發新話題

對紅色警戒3失望,畫面麻麻,兵個樣比紅警2差,正係得海靚

[Close]
引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-11-13 14:54 發表

單位冇邊你好難見到佢
eg 你選取個個 兵,佢就會多左條邊。
ps 點解就咁係兵下整個圈??

引用:
原帖由 ctct12342003 於 2008-11-13 19:34 發表

eg 你選取個個 兵,佢就會多左條邊。
ps 點解就咁係兵下整個圈??
你要知道遊戲畫面鮮艷,兵與環境分野不明顯

圈會見到?

而且形圈亦係風格的一種

紅警系列從來唔用地圈

咁樣終極動員令3係唔係好過紅警3?

回復 48# 的帖子

個人支持紅警大於cc

真的再說一句 要追求畫面 這裡不是你的菜盤
嗯 真身現形了

引用:
原帖由 amdhorus 於 2008-11-13 16:30 發表
跟據你既意思,同樣地,
其實講到尾你認為我地講既野岩聽既都可以唔好出聲, 無咩必要係到講呢樣講個樣囉 ~你喜歡玩隻game既又唔會有人阻止你

咁點解你又要出聲呢? 點解你又要係到講呢樣講個樣呢?
係唔係你講就應該人地講就不該呢?
消費者對隻game失望 + 唔滿意都唔出得聲, 咁市民對政府失望 + 唔滿意係唔係都唔出得聲呀?
我已經唔想討論 RA3 咩最重要, 睇到我都覺得煩- -
我頭兩日玩完RA已經愛上上e隻game, 之後買返正版去online打.
story mode 可以online 合作的戰略game有多少..
喜歡就玩, 不喜歡就學amdhorus刪game lo.
都係果句各花入各眼, 你喜歡的東西, 別人未必喜歡, 強人所難又有咩好處
但係人地專區講發表 閣下的偉論 難免引起其他愛好者反感
反感帶來的罵戰 要講例子多的是, 例如hackxx.cc PSP專區 講NDS 好過PSP
樓主難免俾人又吊又site
這個post 正是如此, 我沒說發表意見有錯, 但點解唔睇下場合 地點...

喜歡的在這區繼續討論戰略 / 如何用兵 / 地圖 等等, 令大家對戰技巧有所進步, 亦能增加遊戲樂趣
不喜歡的請尋找自己喜歡的遊戲專區 找同志門吧, 與一班志不同道不合的人討論 你亦沒有什麼得益

引用:
原帖由 eric33hk 於 2008-11-15 01:56 發表
但係人地專區講發表 閣下的偉論 難免引起其他愛好者反感
反感帶來的罵戰 要講例子多的是, 例如hackxx.cc PSP專區 講NDS 好過PSP
樓主難免俾人又吊又site
這個post 正是如此, 我沒說發表意見有錯, 但點解唔睇下場合 地點...

喜歡的在這區繼續討論戰略 / 如何用兵 / 地圖 等等, 令大家對戰技巧有所進步, 亦能增加遊戲樂趣
不喜歡的請尋找自己喜歡的遊戲專區 找同志門吧, 與一班志不同道不合的人討論 你亦沒有什麼
對RA3失望, 唔可以係RA3區講= =?
咁你教下路, 係邊講先岩?
你話人係RA3區開失望post, 引置死忠們反感先又吊又site
其實個topic 一早就講到明係失望post啦
死忠入得呢個topic,就遇左會見到反感野架啦
無人叫你明知都入架wor
家陣forum個RA3你架咩?
我地又唔係講唔關RA3事既野
又唔係發錯區
點解就唔講得失望?
外國大把類似既post啦

你想講戰略 / 如何用兵 / 地圖
咁你咪入果d topic囉
不過講開又講, 成區都係投訴/求助 topic lol

再講, 大把RA3玩家入過呢個post, 都有人發表話覺得畫面問題唔大
或者其他設定好等等
無人駁佢wor
係有D人懶醒插人叫人玩FPS
先引起罵戰炸wor

唔好推捨責任, 又唔見其他EQ高既RA3玩家入來罵戰?
版主都係支持者啦, 人地講野得體幾多?

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-11-13 21:29 發表

你要知道遊戲畫面鮮艷,兵與環境分野不明顯

圈會見到?

而且形圈亦係風格的一種
紅警系列從來唔用地圈
我想問點換個個單位,個個單位就會多左條邊,紅警2係米都係咁???好似紅警2 係圈

RA3 風格  SO 7

引用:
原帖由 ctct12342003 於 2008-11-16 20:55 發表

我想問點換個個單位,個個單位就會多左條邊,紅警2係米都係咁???好似紅警2 係圈

RA3 風格  SO 7
圈?

紅警2有圈咩?

紅警2比紅3更差, 連邊都冇

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-11-16 23:43 發表

圈?

紅警2有圈咩?

紅警2比紅3更差, 連邊都冇
U THINK THIS VERY BEAULIFUL?? IF SC2 MAKE THIS , SC2 **侮辱成份**= =

其實以紅色警戒3既製作成本(錢/時間)黎講
再者以EA本身的條件亦有資源有能力
而結果呢個製成品多少都令人感到失望
現今的作品 不應該還是這種級數
雖然紅警3比紅警2好 但平心而論
進步空間還多的是

個AI真係差到嘔
畫面不過不失la
我接受到

你有無開爆sim D graphic option 啊?

期盼了10年的游戏,,,,,大家可以慢慢体会。

我用1920*1080 8x反鋸齒 不知幾正
你用槍game比.......真係"好"公平wo

講真 我睇過咁多官方擺落黎既資訊 無一個係關於畫質度既需求
我以為好好玩 點知咁就哂我300蚊 你地都知道 EA出哂名係整宣傳片而唔係整遊戲
但係諗都無諗唔到 有人竟然可以將星海同紅警3比 -.-  一買返黎 .. 完完全全同宣傳片兩樣野  畫質既精細度根本就差 仲差過將軍 成隻Game得個海係算靚
唔好再講外國人點-.-外國人係論壇到對紅警3既評價係極差-.-

發新話題