25 12
發新話題

[問題匯報]008. plastic (plastic_pan) vs 036. piZZa (piZZa﹏Levis)

[Close]

[問題匯報]008. plastic (plastic_pan) vs 036. piZZa (piZZa﹏Levis)

大大們好,我是來至plastic團的白兔人
我們的對手pizza團要求我們記錄replay,之後傳送給他們
可是,我覺得事有事有蹊蹺
就查pizza團的比賽記錄,發覺,因為第1回replay是attach檔案,所以我開啟不到
第2回都是輸方的盟頻對話,這證明了第2回都是用同一樣手段
這不是很怪嗎?
為什麼有自己replay不上傳,而要輸方的replay
難道有不可告人的秘密?還是其他可接納的原因?!
7、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。
還有,他們在等候室出口狂言,說什麼"垃圾仔,不要嘈"等攻擊而侮辱性說話(禁止互罵)
這樣算不算罵人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好似係你地之前話我地個團... 冇品  又有話我地遲到團   係你地自己侮辱我地個團 你唔好打橫黎講'''
    仲有  我地澳門網吧玩信長係save唔到game 你唔信可以黎睇一次呀... 仲有 你可以問下其他澳門人啦 唔該..

引用:
原帖由 阿輝 於 2008-3-29 22:17 發表
好似係你地之前話我地個團... 冇品  又有話我地遲到團   係你地自己侮辱我地個團 你唔好打橫黎講'''
怎證明?我認有話你地遲到,因為你地真係遲到,但係"我",冇侮辱過你地個團

算啦 我都冇影 你點唔認都得啦... 我地一直冇出聲... 就係你地講左戈句我地先出聲.. 唔係我話你地做咩話你地先... 我地自己囉黎??

我話2點左右 時間都唔算定左  加上你地爆粗哥d字自己又唔post返上黎? 你地真係好野囉 用咁ge手段都得? 你地自己做得出d野 唔敢認 仲參加比賽做咩

引用:
原帖由 piZZa﹏Levis 於 2008-3-29 22:25 發表
我話2點左右 時間都唔算定左  加上你地爆粗哥d字自己又唔post返上黎? 你地真係好野囉 用咁ge手段都得? 你地自己做得出d野 唔敢認 仲參加比賽做咩
我地冇爆過粗,你唔好屈人

咁都係GE 我地又冇影  唔似你地咁嘛....  一有一dd野就post上黎  .. 你地點講味點講lo.
      交比小飛豬話是LOR''

回復 1# 的帖子

問題係 我地係澳門人   澳門好少網吧有得save  game 所以叫你幫save 當時你講無問題

回復 6# 的帖子

有無就問你良心至知喇   唔該你地做得出就最好認喇

引用:
原帖由 piZZa﹏Levis 於 2008-3-29 22:29 發表
問題係 我地係澳門人   澳門好少網吧有得save  game 所以叫你幫save 當時你講無問題
我唔想再呢到同你講,
我個團長好易信人,佢唔知你有咩機心,所以咪信左你

哦  咁你真係唔信JA.... 叫你問澳門D人你又唔問.. 我地講話冇得SAVE你又唔信..
        咁你玩哂LO 就係咁簡單...   算啦 我都唔想係到多野講  廢事一陣又話我昆貼 又話係到嘈交..    而家書戈個係你地.. 你地想反駁就講啦 唔需要講呢d理由... 都講左交比小飛豬佢地管理吧 ok??????

引用:
原帖由 阿輝 於 2008-3-29 22:41 發表
哦  咁你真係唔信JA.... 叫你問澳門D人你又唔問.. 我地講話冇得SAVE你又唔信..
        咁你玩哂LO 就係咁簡單...   算啦 我都唔想係到多野講  廢事一陣又話我昆貼 又話係到嘈交..    而家書戈個係你地.. 你地想反駁 ...
ok,我們一起收聲,你都識講比小飛豬大大判,你又說那麼多話?

我地真係唔知咁樣可以save   加上我地又唔係網吧達人 呢d野 點會識整    我只係知完場之後彈出去英雄表無得禁save game  所以叫你地幫save

引用:
原帖由 piZZa﹏Levis 於 2008-3-29 22:43 發表
我地真係唔知咁樣可以save   加上我地又唔係網吧達人 呢d野 點會識整    我只係知完場之後彈出去英雄表無得禁save game  所以叫你地幫save
唔洗save,場場打完有replay,洗咩save?你直接將個replay上傳is ok

我重申多次,我唔想再同你講洛,你地都話比小飛豬大大判

引用:
原帖由 白兔人 於 2008-3-29 22:45 發表

唔洗save,場場打完有replay,洗咩save?你直接將個replay上傳is ok

我重申多次,我唔想再同你講洛,你地都話比小飛豬大大判
叫小飛豬大大 會多分D? 有分加?叫panpan 出黎講野啦 @@ 想同你地打 天 哈

25 12
發新話題