發新話題

™ ヾౄ ♩♪ 信長玩家有禮貌守則 ♬♫ ೀღ♀

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
如果個個都係咁就好-.-

我覺得係依家d細路仔受唔起錯折,完全同香港社會教育制度有關,打機姐!?一出黎俾我殺,兩三次就走場,皆因依個年代既小朋友再冇咁有責任心,認為一走了知就算,又被勝慾薰心,搞到成日走場。

引用:
原帖由 pikor 於 2007-3-12 22:45 發表
我覺得係依家d細路仔受唔起錯折,完全同香港社會教育制度有關,打機姐!?一出黎俾我殺,兩三次就走場,皆因依個年代既小朋友再冇咁有責任心,認為一走了知就算,又被勝慾薰心,搞到成日走場。 ...
同意。
他們以為走場沒甚麼大不了,不理會其他人的諗法。

引用:
原帖由 <i>締ξ死神ψ</i> 於 2007-3-13 10:09 發表<br />
同意。<br />
他們以為走場沒甚麼大不了,不理會其他人的諗法。
<br />

隊友不會玩有時候逼我走場-_-!!!

引用:
原帖由 Simon狗雪 於 2007-3-13 10:21 發表
<br />

隊友不會玩有時候逼我走場-_-!!!
誰走場也是不應該吧

~0~你講有鬼用咩 邊有人會聽你講嫁

供裝好多人都有唔同既睇法只係睇下自己點諗
我就讚成可以

因為如果係唔俾供裝既話作者就唔會俾d裝放落地下
大家明白嗎?!

引用:
原帖由 shing422 於 2007-3-13 22:08 發表
供裝好多人都有唔同既睇法只係睇下自己點諗
我就讚成可以

因為如果係唔俾供裝既話作者就唔會俾d裝放落地下
大家明白嗎?!
你咁講好明顯你未睇哂

最後講到明只供參考,冇人逼過你。

p.s. 如果唔俾裝放地下 就賣唔到d裝 所以會唔夠位... 你明白嗎?

原來供裝是不對的...

終於明白

請大家看完回覆俾意見...

但先要睇完

這個...太好了

供裝呢樣野,唔太過分都冇咩掛- -(我成日差少少錢未買到一樣野..就問人借住一千幾百買住先.....)

引用:
原帖由 e0001020 於 2007-3-15 16:53 發表
供裝呢樣野,唔太過分都冇咩掛- -(我成日差少少錢未買到一樣野..就問人借住一千幾百買住先.....)
咁雖然本意不錯,但「借」了是否會還實在太難肯定...

絕對要推!
條條規則都好正!
做到更正!

收皮!!!!!!!!!!!!!!

發新話題