發新話題

[原創] ◇◆◇◆六月份最佳會員◇◆◇◆

[Close]

◇◆◇◆六月份最佳會員◇◆◇◆

﹍ 六月份最佳會員獲選名單 ﹊

排名不分先後 :

ㄨ無名﹏華

櫻雨

得分會員在此帖內回覆方便加分..

今個月囉唔到最佳會員唔緊要..

希望各位會員可以係下個月更努力更用心咁貼出更好既精品文章..

,.,.,.,..,.,...,.,., 你們所付出的  不會白費 .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

今個月開始神隱  

我要上訴
做咩有我?

我比d名你先

圖區不是原創為先的嗎
會員:
Nick007 - 他的原創是好吸引人的日本料理呢
ToHeaRTII - 他的原創多啦B夢也搞笑的呢
花戀楓 - 他/她原創(自己畫)的動畫人物也好呢

按圖即可進入信長之野望區

佢月尾先貼..
會累積到下個月
下個月就代替我

雖然係原創..

但冇理由一個原創就咁易做到最佳會員..

如果係既話一個月內有多小個用1個原創就能拿最佳會員既人出現 -口- ?

如果你想將你10分分比佢地我都唔介意幫你一把嫁

引用:
原帖由 櫻雨 於 2008-7-2 14:13 發表
佢月尾先貼..
會累積到下個月
下個月就代替我
太不公平了吧

原創的沒份 咁要原創做咩

回復 6# 的帖子

你顯示出黎既POST雖然係原創..

但都已另外獲加分數..

你諗諗..

如果10個會員每人開一個原創就可以囉最佳會員..

咁既話到時每個月一人黎開個原創等囉最佳會員囉分就得啦..

原創帖係好..

但都要睇下一個月內邊D較為用心..

而唔係一個原創帖就 = 最佳

引用:
原帖由 fa 於 2008-7-2 14:22 發表
你顯示出黎既POST雖然係原創..

但都已另外獲加分數..

你諗諗..

如果10個會員每人開一個原創就可以囉最佳會員..

咁既話到時每個月一人黎開個原創等囉最佳會員囉分就得啦..

原創帖係好..

但都要睇下一個月內 ...
但是 他們不是有心分享給人看
就不會放上vlan吧

回復 8# 的帖子

都係果句..

一個原創帖就算係有心上黎分享比會員睇都已有 ( 壓 ) 外加分獎勵..

一個原創帖也不能 = 1個月內最佳會員

不過聽左你意見..

下過月試下加加新元素..

引用:
原帖由 fa 於 2008-7-2 14:32 發表
都係果句..

一個原創帖就算係有心上黎分享比會員睇都已有 ( 壓 ) 外加分獎勵..

一個原創帖也不能 = 1個月內最佳會員

不過聽左你意見..

下過月試下加加新元素.. ...

原創貼又得意又有趣咪可以最佳會員
lor

最佳會員@@
好想做tim....

回復 12# 的帖子

多一點貼出好貼就可以嫁啦..

我都唔識搵火影果d!!!!!! = ="

發新話題