

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-28 00:06 發表
很多英雄也很容易做到...

尤其是神裝的遠攻
雜賀最叻

ok啦

大力一推

不過講真你又幾仆街(締ξ死神ψ )
成日打埋果d咩咩之下xxxxxx睇到人都煩又串成日指指點點當正自己神手!
自己人死左又係到刁話人唔應該咁唔應該咁!
殺完人又係度串人刁人!最憎呢d人

個個有咁聽話就好嚕

引用:
原帖由 涼了娘了 於 2007-3-1 16:45 發表
不過講真你又幾仆街(締ξ死神ψ )
成日打埋果d咩咩之下xxxxxx睇到人都煩又串成日指指點點當正自己神手!
自己人死左又係到刁話人唔應該咁唔應該咁!
殺完人又係度串人刁人!最憎呢d人 ...
果然厲害 1個帖 單一個帖 單一個回覆 就是話我?

有replay嗎? 有理據嗎?

我哪有當自己神手?

這樣的誹謗實在太無男子氣概吧

要站出來就用真名 拿出證據

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-1 20:40 發表

果然厲害 1個帖 單一個帖 單一個回覆 就是話我?

3月1日註冊的你 未和我玩過就亂講?
(我呢幾日冇玩)

有replay嗎? 有理據嗎?

我哪有當自己神手?

這樣的誹謗實在太無男子氣概吧

要站出來就用真名 拿出證據
...
佢註冊日期係1月21日!!

引用:
原帖由 『prince』 於 2007-3-1 20:44 發表
佢註冊日期係1月21日!!
謝 看錯了 已改過了

絕對要推!
條條規則都好正!
做到更正!

引用:
原帖由 plastic_tricky 於 2007-3-1 21:06 發表
絕對要推!
條條規則都好正!
做到更正!
希望如此吧...

發新話題