發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
只要大家堅守自己信念 , 總有一日會有人認同你 .

哪害怕好少人會認同你 , 但請不要放棄真正自己 .
說的幾好...
但係有咩人真係做到
幾有品的人一樣有機會re
/誤會 彈左game說你冇品
有好多依d人
有d 好開9
我上次win左,佢地朋友來
知唔知點
我們在win的圖時
一個一個45秒= =

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-1-17 12:09 發表
我上次win左,佢地朋友來
知唔知點
我們在win的圖時
一個一個45秒= =
既然都win就算啦 ._.

推推~~ 請多d人參考噢...

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-1-16 20:24 發表
5.英雄有殺到就好,不該為了誰搶最後一刀而請紛爭。
有次我用雜賀係遠處開第一招同大絕射緊對面既人
跟住我隊友行埋黎殺佢
之後我殺左佢,果條友話我做咩執雞
我當場左係度

引用:
原帖由 orz_popo 於 2007-1-21 16:39 發表

有次我用雜賀係遠處開第一招同大絕射緊對面既人
跟住我隊友行埋黎殺佢
之後我殺左佢,果條友話我做咩執雞
我當場囧左係度
哈哈 普攻都俾人話執雞 ._.

有第一仲要第4黎做咩

引用:
原帖由 魔刀 於 2007-1-21 23:03 發表
有第一仲要第4黎做咩
要突出d屈人開圖既傻仔

o o

本人完全認同死神既發言~

我更有著同死神一樣既心情
我自己有同死神玩過,雖然只有一場
但係佢的確比我看得出他是有足夠說服力去開哩一篇信長守則!
佢lag不但唔走場,盡力打,更加唔咀炮!

推推推!
邊個唔守信長守則!

我就代替月亮去徾罰佢!(笑

唔想比人誤會成呃post.我用編輯回應
一定要係死神既邊個先可以明白佢既心情?
我依家唔係講緊親情,友情,愛情,只不過係大家作為vlan玩家一分子都想有個良好環境
開開心心玩信長,我知到,守則哩d野,只不過係d文字,語言,但係偏偏哩d就係人與人之間最重要既溝通方法
會有人不守法,咁相對就一定會有人守法(注:我再強調一次,我沒有堅決每個人都會守法
自己做好自己本分,望下守則,做到既就做,盡量做好d,咁好咩?

玩玩下?好玩咩?我唔覺有咩野好玩囉....?會好玩得過一個有齊以上守則既信長??
點解往往都要去向壞處想?悲情寫作家??
我本人立場係冇發起戰文既意思,只係我見到死神既發言
心諗,我都有咁諗過, 例如,唔好開口埋口就咀炮(粗口)哩d,
跟本唔係叫你守法則 只係自己既身體,自己都控制唔到?

再重覆一次我沒有針對任何人,只係單單見到一個志同道合既路人
有想同意見,想發表一下,支持一下,係咁簡單

你係死神邊個?
你點知佢心情
可能佢玩玩下
現在好開心
可能係認真
好生器
佢依加係玩玩下定認真呀?

我唔相信有人會守囉=_=
我自問做唔到第3點XD---(見到新手自殺就"想"xyz)
不過其他我一定做得到>_<

你話做就做咩==

引用:
原帖由 神秘人0號 於 2007-1-25 18:54 發表
我唔相信有人會守囉=_=
我自問做唔到第3點XD---(見到新手自殺就"想"xyz)
不過其他我一定做得到>_<
如果你唔教下新手 咁新手既數目既減少速度就會慢得多...

而你遇到新手的機會也還是會高企 ...

所以我呼籲各位指導下d新手喔~~

由於我這守則可以解決很多新post的問題 所以決定再推一次
引用:
45走場比人記名= ="
引用:
打到就贏個時俾人話全圖狗你會點?
等等... 我也努力遵守中

希望這可以置頂

發新話題