18 12
發新話題

本願心得(補加圖片)

[Close]

本願心得(補加圖片)

本願大家都見過啦
介紹下佢d招先
第1招
退魔擊
扣人地魔,對一d血牛,敏英有極大作用
壓線一流
(1)減250魔,魔法完全秏盡便轉向減少生命
(2)減350魔,魔法完全秏盡便轉向減少生命
(3)減450魔,魔法完全秏盡便轉向減少生命
(4)減550魔,魔法完全秏盡便轉向減少生命
第2招
諗魔擊(好似係咁讀)
清冰執冰一流
(1)每秒諗出經文,持續6秒,每一道符文可造出90傷害(好似係咁)
(2)每秒諗出經文,持續6秒,每一道符文可造出160傷害
(3)每秒諗出經文,持續6秒,每一道符文可造出230傷害
(4)每秒諗出經文,持續6秒,每一道符文可造出300傷害
第3招
死亡之指
追擊,暗算一流,而1lv時對英雄好痛
(1)....對1300距離內的部隊造成300傷害,並造成0,2秒的暈眩
(2)....對1300距離內的部隊造成400傷害,並造成0,4秒的暈眩
(3)....對1300距離內的部隊造成500傷害,並造成0,6秒的暈眩
(4)....對1300距離內的部隊造成600傷害,並造成0,8秒的暈眩
第4招(大絕)
....個名好長-.-

造出一個範圍800的地獄,每秒造成傷害,使用時不可移動/攻擊
否則中止使出大絕(如果人地有暈招,見義用魔水先,對玉子就冇野好講)
(d技唔記得係邊版,所以有錯同我講--)

(初期殺到人就好殺啦,呢招係團戰先有用),
配合菊機一流,佢捉人大範圍又耐
(1)每秒造成400傷害,持續7秒(能力跟風傷一樣,不過秒數少左d)
(2)每秒造成500傷害,持續7秒
第5招黃點
每級加全屬性2點
有幾種玩法,不過見議用法形
加點法31323431122421跟住黃點

裝備:
(1)褲
(2)電卷→(7)赤電
(3)回魔→(9)落石
(4)清走→(8)魔水
(5)再生→可換吹→(11)紅雷
(6)回魔→(10)火計
之後可出大炎/風傷
殺一方法
一開始唔好單,一單就好易做肥料
最好搵個識玩菊機既人,其他都ok
首先用下電卷電一下,同果佢係近戰英仲易殺
間中用普攻下人
磨到咁上下用電卷,用埋死指(一開波扣到500左右)
所以成日見到用本願的人係人地2至3lv殺到人
見人就用退魔,電卷,敏力英都怕怕,係冇法的被迫下
出唔到技,如果仲打的話,用電卷,第2招汁冰同磨人血
6lv就可以殺人,如果人地唔係到,就去殺下d忍者
d忍者會比秒
有人的話就殺啦
先退魔,電,未走出大,冇血就唔好等,出左死指,
如果佢走左去黑位,就繼續出
初期人地唔夠魔就通常都會走
so唔用魔水都得
之後有裝就出退魔,落石,電,通常都會走,之後出死指,火計
300蚊到手,如果有大仲esay
等人,一見人就用魔水走出去出大,佢9成都走,跟住
用赤,唔好用落石,7成唔中,用死指,係呢0.8秒就用火計,300蚊到手
有錢就出紅雷跟住又係咁出技,用得好就好快完
仲有,招大係圍戰好有人,當大家係咁殺的時候,你招大可以咁講....
痛同3百蚊冇左.跟住人地通常冇血/死左,冇血就用火計同赤
而你招大仲有一個用途,由於招大範圍比風傷大
清冰一流,所以一個字...正
大家用下呢個英雄啦,3/4vlv殺到人喇

你的回帖令我充滿力量

下次講第2個^^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

一開波學1lv第2招壓下線會吾會好d??

(ps:完全吾同樣 )

(ps2:大絕咩名ar??吾記得左 )

引用:
原帖由 希羅仔 於 2007-1-6 21:20 發表
一開波學1lv第2招壓下線會吾會好d??

(ps:完全吾同樣 )

(ps2:大絕咩名ar??吾記得左 )
我都係唔記得大絕
你睇下教學區啦
但係第3招配合初期
敵人掛住up lv
通常少血都唔走
所以好易殺到人

講真..個樣真係形好多

引用:
原帖由 yamchan 於 2007-1-6 21:23 發表

我都係唔記得大絕
你睇下教學區啦
但係第3招配合初期
敵人掛住up lv
通常少血都唔走
所以好易殺到人

講真..個樣真係形好多

有d咁既人既咩....(超新手?!)

but第3招仲遠過雜賀..係好..

係d人吾識走啫=="

(我吾信個真人死左會碎..)

引用:
原帖由 希羅仔 於 2007-1-6 21:30 發表

有d咁既人既咩....(超新手?!)

but第3招仲遠過雜賀..係好..

係d人吾識走啫=="

(我吾信個真人死左會碎..)
真係
d人一開波頂多得千幾血
第3招加電卷可以做到初期恐怖的傷害
配合埋隊友(如電卷/技)
殺人冇難道

引用:
原帖由 yamchan 於 2007-1-6 21:35 發表

真係
d人一開波頂多得千幾血
第3招加電卷可以做到初期恐怖的傷害
配合埋隊友(如電卷/技)
殺人冇難道
ar....吾記得有隊友

分享心得是好事,但是你d英雄資料錯漏百出
首先,第二招持續是3秒,如果6秒,你唔覺得太屈咩?-.-
第三招升爆係2000距離的說-.-

大絕係叫做阿修羅地獄..  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

我玩13131413355........咁升-.-"除魔經冇乜大用處除非對識隱既我先升~

我最討厭佢招扣魔-0-

LaZy~~~ ~

引用:
原帖由 審判者 於 2007-1-6 22:39 發表
我玩13131413355........咁升-.-"除魔經冇乜大用處除非對識隱既我先升~
第三招用黎食兵又回得快好有用= =

玩法都幾好~
個樣仲好~

引用:
原帖由 K‧O焰楓 於 2007-1-6 22:10 發表
分享心得是好事,但是你d英雄資料錯漏百出
首先,第二招持續是3秒,如果6秒,你唔覺得太屈咩?-.-
第三招升爆係2000距離的說-.-
呢篇我好耐之前打--
而家第3招1到4級都係1300距離
d招叫左大家黎英雄介紹--

第三招食兵?