發新話題

███流星詳盡教學███(最希望新手們能睇下各場規則)

[Close]
引用:
原帖由 lee815 於 2008-8-21 01:13 發表
雙刺本身亦都存在同bl相關既問題

而且佢既攻速,連接性太強勁

秋月無邊:火雲邪神"天下武功無堅不破,唯快不破"

所以不建議新手們綀習雙刺

可能你會話,破防咁廢?攻擊力咁弱?但係當深入瞭解流星後,就會推翻自己既說話
首先,呢到我絕對同意左先
之後我就想問啦,指虎仲有咩較難/冇咁易掌握ga連招呢?
仲有,點解冇講到有關暗器事宜?

引用:
原帖由 jy02887149 於 2008-8-21 14:01 發表
流星盃禁指虎咩- __ - ?
人地睇錯左姐,唔洗咁驚訝

引用:
原帖由 lee815 於 2008-8-21 15:32 發表

指虎其實唔係靠連技搵食

基本上   下上a+下下攻+跳下攻+下攻 差不多已經係指虎連招中最去血

亦都無咩話有d什麼高深連招,主要係慢慢磨血
咁有咩方法可以令跳下攻準確d,我次次都歪晒位
同埋我試過一招 下下攻 前前攻 左右攻 連過呢招3次,之後就未試過連到,想問呢招係bug定lag,定係一齊黎?
同埋有冇d咩時機可以令下上攻易中,因為呢招係咁多招入面比較慢果招,又有得防,所以我都極少用呢招
謝答。

引用:
原帖由 lee815 於 2008-8-21 17:00 發表

所以我係指虎教學果篇
講過最好放棄跳下攻,直接沖過去下攻  
哦,thx晒

引用:
原帖由 超級火柴 於 2008-8-26 04:08 發表
各位有心睇呢篇野既人    睇我表達少少意見
   我覺得技術方面既教學系其次   最緊要既系   大家都會去跟上面講既規黎玩,只要肯跟,一路練落去,好快會勁   吾會做死一世新手    同人打既時候學下人地系點出招   諗下 ...
我開場都加左句vlan規,效果幾好的說

唔記得問,純龜槌即係點解,成日見人講,自己又唔知係乜

引用:
原帖由 和希 於 2008-9-24 21:54 發表

咪一味等人出招先反擊囉-.- 死龜爛龜果隻~如果佢反應快你真係吹佢唔脤
咁呢d都算得上係技術黎架下話

引用:
原帖由 lee815 於 2008-10-1 15:26 發表

係某一個角度上你可以咁講
不過照你咁講,乾坤刀純拔刀都係技術
少少技術性,但都要睇時機lo

引用:
原帖由 禁止發言 於 2008-10-12 04:08 發表
跳下a>跳下a               無限運                           
認字特警麼...?

發新話題