發新話題

戰地風雲1942 全套 + 戰地風雲:越南 + 戰地風雲2 (30/01/09 Upload)

[Close]
我下唔到個BF2.mds呀!!!!!!!!!!!

我已更新左,請再重試

如果我淨係想玩戰地風雲2係咪唔洗裝埋其他版本架??

引用:
原帖由 yeung064 於 2009-2-1 23:43 發表
如果我淨係想玩戰地風雲2係咪唔洗裝埋其他版本架??
淨係裝" 戰地風雲2 "ok!!!!!!!!!!!

.........................

http://m0004.gamecopyworld.com/g ... #Battlefield%202%20
<<<<<<唔識睇英文點下載-.-!!教教我

下載解壓縮檔就可以用 Daemon Tools 開映像檔...即可入去遊戲度
此免dvd檔適用於"戰地風雲 2 v1.0版及V1.41 更新版
如果打過免cd光碟補丁,請刪左,跟住再重安裝 戰地風雲 2 先用此免dvd檔

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1942 沒種了>< 有人有種嗎-7%

種子應急... -6.5%.... help!

唔該 個1942係咪禁D ISO檔就安裝到?
個說明亂碼睇唔到QQ

安裝「戰地風雲 」(主程式) /「戰地風雲 2」(主程式)可以用 DAEMON Tools 開左佢...即可入去遊戲Setup度

23/2/2009 13:00pm 100%有種!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23/2/2009 13:00pm  100%有種!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

終於有種了= =qq

-.-...
又無種了= =

24/2/2009 4:00pm Tesn 有種!!

D\L 100KB/S-150KBS

http://m0004.gamecopyworld.com/g ... #Battlefield%202%20[ALL]%20No-DVD/Fixed%20Image%202
的免DVD檔係咪要分 十個FILE DOWN個個= =
我DOWN完 解壓個個都一樣名- -
係咪解一個就OK?
之後用DAEMON開左 第一個 FILE既入面
有好多野.... 之後應該點攪?QQ
係關於 BF2 的
咦-.-想問你
E個CD-KEY可以上到網同人玩?
我見有D場 用你既CD-KEY入到0.0

發新話題