發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-3-29 21:32 發表
係比賽之前 曾經試過試場..本身由我地開先..之後因為佢地話lag既關係..所以我地比佢地開左場試
試場果時..玩左2分鐘左右..因為覺得冇咩問題..所以先決定由佢地開..
到正式比賽..頭6lv果時的確完全冇咩問題..只有小量 ...
我地【蒼炎一族】第2回合對住鬼族都有同樣情況出現,又係同你地一樣
本來我地開,對方話LAG,佢地試開又冇問題,一到正式佢地隻毛利一到7LV我地就開始LAG
http://www.ipve.com/war3game/index.php?page=part2_table第2組有我地既REPLAY】
當時抱住一個【算喇,自己技不如人,LAG唔LAG都輸,就算講出黎都冇人會理】既心態,而冇將問題匯報出黎,令 貴團受到同樣的境遇,十分抱歉!

要怪就怪我地太易信人/_\

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 10:18 發表
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這 ...
對!就算沒LAG機,我們技術的確遠遠不如你們,我地講出黎唔係想重賽之類,只係為D有機會贏你地既團不值!
你地 阿麟 的確係話RE,但係唔該你唔好再做戲,以下係手打既對話內容【未必100%一樣,煩請大家睇REPLAY】

阿麟:RE
蒼炎團:場主有冇開野?
鬼奶奶:過左6LV
鬼族團:冇開野
蒼炎ㄨ小夜:點?
‧【一直冇人理會 小夜,仲話我地唔答應?】

11:3X【時間】
蒼炎ㄨ小夜:咁樣好難玩
阿麟:你地遲左
阿麟:我地都有LAG
阿麟:一樣

阿麟<~問又係佢,唔比又係佢?
係!你地最有機品,2~3回合你地都用同一方法得到開場權,兩個回合對面都投訴你地,係我地針對你?還是‧‧‧【心照】

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 16:38 發表
對不起.我已經好客氣了.對你要出術嗎?可笑.先看看自己技術.
                         你約我時間.我們再打一場友誼賽.同路同英.看誰贏?輸了請上來公開道歉.接受嗎 ...
我都講左- -我地技術係遠遠不及你地- -論點唔係我地技術好唔好,出唔出術我唔知,係【公平性】OK?

引用:
原帖由 滅影〤KIT 於 2008-4-1 16:53 發表

咁個麟係問你地re唔re嫁麻...你地唔應都冇計格
你叫re果時的確係過左re的lv數..
咁的確係冇可能re嫁bo..
鬼族講得岩輸左冇得計嫁啦..
出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重 ...
1_唔好意思,我地冇可能會道歉!
2_你地叫RE個陣已經過左6LV喇,咁你地又講?
3_我地冇唔應,我地有問點,係你地唔應!
4_我地係輸左,冇話要計,問題係人地087輸得唔抵,我地見同樣情況,幫手講道理都唔得?

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:31 發表

我已經提出了友誼場..同路同英..輸了上網公開道歉..哪你又不接受..還說公平性嗎?我真不知你想點
為咩事道歉先?

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:33 發表
6lv後是不能re
但雙方如果同意因為太lag而re埸
是可以的
你地選擇唔re
冇辦法
你點解要幫人講理先.
你幫咪代表你自己都唔服lo-.-
咁冇理由兩隊隊對你地都有LAG,可以又唔RE- -?你又話:太遲

我地蒼炎一族係新手團,新手同垃圾唔同!
就算你地3打我地5都贏咁又點?新手輸比你地就冇權發言?
打左又點?打左唔代表D乜
你地話打就打?你邊位XD?

發新話題