發新話題

投訴 - 要求重設今次LoSeR對家破人亡比賽結果。

[Close]
引用:
原帖由 戰俘 於 2008-10-5 16:59 發表
為左中止大家繼續討論

只可以說 人在做 天在看 係人係鬼 三管仲睇得出
所以 大家請尊重Loser 同 家破人亡 及 比賽結果
三管對今次呢個貼冇反應?
我地覺得唔係幾公平

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-10-5 16:56 發表
你們的對話心態就是:

打啦~就算lose左 話佢地錯名咪win lo

呢句.
我地何必玩60幾分鍾
你們的回馬槍可真強

一句扮唔知 再到番轉 lose左再話人地名唔到

無奈~
按圖即可進入信長之野望區

係我既話re 1re 打場更精彩is gd
ただ1つです 水原ありさ .

算啦 嘈黎無用-.-
熄火 熄火

引用:
原帖由 水原ありさ 於 2008-10-5 17:01 發表
係我既話re 1re 打場更精彩is gd
都係Yy先可以做出咁傻眼既精髓

Loser 都話當無野仲噪d咩=.=
仲有呢場分組賽only, 大把出線機會
如果Loser真係有實力豪一場比人地又點話

引用:
原帖由 boyboy34 於 2008-10-5 17:03 發表
Loser 都話當無野仲噪d咩=.=
仲有呢場分組賽only, 大把出線機會
如果Loser真係有實力豪一場比人地又點話
+1

引用:
原帖由 花老野 於 2008-10-5 17:02 發表
算啦 嘈黎無用-.-
熄火 熄火
熄火點炒菜
冇火炒菜唔過青,papa up野冇人聽A_A

引用:
原帖由 路賓美 於 2008-10-5 17:03 發表

+1
(00:02 / 同盟) 路賓美: NO嘈
你仲出聲=[ 咁右係既 有位唔上咩

我都系果句啦    
把口生系你地度 我沒權封住你把口 翼都沒必要封住你把口 你地仲意點講就點講 講真我地系有貪 系人都會貪 你搵工都想搵份多d人工啦 呢d唔叫貪?   廢話小說 系咁

loser 輸都認左 咁多位仲嘈黎幹什麼????^^^
ただ1つです 水原ありさ .

回復 56# 的帖子

hi 飛機Yy

不是我們想嘈.

引用:
原帖由 路賓美 於 2008-10-5 17:07 發表
我都系果句啦    
把口生系你地度 我沒權封住你把口 翼都沒必要封住你把口 你地仲意點講就點講 講真我地系有貪 系人都會貪 你搵工都想搵份多d人工啦 呢d唔叫貪?   廢話小說 系咁 ...
喔 明白哂了
本來呢個貼都介紹左你地小小/ \你令我地明白你呢句 背後既意義*
引用:
把口生系你地度 我沒權封住你把口 翼都沒必要封住你把口 你地仲意點講就點講 講真我地系有貪 系人都會貪 你搵工都想搵份多d人工啦 呢d唔叫貪?   廢話小說 系咁

引用:
原帖由 水原ありさ 於 2008-10-5 17:08 發表
loser 輸都認左 咁多位仲嘈黎幹什麼????^^^
Yy,你仲記唔記得荷馬教過你唔好火上加油架,你唔止火上加油仲多多個落井下石!你令荷馬好失望

發新話題