28 12
發新話題

比賽取消 影響好大.....

[Close]

比賽取消 影響好大.....

等左咁多日 ...e家 一句話取消就取消 事前完全無通知...仲要叫我地等...又話咩週未會有交代...
一個咁既post 就算係交代,,對我地ed山長水遠去過數比您,,,同埋專登去請假打信長杯既人 公唔公平先....
e家要住天水圍既朋友去深水步拎反100蚊.. 又唔係自己唔打比賽..而係您地取消比賽..嘩...道理何在呀..........唔該d管理員黎比個答覆我地....相信有過百人同我有同樣既諗法.....

引用:
原帖由 popo2277 於 2008-8-11 19:40 發表
等左咁多日 ...e家 一句話取消就取消 事前完全無通知...仲要叫我地等...又話咩週未會有交代...
一個咁既post 就算係交代,,對我地ed山長水遠去過數比您,,,同埋專登去請假打信長杯既人 公唔公平先....
e家要住天水圍既 ...
+1....好火滾阿...話唔打就唔打....我地日日辛辛苦苦咁團练,就係希望今次有好ge成績...但係佢一個post...完完全全...ko左我地呢兩個月ge努力...同時間!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你話遲少少開始都無咁火滾...話唔打...我真係忍唔到.....我只可以講一句.........VLAN~你咁樣好不負責任阿!
CooL~NiC

酷團~

根本好似係度搵緊我地笨咁

好灰囉 ....vlan做事的方式好失敗,vlan玩唔 到咪用ggc打囉(提議),令到大家期望都變到失望(嚴重).
vlan你地以為退錢就可以解決呢件事件嗎?錢對參賽的人錢都不算是什麼,報得名參加比賽的人都以第一為目標,大家的期望同埋努力=(白廢)損失多麼的大 (.有些人更當這次的比賽為退隱前的最後一場比賽)本人就是其中1人 :@
這次事件一定令到vlan臭名遠播(事實)將來人地問我之前係邊到玩,我說左vlan玩,真的可能比人笑(原因這次事件可能vlan左人們心目中=底能(管理員既無能
)本來本神都不想這次的問罪,但你們把時間托得太久吧,好火啊......vlan自己好好反醒一下:@ :@
請大家支持我

引用:
原帖由 ×UnioN﹏輝 於 2008-8-11 20:57 發表
好灰囉 ....vlan做事的方式好失敗,vlan玩唔 到咪用ggc打囉(提議),令到大家期望都變到失望(嚴重).
vlan你地以為退錢就可以解決呢件事件咩,錢對參賽的人錢都不算是什麼,報得名參加比賽的人都以第一為目標,大家的期望 ...
+1+1
放棄vlan平台

唔解釋又怎去理解呢
原本vlan更新左再比賽既原因係解決撞線問題
令比賽問題減少
可惜事與願違更新出現問題
補救方法一直拖希望能搶修到vlan
取消真的很不負責任,把比賽放到9,19,11,12月
都沒什麼很怨言
取消..真的對每天不停打12.1c團戰的人失去目標

+2+2+2+2+2+22++2+2..................................天水圍搭車出九龍觀光一天...專登拿回100$

引用:
原帖由 ×UnioN﹏輝 於 2008-8-11 20:57 發表
vlan你地以為退錢就可以解決呢件事件咩,錢對參賽的人錢都不算是什麼,報得名參加比賽的人都以第一為目標,大家的期望 ...
有些人更當這次的比賽為退隱前的最後一場比賽)本人就是其中1人   (我都係+1)
CooL~NiC

酷團~

希望vlan可以能幹一點!給大家一個合理的解決方法

講黎都冇用..............
事實來

回復 6# 的帖子

很有空嗎,9月,10月仲打.......智障
8月這個良機一過=gg

vlan咁就冇左好多客仔

9月開學啦
個團有7個要番學3個要番工
加左入去對戰名單果7個係9月又唔係時時得
鬼得閑同你打咩

引用:
原帖由 ×UnioN﹏輝 於 2008-8-11 21:16 發表
很有空嗎,9月,10月仲打.......智障
8月這個良機一過=gg
第一次比賽係4月又無人有意見?

K3 -.-你sm la

28 12
發新話題