發新話題

對紅色警戒3失望,畫面麻麻,兵個樣比紅警2差,正係得海靚

[Close]

對紅色警戒3失望,畫面麻麻,兵個樣比紅警2差,正係得海靚

音效唔多好好似,你地對lee隻game點

ps: 身為2008年 ga遊戲這個質素不能接受

紅警3個d士兵仔 佢係3d,但好似紅警2 ga步兵重立體過佢。

同紅警3有到我覺得好7,就係你框個個單位,個個單位就會有條邊邊出黎,

搞到隻遊戲好樣   7到死,不過講真個海又幾靚

ps:之前我都想買正版,不過下試玩太7,佢整得好求其

但畫面無理由咁架,我可能話,星際1都好過佢,畫面比佢順眼,都唔知乜3d黎

引用:
原帖由 eric33hk 於 2008-11-7 00:01 發表

去玩你ga Crysis or Farcry2 la
戰略game 整甘靚做咩? 最重要係果sys(online or 聯機) or story(單機) 好玩
重有甘多item 件件整到crysis 甘立體你部機頂到先算,
咁叫暴雪收皮,整到隻sc2咁靚做乜,用以前war1 個時d 畫面好過啦

引用:
原帖由 amdhorus 於 2008-11-12 15:20 發表

你有無睇過佢地個lincese?
講明左可以供一位使用者使用並安裝在5台不同電腦
你係IT人, 都明白lincese有好多種掛?

跟本就係話EA只顧商業, 無顧到消費者既利益囉
唔係點會出完Spore之後,一堆人話抵制RA3

同埋我好 ...
我十分同意你所說的話,玩唔起咁靚就攪LOW D 。
唔通暴雪整SC2會因為廢機玩家而整到好似RA3 咁。
唔通硬件商會因為有D 人無錢買硬件而唔開發MA?
時代進步啦

引用:
原帖由 戰俘 於 2008-11-12 19:05 發表
我覺得雙方都有自己觀點..
又未去到人身攻擊... 只是火藥味濃左少少而已...

但我還是看不慣那種過於卡通化的畫面...
(點選建築物時 好似看到另一個模型硬拼上地圖一樣)
當然..不是說RA 3畫面做得不好...
只是不太習 ...
選取什麼單位,單位會有條邊,我覺得好7

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-11-13 14:54 發表

單位冇邊你好難見到佢
eg 你選取個個 兵,佢就會多左條邊。
ps 點解就咁係兵下整個圈??

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-11-13 21:29 發表

你要知道遊戲畫面鮮艷,兵與環境分野不明顯

圈會見到?

而且形圈亦係風格的一種
紅警系列從來唔用地圈
我想問點換個個單位,個個單位就會多左條邊,紅警2係米都係咁???好似紅警2 係圈

RA3 風格  SO 7

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-11-16 23:43 發表

圈?

紅警2有圈咩?

紅警2比紅3更差, 連邊都冇
U THINK THIS VERY BEAULIFUL?? IF SC2 MAKE THIS , SC2 **侮辱成份**= =

我很同意大家說畫面不重要,但紅警3遊戲性好嗎= =我買過ea game 的 中土 1,2 ,將軍,但
玩了1個月就不玩= =我覺得即時戰略game 吸引人玩的就是平衡性,這就是為什麼星際很多年
都有人玩的原因

發新話題