22 12
發新話題

[漫畫] 火影忍者 Naruto 412 前所未有的戰栗

[Close]

火影忍者 Naruto 412 前所未有的戰栗

佐助留力了嗎?
岸本好像改他改到正常番小小了

佐助 系班手下面前比人打低==甘樣衰

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-8-8 21:32 發表
佐助留力了嗎?
岸本好像改他改到正常番小小了
我堅決相信只有鼬才是最強...

我是鼬的fans-.-

引用:
原帖由 黑卡特 於 2008-8-8 23:04 發表

我堅決相信只有鼬才是最強...

我是鼬的fans-.-
八尾好像不是盲- - 佢見到野o_O
不過岸本連續幾集寫到佐助好鳥
連新眼都未出-.-就比人打到出哂血-.-
還是想介紹香憐的技能?比人咬就回復

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-8-8 22:09 發表

八尾好像不是盲- - 佢見到野o_O
不過岸本連續幾集寫到佐助好鳥
連新眼都未出-.-就比人打到出哂血-.-
還是想介紹香憐的技能?比人咬就回復
其實都冇講過八尾係盲..

佢之不過帶住副超..

同佢有心眼..

發現原來係Uxxxx果面火影討論區根本唔可以討論到劇情野..

想講下點解助佐打八尾好似冇打迪或鼬果陣時咁猛..

佢地總係彈一句 : 佢勁時你又話佢屈機..廢時又話佢事..

從來未講過佢屈機或廢果到d人總彈哩句野出黎扮有道理..

都唔知佢地係咪討論火影 -_-"

不過我想知火影係咪就完嫁啦 ??
同埋動畫同漫畫係咪出到同一期

引用:
原帖由 fa 於 2008-8-8 23:25 發表

其實都冇講過八尾係盲..

佢之不過帶住副超..

同佢有心眼..

發現原來係Uxxxx果面火影討論區根本唔可以討論到劇情野..

想講下點解助佐打八尾好似冇打迪或鼬果陣時咁猛..

佢地總係彈一句 : 佢勁時你又話佢屈機.. ...
就是阿-.-之前有人請我過KYO火影區跟一跟果邊風氣 我都說是哂氣
他們全都是大結局的創作家 岸本的靈魂上身了

引用:
原帖由 sinsinsinsinsin 於 2008-8-8 23:33 發表
不過我想知火影係咪就完嫁啦 ??
同埋動畫同漫畫係咪出到同一期
動畫的我可回你 ~
Naruto動畫現在是先放原創劇情 後計 就會跟番漫畫格外出街
之前岸本發表會說了~

回復 8# 的帖子

機本上..

係第d論壇討論火影 = 哂氣..

個個係咪都插一插你先..

引用:
原帖由 fa 於 2008-8-8 23:38 發表
機本上..

係第d論壇討論火影 = 哂氣..

個個係咪都插一插你先..
沒 之前試兩日改善KyX火影區 同 大眾果邊風氣
結果係冇用 -.- 愈多人既壇反而仲差=.=     拿埋
字幕組名譽更正佢地佢地都係一樣-.-!最後放棄了~

沒法..老實說他們對火影的熱情引起了幻想 預測再
貼出來跟人分享-- 不過我都雖然看了每集漫畫/動畫
都會深思熟慮推理下集會如何呢~不過心知就夠了~
之前給風氣玩到人都亂了~之前說什麼曉老大果個時期
我都差點信是什麼鬼四代-.-~*給人洗腦了~

佢地推出Y理就多..

同佢地正經討論 = =? 真係講多哂氣..

佢地只會話你 nine up 多過 by 你講果d野..

一句講哂 : 佢地已經中左幻術..

大家信我
狐忍好快沒落...

-.-冇可能=_____=
岸本話仲有好耐先完 發表會

呢d野..作者點寫都得啦

22 12
發新話題