發新話題

致謝:三月份盈餘增加, 信長盃反應踴躍

[Close]
引用:
原帖由 一無悔一 於 2008-4-6 12:58 發表

你既想法真係偏激  我只係因認主題而作出建議

這是偉大的高見嗎  別作出一些諷刺既言論吧

十分利害的研究 ? 哈哈  這不需要什麼研究吧??

單看  官方比賽  以及  今次的vlan比賽  據我所了解

所有香港與澳門玩家 ...
沒有,我只想知為什麼你可以証明到100%lag~_~?因為我和我的澳門朋友玩,雙方都沒有lag的情況,就算是加上路人一起玩,
都不是100% lag,所以我十分想知道為什麼你可以說100% lag
[img]http://i125.photobucket.com/albums/p71/timkwok19920613/c75b7b62.gif [img]

加油吧vlan 希望4月以後的盈餘一直增加吧

始終此為香港比賽

如果其他地區信長熱好者硬要參與

只會造成不便

大概雙方有可能會出現疾機  /  定格等情況

如果說要其他地區的人不能參加  就未免太專制

不過如果真的出現上述情況  就應該由香港人開場

始終是香港比賽  否則只會因開場問題而浪費時間
.  我`
有否曾進步過 . ".`

引用:
原帖由 2TheMax 於 2008-4-6 22:58 發表
始終此為香港比賽

如果其他地區信長熱好者硬要參與

只會造成不便

大概雙方有可能會出現疾機  /  定格等情況

如果說要其他地區的人不能參加  就未免太專制

不過如果真的出現上述情況  就應該由香港人開場

始終 ...
就算同區,都唔一定係無疾機定格既情況嫁啦~_~而不嬲港同澳都可以話視為同一區,
香港同香港既,我同fd玩,就算係同澳門or香港,都無話   100%   lag or唔lag,所以我好唔同意佢既100%~_~
而佢又可以拍晒心口咁保証100%,我對佢呢點有懷疑姐~_~
[img]http://i125.photobucket.com/albums/p71/timkwok19920613/c75b7b62.gif [img]

vLan加油

等我都多d玩vLan先'

引用:
原帖由 2636 於 2008-4-6 23:04 發表

就算同區,都唔一定係無疾機定格既情況嫁啦~_~而不嬲港同澳都可以話視為同一區,
香港同香港既,我同fd玩,就算係同澳門or香港,都無話   100%   lag or唔lag,所以我好唔同意佢既100%~_~
而佢又可以拍晒心口咁保証100%, ...
既然你話我既100%冇根據

咁你所謂既同fd玩無話100%lag or 唔lag

又有何根據 ? 還是在憑空想像 ?

而事實好明顯在官方比賽   vlan比賽

有澳門人參賽果埸  都有lag既情況出現

祝vlan長做長有~~~~~~~

龍大辛苦了

無論係點 總有光明出路呢 3管也努力了不少呢 繼續加油 先係新版vlan   繼續有盈餘呢

回復 21# 的帖子

我都覺得你好有point.....
我地打機緊係 盡力避免有lag的情況架啦.....
香港同澳門的網絡根本唔同 一定有lag的情況 何況依家係比賽wo 緊係避得就避啦

仲有上樓有人講 香港同澳門連線唔一定lag 又話無根據
笑死我咩  如果無根據 咁vlan做咩無啦啦多個 叫澳門区呀  醒少少啦大佬

我無-無悔-咁有禮貌呀 但係d人唔用腦的話 我會好傷心 lo

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-4-7 10:56 發表
龍大辛苦了
唉  太耐冇上  爛gag龍都做左版主

請不要在這裡嘴炮吧@@"雙方都有理據......
無悔-對外雖然是lag....但是你看不見龍大說了"我們會盡力改善"(我也不太記得了)的句子吧!
所以不要再令他難為吧
2636-基本上....我和我的朋友玩也有lag的情況....還經常@@不過也不要緊的對吧....
只是玩....不要太著緊....基本上同區lag機的原因只有兩個....
1.pccw VS hkbn
2.場主神機.....
應該還有的...但我一時不記得了....
總之不要再嘴炮了!

還有一句老土的說話
加油吧vlan"""生在vlan...用在vlan...支持vlan....我們一定支持vlan@@
vlan加油@@我有很多朋友都說vlan不夠ggc和kyo好@@所以加油@@把vlan成為最多人最有質素的聯機系統@@
各位玩家也別嘴炮....努力練習吧@@~~~把vlan的玩家成為最強的玩家們@@!!!!
加油吧

希望2邊間網絡公司唔會撞得太lag吧- -

我琴日玩左場 場主係澳門人
我一d都唔lag
反而 香港人 開場我成日lag

引用:
原帖由 把洒問清天 於 2008-4-12 18:30 發表
我琴日玩左場 場主係澳門人
我一d都唔lag
反而 香港人 開場我成日lag
~_~唉,人家都說澳門連香港100%lag,可能個埸主騙你說他是澳門吧~_~

發新話題