發新話題

請問

[Close]

請問

7、如比賽期間發現問題可以在 約戰系統 上選擇問題回報,或者直接到論壇第二輪比賽中,問題回報區提出。
特別提示:
(如 說粗口,帳號問題,對方缺席問題等等問題,請按自己隊伍號碼為主題 .如 888 VS 999  開新帖帖提出. 如反駁隊伍.請跟帖回覆即可,切勿開新帖,一個隊伍,只容許發一個帖,如多過兩個帖,未避免混亂本站會刪除)

0 0想問係隊頻講粗口有無問題--?又唔係串對面 姐係罵緊自己人-.-有無問題 有陣時好難控制

你打個粗口出黎
你會開心d?

都唔知玩game 做咩要講粗口...,又唔係爭講得多粗口game wo
我覺得樓主問e條問題,係預左自己講粗口
(個人意見)

開唔開心又關你事? 咁唔小心講左會點
我請問 問題都唔得~_~?你可以選擇唔答

而家問緊
如果隊頻講粗口有沒有犯規?
同講粗口會唔會開心
做乜要講粗口 有乜關係??
人地問問題 你可以選擇唔答
但係唔好答唔到之餘同埋離題
勁無奈囉唔該

引用:
原帖由 愛你一萬年 於 2008-7-23 19:46 發表
而家問緊
如果隊頻講粗口有沒有犯規?
同講粗口會唔會開心
做乜要講粗口 有乜關係??
人地問問題 你可以選擇唔答
但係唔好答唔到之餘同埋離題
勁無奈囉唔該 ...
咁又關你咩事???
唔知係咪分身ac呢

(and我估mr7 都係想了解點解要講粗口)因為我都想明白點解要講粗口,咁到時如果真係係隊頻講粗口會犯規,咁你都要諗方法控制la,我都係想幫佢,了解佢點解要講粗口,令到佢唔洗犯規

係唔係分身ac我唔知
我只係知我想搵人答左我問d野 你太無聊了 呵呵

多問 你話(了解佢點解要講粗口,令到佢唔洗犯規)
點樣了解到 令到我唔洗犯規?請問

引用:
原帖由 7171 於 2008-7-23 21:27 發表

咁又關你咩事???
唔知係咪分身ac呢

(and我估mr7 都係想了解點解要講粗口)因為我都想明白點解要講粗口,咁到時如果真係係隊頻講粗口會犯規,咁你都要諗方法控制la,我都係想幫佢,了解佢點解要講粗口,令到佢唔洗犯規 ...
我同佢同隊
點解唔關我事?
你想明白點解要講粗口
你去第二度問...呢度係解答人地問題..唔係比人發問問題...
仲有 唔洗你幫 你要了解去第二度
犯規都唔關你事 3Q

呢個係正身acc 抱歉

引用:
原帖由 風潮﹏ 於 2008-7-23 22:51 發表
係唔係分身ac我唔知
我只係知我想搵人答左我問d野 你太無聊了 呵呵

多問 你話(了解佢點解要講粗口,令到佢唔洗犯規)
點樣了解到 令到我唔洗犯規?請問 ...
你都唔講點解要講粗口,我點了解?

了解左就可以令到我唔洗犯規?

此問題在比賽前會公告如何處理。

請不要再出沒意義回覆來引發罵戰。
| LoSeR | ToM

咁我說句對不起

發新話題