52 1234
發新話題

投訴!!

[Close]

投訴!!

比賽團隊比賽期間,參賽人員必須是報名名單內成員,只需要有1個不符合報名名單內成員,該團隊會比判輸。
特別提示 比賽開始時候提出,或者比賽完後提出,均有效
投訴loser不是報名名單內的成員!!
去看rp...

豪比你吧=[你們這麼想勝*
登入唔到正式帳號=遲到團隊
登入唔到帳號 轉帳號打=犯規 SM
開場1分鐘望住10個名都唔識分SOASD / \輸完先黎賴=[

-.-打之前 有冇sd短消息管理人員!?

真是萬分抱歉

身為上一屆比賽冠軍的我們  居然犯下了如此低級的錯誤..

我們願意承擔  沒有甚麼好解釋  是有一位隊員錯用帳戶

對於賽前賽後都視我們為朋友的家破人亡隊

隊友在賽前都予以高度評價; 賽後對 貴隊整體之實力更予以肯定 及 意外
(我沒有打這場比賽  不過我也是很尊敬您們這種對手的)

受到他們的影響  我也急不及待想看rp

打了65分鐘才攻破聯合  想必一定很精彩

假若不是賽後才發現我們錯用ac  就沒有這精彩一役了吧?

看來樓主忘了放rp  在此附上與諸君分享

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

開場1分鐘望住10個名都唔識分SOASD / \輸完先黎賴=[

仲惡人先告狀 gag

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-10-5 14:39 發表
比左錢唔想勝唔通想輸咩
打前同打後投一樣有樣

引用:
原帖由 花老野 於 2008-10-5 15:41 發表
-.-打之前 有冇sd短消息管理人員!?
家破人亡頭先係個A組比賽平台話 / \
(係我地有人入唔到果陣) 加埋講哂清楚哂果陣=[
係咁吹 快D啦 依家咩態度=[ 趕住幫荷媽整餅

請咱們的好隊員ToHeaRII停止發言

激動徒然矣
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-10-5 14:43 發表

家破人亡頭先係個A組比賽平台話 / \
(係我地有人入唔到果陣) 加埋講哂清楚哂果陣=[
係咁吹 快D啦 依家咩態度=[ 趕住幫荷媽整餅
其實.....你地真係違反左規則,我覺得呢d咁既情況你同對面講再約過另1個時段就睇下
對面接唔接受,好過唔係跟比賽名單出賽

算啦-.-今屆呢種情況比上屆少了-.-
上屆仲勁-.-

好啦~~~~~~~~我呢個犯規者都要出黎講兩句
係我用錯ac~既然規則寫明用錯ac算輸 就這樣決定吧

講真大家都是想在公平的情況下決斗....我自問我們技不如人... 但定了法規就要守.... 你怎麼說我沒品也是這樣說

還好呢場只係分組賽~~~~~否則我做左千古罪人

睇唔起你喇  家破人亡
本來有可樂,月京幾睇好你地
雖然LOSER呢次有有做錯
但係人地唔岩名單一早又唔講
正係識得利用呢D所謂既比賽規則

你地根本忘記左比賽既真正意義
開開心心認認真真打場精彩既比賽     
才是比賽既意義!!!

很感謝loser的體諒
但我們不竟也有貪婪之心
捉了比賽的不明顯的條例