發新話題

本團EveRlasT︱ 停止收生了

[Close]

本團EveRlasT︱ 停止收生了

EveRlasT︱

希望更多高手加入本團

團長(忍星_豪) (EveRlasT︱忍)

入團資格:

1】要有實力

】不能串咀 周街搞SO周屎

3】入了本團 不得在其他團擁有身份

4】都係要有實力

5】請說出你活躍時間

6】拿手的團英/英雄

7】你的VlAn名字__"

加入本團請Add 團長§考官

[email protected]

考官: 忍星_豪 ↑msn

EveRlasT︱4神  [email protected]

EveRlasT︱卓  [email protected]

團員:

EveRlasT︱忍     (忍星_豪)

EveRlasT︱Oska

EveRlasT︱SiU
                     ←主隊
EveRlasT︱4神        

亂碼星_真

EveRlasT︱卓

EveRlasT︱軒
ToBeaRwA

EveRlasT︱剎

EveRlasT︱琳

EveRlasT︱Soul

EveRlasT︱鬼

EveRlasT︱帥

EveRlasT︱喪

EveRlasT︱奶

EveRlasTz︱kit (神傑)

everlast云

EveRlasT︱尛

EveRlasT︱囧

EveRlasT︱咩

EveRlasT︱緣
                        ←不活躍
EveRlasT︱龍

本人要上班 本團大小事務 都交給
EveRlasT︱4神 處理 團戰/友誼 /內戰 大家都請Add我們的4神

之前我地同團
幫推`
(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

哈佬=]
我上次同你玩過的=]
幫推1把吧=]
*﹏ 喜歡獨自一人   °×*◆  不能說的。秘密﹏》

支持新團  加油 我希望可以跟你們打

我係肥料?可以收我嗎?

加油幫推推推推推推推推=]
這是幫肥料汶推的=]

引用:
原帖由 小肥_ 於 2008-5-7 16:57 發表
我係肥料?可以收我嗎?
入黎搞是?  入我團吧 林仔 你改名

引用:
原帖由 Gods§天空 於 2008-5-7 16:51 發表
哈佬=]
我上次同你玩過的=]
幫推1把吧=]
係咩0口0 "我都唔記得tim><"

希望下一次見你就是戰場上見 0口0"

引用:
原帖由 King. 於 2008-5-7 16:50 發表
之前我地同團
幫推`
下 之前咩團...我之前無咩入個團wo 0口0

引用:
原帖由 EveRlasT︱鬼 於 2008-5-7 17:00 發表

係咩0口0 "我都唔記得tim>
ok..but no sm me=]

引用:
原帖由 Gods§天空 於 2008-5-7 17:03 發表

ok..but no sm me=]
岩岩用錯左名-.-用左我細佬個名

我只是新手啦 -.- 係交流下吧

我係超級肥料 同我一隊4個神手 都可以輸比路人

GAG
神手百地你好
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 小肥_ 於 2008-5-7 17:05 發表
我係超級肥料 同我一隊4個神手 都可以輸比路人
kai 我睇得出前晚 同你打通 同埋我幾個神fd一齊 都可以輸a_a"

引用:
原帖由 忍星_豪 於 2008-5-7 17:05 發表

岩岩用錯左名-.-用左我細佬個名

我只是新手啦 -.- 係交流下吧
新手@@!?
扮豬食老虎!??

發新話題