35 123
發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:42 發表
唔好要我講咁多次啦...
你又系億幾度近視牙?
我系要你地答...
唔好再回避我問題啦好冇...
知唔知咁樣好冇禮貌嫁...
你見唔到佢叫你去問網吧老板??
你又系億幾度近視牙?
做人唔好咁固執啦..
同埋你下次串用返d常識啦..
我諗呢個世界得你有億幾度近視..

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:35 發表
睇黎你真系冇眼睇野既...
定系你近視有幾億度牙?
都話隻又點話帶咁多人出黎牙..
真系唔想話你傻仔都唔得既...
你個死傻仔真系你話...
唉...家陣d人真系唔撚讀書嫁...真系小你老味...
你老母哂咁撚多錢比你班撚樣讀書 ...
我諗你唔用眼睇野啦..緊係.
佢係話希望..你知啦..你得一條友出黎隻..佢都係為左你好姐.怕你比人打
你連佢唔讀書你都知..你緊係變態跟蹤佢啦..
男人你都跟..唉..真係萬萬都估唔到你係變態...

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-2 18:20 發表

諗起見到你被人打到死狗咁..而興奮唔比嗎??
絕對認同

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-2 18:47 發表

哈..你開我地唔lag..
唔比你又係網吧??
開場一定要係屋企..你食撚左屎呀..
嘈咩嘈呀..
咁你叫4強果時唔好係網吧打呀..死傻仔..
4強唔撚係網吧打呀..
醒目仔.. ...
呢條友又係底死既
乜都唔知又插把口過黎..
網吧開場叫自私...我都唔知點自私法..

引用:
原帖由 Infinity﹏翔 於 2008-4-2 18:58 發表

我諗問題唔係我開lag唔lag既問題@@
我都冇同你打過, 點解你會用唔俾我係網吧黎講呢
有咩道理呢
我就唔係網吧打既,禁ok啦.係網吧開場會lag
人所共知,點解你地仲要明知故犯 ?
為左自己唔lag而迫人同你地一齊lag
呢d ...
呢位路人好有道理..咁我問返你啦..
你咁有道理.係埋先...開賽前本人問了對方有冇pccw開場..我更加問了職員知道是用pccw上網的
對方說冇..咁對方開場我地真係lag..咁到我地開場..一開波係冇事.到中期先有lag.加上自己友都lag.咁點唔公平??
你咁有道由...不如咁啦...我下次去網吧開場..你跟埋我去..你同網吧既人慢慢講道由啦..好唔好???
話因為佢地要打比賽..叫佢地唔好下載野or開foxy..你咁有道由..一定講得店啦...不過我覺得你會比網吧既人打死.多過講道由

35 123
發新話題