發新話題

IPVE 信長盃 2 比賽團隊照片

[Close]
union真係好好好好好多人-.-
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-10-27 18:15 發表
union真係好好好好好多人-.-
影到我地咁....哭

真的要解散嗎?!1軍們

阿B個樣很可愛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 13# 的帖子

好明顯, 完全覺得唔係... 不要嚇我

幫我地影相果個哥哥邊個泥=v= 多謝佢先

星願果相...由左至右
tommy..無名華...日本仔...wind...阿b...彬...coolsk...流星k...我
haha

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-10-27 20:57 發表
好明顯, 完全覺得唔係... 不要嚇我
ALAN WONG大大
我可以向你要LOSER的合照嗎
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2008-10-27 21:39 發表
星願果相...由左至右
tommy..無名華...日本仔...wind...阿b...彬...coolsk...流星k...我
haha
答對..............
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 Misuki 於 2008-10-27 21:51 發表

ALAN WONG大大
我可以向你要LOSER的合照嗎
基於相中其中一人要求...相片不會公開..已經DEL了

引用:
原帖由 水魚一條 於 2008-10-27 21:20 發表
幫我地影相果個哥哥邊個泥=v= 多謝佢先
咪係我law 真慘...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-10-27 23:43 發表

......................唔放摸頭果張 有多張Ga =o=wo ...Loser合照

有某人個樣係到WO

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-10-27 22:43 發表

我知道
但係我地LOSER隊員有機會保管嗎
生於斯 玩於斯

回復 28# 的帖子

我已經send左比偷飲可樂的牛牛...你地可以問佢拎番

OKOK 多謝ALAN WONG
生於斯 玩於斯

發新話題