24 12
發新話題

[漫畫] 火影忍者 Naruto 423話,培恩真身露出?

[Close]

火影忍者 Naruto 423話,培恩真身露出?

千方百計既重擊, 卡卡西只求真身,

而培恩知道自己會硬吃一擊果陣居然控制番天道黎擋果一HIT, 難道真身就是佢嗎?

各位點睇呢..? 不過我都諗過有幾個可能性...
講到最後我相信岸本點都會留住卡卡西條命吧,冇理由果一粒野就會重擊即死*

佢只係拉左個佢的分身去食招-.-..............
按圖即可進入信長之野望區

卡卡西gg~~~

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-10-31 20:15 發表
佢只係拉左個佢的分身去食招-.-..............
就是囉.. 呢個鏡頭可能暗示左就係正身,,先唔計佢殺卡卡西,,
但係果下多數係命中率最高,,佢控制番天道番去硬吃,,果野-.-

哦....你明你講咩la...

頂...
卡卡西都要死????/
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

聽佢地想法
係個隻野仲動到
去幫佢自己
之後至一次個彈走哂個炸人

引用:
原帖由 高達貓 於 2008-10-31 20:02 發表
聽佢地想法
係個隻野仲動到
去幫佢自己
之後至一次個彈走哂個炸人
我就覺得係佢隻眼可以令人幫佢擋d招@@

引用:
原帖由 WiLsOnOoOoOo 於 2008-10-31 22:20 發表

我就覺得係佢隻眼可以令人幫佢擋d招@@
佢既能力仲係一個半迷=.=

其實有點覺得修羅道死得太快..

佢D招都好搞笑..

對自來也一戰識使用鐵甲飛拳..

到今次進村可以無限發射飛彈..

但到佢除了杉後估唔到咁快死左..

( 難道曉的杉有詛咒  一除下就死亡 @@"? )

( 如果係真既話..係一件可怕的衣服.. )

另外  今期最後一版..

左上圖卡卡西說 : 咁近你應該不會射偏吧..

卡卡西咁講應該仲有一手..

嗚人佐助修練三年..

而卡卡西三年入面應該仲有好多新招..

而且佢仲未用佢既萬花筒..

咁樣死左會太過兒戲吧 @@"

莫非佢最後爆出泥個d唔係血,
係汗??

回復 11# 的帖子

佢雷影分身中招都識爆血 -_-

不過佢再出唔到哩招..

唔知佢點擋 / 閃開瓜 @"@

如果有左左 一早ko啦

卡卡西始終是配角
死了影響不大

引用: