發新話題

今次vlan盃有好多搞笑問題,(請vlan有關官方人員交代清楚)

[Close]
引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-1 02:29 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=83005&extra=page%3D1
正如yip同2樓所說
vlan不用出一分一毫
大家是心知肚明

如果有128隊參賽:
8 強 到網吧比賽
第一名  獎金 2000  + 證書  +終極特大信 ...
數你就識計
甘吾計埋你入ser 玩?
我又不如用返現行 點數制黎計算
一張點卡 300點 計你每粒鐘 5點
我就當你一個月玩60個鐘
68蚊
要賺你 隨時賺得到你
甘叻你吾開返個ser 黎玩?
整ser 吾洗時間 開ser吾洗錢?
就算系賺 賺你小小 你都嘈之巴閉?
你玩vlan 有冇付出過先 濕9種 明話你既!
vlan 收左皮 你玩jj牙?
"vlan不用出一分一毫
大家是心知肚明 "
你老味玩甘耐vlan 夠吾洗出一分一毫
吾該你自己 分下是非黑白
冇人強逼你參加
就算 vlan 而家 熜晒區 都吾洗向你 負責啦!
最多都系向 買左vip 出過錢既負責
但第一個一定吾系你!
吾好以為 識計下 小學加減數 講出黎 就岩啦
講野做野 吾理後果
vlan 獎金 送夠一萬  之後摺埋
你吾好嘈牙 傻仔

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-1 22:54 發表
其實
vlan 食左錢 or 冇食錢 唔係重點
我只係覺得 頭3名 太小錢-.-
你用2千蚊整個盃-.-
你不如拎返2千蚊出黎 唔要個盃 比返第一名啦-.-
打咁辛苦..128隊之中..嬴到第一
你比得2000..5個分 or 7個..
冇乜肉食...仲有 ...
你吾系以為 打機真系有出路?
冇肉食?
個個都在於娛樂
以為打信長當返工 嬴左真系,,有錢收-.-?
你呢d人 咪 打假波個堆lo...
人地比錢多過你獎金 就可以專登輸比人
如果 我同你個隊 打到冠軍賽
我同你講 比我嬴冠軍 我d獎金比晒你
甘系,,咪又輸比我...?

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-2 01:14 發表
你睇少林足球睇上腦?打假波??????????????????
嬴 係好 錢 更加好
5係 信長當返工...但係搞得比賽 嬴 想拎多d錢 有乜問題?
個個在於娛樂?咁叫vlan拎 冠軍得0蚊丫 笨..洗鬼拎2000出黎
第一 就係第一 要唔要個盃 都係第一
哂錢整個盃 不如拎返d錢出黎 如果第一名果隊同意 係咪先?
咁辛苦 要係咁多隊之中 嬴出黎 你估易?
咁辛苦練黎  除左為個名 黎肯定自己實力..當然都想要錢
你問心啦..你5想要錢?挑
不過你可能冇機會拎
拎2000出黎 系 拎黎作一個獎勵
如果個個都系為個2000蚊 參賽 仲會吾會有人參賽牙?
袋吾到既2000蚊 仲要拎100蚊出黎?
吾系作娛樂當乜? 賭博?
你有見我參加? 入呢個區吾一定要系玩信長
引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-2 03:06 發表

搞笑,得vlan一個ser玩?
當kyo同ggc死左?
重停留係vlan既神童
甘你鍾意玩咪玩
有人逼你一定要玩vlan ? 神童!
我作個比喻 比個傻仔 你黎接收做乜?
你吾用vlan 吾等如 其他人吾用
又多個鑽左落個屎坑到

引用:
原帖由 疾風ㄨ影刃 於 2008-7-5 00:44 發表
不如收平少少 如50$咁 小弟真係家境貧窮
-.- 你可以夾份既姐,,
又吾系一個人出晒.. 一隊計算姐

發新話題