發新話題

[漫畫] Naruto423話~*天道的能力

[Close]
引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-10-31 11:43 發表

OK YOU WIN
你可以講岸本先係原創 論翻譯我看你跟我差之千里
假若冇接收畫源者沒譯者 原創都冇了/ \
【我相信大家心中】你右黎呢套=[?去開個投票玩下吧記住SET權限費事有人開帳狂自投 ...
我無否認你翻譯能力比我強
我都好欣賞做翻譯D人為我地服務

但係好明顯係你自己器度小
以為人地玩針對姐
但係如果你認為所做係咁有成就~係超群的話
要人欣賞同尊重
咁你自己係咪都要尊重返人地

事實唔係原創~~就唔係~~
你講幾多來源都無用~~

引用:
原帖由 ︴傻MinG〞 於 2008-10-31 11:49 發表
只看到一個白吃 在對號入座=[
你吠**粗口**完未????
你見習版主個可???
除左係度狗吠你仲識D咩??

我而家就係咁對號入座做白吃~~又點**粗口**樣???
你唔**粗口**尊重你自己~都唔該尊重下見習版主個身分
學多幾年做人先講野啦

一直我都係認真對事件討論
連分析都無半句...就一句白吃彈埋我度??你都好**粗口**野
自己檢討下自己有無本事HANDLE到做到版主先

嘛 OK you Win  轉番轉貼=[

岸本=原創 譯者=無野 Sosad我看你還是不要再看我們豬字 FN漫出品既品作好了

我唔會再同你嘈 斷先生^^ 只不過你小心你同見習版主講野既言語扣分o.o *

你要再回我唔阻你,,你喜拿尾彩,給你,,去吧去吧

眼看粗口真多 期等版主跟進=[  白吃就是白吃,,要認都沒人阻止到=.=

引用:
原帖由 斷玉 於 2008-10-31 13:26 發表

我無否認你翻譯能力比我強
我都好欣賞做翻譯D人為我地服務

但係好明顯係你自己器度小
以為人地玩針對姐
但係如果你認為所做係咁有成就~係超群的話
要人欣賞同尊重
咁你自己係咪都要尊重返人地:hands ...
什麼針對 器度小o_O 還不如你爬下上次吹水區有關信長貼櫻雨同我地兜兜撐撐左D乜
另外呢好似一直都係講緊任件論壇雀跟你無關,你要幫佢加把口Fine-.-阻你唔到

但願你係討論漫畫內容O_o 就唔好同隻論壇雀唱雙蔩=[ 我同隻論壇雀慢慢搞 ,
貼就轉番為轉貼,不喜                  我們作品 你有權不看 無謂多說

嘛 OK you Win  轉番轉貼=[
岸本=原創 譯者=無野 Sosad我看你還是不要再看我們豬字 FN漫出品既品作好了
我唔會再同你嘈 斷先生^^ 只不過你小心你同見習版主講野既言語扣分o.o *
你要再回我唔阻你,,你喜拿尾彩,給你,,去吧去吧

櫻雨  &      斷玉
你地講過既野全部會由板主跟進^_^ 由於我冇能力係呢區扣你地分
不過比個醒水提示櫻雨會員, 小心帳號不保, 出言攻擊板主Kevl你都野^^神 

由於開始進入罵戰...
而且涉及見習版主與會員之間
所以暫時關帖,我會與貼圖區版主與及分區版主商量後再作決定

已經同貼圖版主同分區版主商量完畢
首先開番呢個帖

並且會每人發一個口頭警告訊息
如有下次,無論係邊個,都冇情講
仲有,唔好再罵戰啦,否則會永久封鎖此帖

by_kelvin19250

支持不死的卡卡西

卡卡西 =   分身hi
你估he die   ?   he no die la

好野我冇事^3^

無晒言-.-.........無啦啦拿敢小事係到嘈

卡卡西好似冇死 不過隻寫輪眼被gg了

唔知卡卡西洗唔洗死  唉
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

應該係飛盲左卡卡西隻寫輪眼
因為潘因話要佢知咩係痛苦

發新話題