16 12
發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
明年再來吧..唔好話你地lag呀..我地唔lag咩..
我地同你地比賽就打左啦..賽果都出左啦..重賽冇咩可能..
一係搵日約時間打過..

引用:
原帖由 Ar_k 於 2008-3-29 22:55 發表
哈  比佢地羅  如果佢地真係用呢d方法 最多上到去4強 去到4強果時  打唔夠40min就輸左 仲7過32強都入唔到  假如對面真係有用程式的話  以上說話是基於假設對方有用程式說 唔係認定佢有用  thx ...
細佬..你咁講好睇小我地喎..
你講到我地好似出術先會贏喎..

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 18:59 發表
你咁叫咩意思?
我冇得罪你...
你黎話我?
你咩事牙?
系game有幾勁都冇用嫁...
有種出黎隻...=]
仲有...你未答我野...
e家係你團員講左一點對我地名聲有損的事..
你話唔關你事..你都幾垃圾下喎蒼炎團團長..so不負責任下喎..
唔識管團員??團長都未出聲..係到亂嘈..唔順氣?..打場so難呀?
你係新手我唔怪你..你唔順氣so.我唔怪你..但係你d團員講咩呀..
係講左冇損我地名聲的說話呀..唔駛道歉呀..
比灑機會你地..打場..你地贏左我地算..輸左[道歉]..好易明
理解到嗎..要唔要打比你同你講..定要同你母親講明白灑再同你講呀..
蒼炎團團長..有機會真係想睇下你玩信長有幾新手呀..!!

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:23 發表
我講左...
我唔想咩公平性唔咩公平性...
我又講過...我輸我認
技不如人我認...不過玩game勁真系冇咩用...
不如咁牙...你有冇有興趣一齊隻返場姐=]?

好啦...玩夠啦...唔玩你啦...我真系要出去啦
希望我返黎既時候會 ...
\

想打返場交??

希望你到時帶到1萬幾千人黎打我呀..
知唔知我未見過咁大場面呀

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:23 發表

好啦...玩夠啦...唔玩你啦...我真系要出去啦
希望我返黎既時候會有個我最心服口服既答案啦 ...
你玩咩野呢??誰人同你玩呢.??
你唔好同我講你同我地理論緊果時玩緊賓周下話..o..唔好意思太粗魯的說話..定打緊飛機呀..e句差唔多..呵
e呀幻想到你個樣..再幻想到你同我地理論緊仲係到玩緊陰勁..想起都覺得毆心..
下次講緊正經野唔好咁啦..要女同我講麻..唔識都送件比你啦..哈

仲有你要我地比咩答案你呢??
打飛機點打得耐??唔好意思..好小做e個動作..
你諗到仲要問咩野可以隨時問我..

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:42 發表

我都未見過大場面^^"
最多都係50幾個傾數.
佢仲要帶成1萬幾千人黎打你WO.
不過今次有D唔好意思..
-.-比人知我係打打機變左打交就搞笑.
未出到黎被龜祝左

引用:
原帖由 kwok2002 於 2008-4-1 19:51 發表

核凸佬....................
核凸..我咪更正左囉

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:42 發表
唔好要我講咁多次啦...
你又系億幾度近視牙?
我系要你地答...
唔好再回避我問題啦好冇...
知唔知咁樣好冇禮貌嫁...
你係唔係o-n-9??
你問乜撚問題呀...
我咪答撚左你囉..傻仔..

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:43 發表
你咩事咁興奮牙?
性興奮牙?
打交你都咁興奮?
食錯藥牙?
本來佢就真係興奮...
就算性興奮時到你同我地理論緊果時玩緊賓周再幻想到你個樣..
再幻想到你同我地理論緊仲係到玩緊陰勁..想起都覺得毆心..立刻高潮都變低潮啦
食錯藥??我驚果個係你..你要人同你隻..容咩易好似同我地理論緊果時玩xx嫁..[e.d野你鐘意唔好意思講嫁麻]

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:35 發表
睇黎你真系冇眼睇野既...
定系你近視有幾億度牙?
都話隻又點話帶咁多人出黎牙..
真系唔想話你傻仔都唔得既...
你個死傻仔真系你話...
唉...家陣d人真系唔撚讀書嫁...真系小你老味...
你老母哂咁撚多錢比你班撚樣讀書 ...
唉.見你咁死狗唔原諒你都唔得啦..
如果我幾億度近視的話..我怕我已經死左啦..
你話我唔撚讀書嫁..咁你有冇讀過書呀,,定係你打野唔經大腦呀..
有讀的話唔該你問下你生物老師..一個人有幾億度近視個大腦負唔負荷到呀..
我唔孝順父母?哈..咁你都知..
咁你連我講d常識你都唔知咁你都好考順下喎..
咁又係..你有咁好的教育我估都係你父母教你..咁我都唔怪你啦..
得行幫我問候你娘親呀..唔該..
你想打我??你想幾時呀..
接我放學??你要我學校地址同我講..我等你

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:43 發表
你咩事咁興奮牙?
性興奮牙?
打交你都咁興奮?
食錯藥牙?
諗起見到你被人打到死狗咁..而興奮唔比嗎??

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-2 01:45 發表
我家陣唔系同你傾數
系隻...
睇唔清楚?
隻←睇唔睇到牙?
哈哈..
你唔好同我講你..左青龍右白虎..
朱雀在心口..圓武係背隻呀..
我笑嫁..

引用:
原帖由 Infinity﹏翔 於 2008-4-2 18:35 發表
係網吧開場禁自私...
禁咪即係明叫人忍你lag機....
你地最少場主唔會太lag掛....唔公平wo
係網吧開場仲講到大條道理禁....
哈..你開我地唔lag..
唔比你又係網吧??
開場一定要係屋企..你食撚左屎呀..
嘈咩嘈呀..
咁你叫4強果時唔好係網吧打呀..死傻仔..
4強唔撚係網吧打呀..
醒目仔..

引用:
原帖由 Infinity﹏翔 於 2008-4-2 18:58 發表

我諗問題唔係我開lag唔lag既問題@@
我都冇同你打過, 點解你會用唔俾我係網吧黎講呢
有咩道理呢
我就唔係網吧打既,禁ok啦.係網吧開場會lag
人所共知,點解你地仲要明知故犯 ?
為左自己唔lag而迫人同你地一齊lag
呢d ...
死o-n-9唔通得我地lag人地唔lag公平..
你打野出黎唔經大腦..
e家係佢地話唔公平呀..傻仔..
唔係我地嘈呀o-n-9..
唔知你係到嘈咩呀..
我地冇迫個..講左re..佢地問我地點托咩..
e家係要佢地講re一起講re咩re囉..
過左lv我地唔re唔比的嗎..
lag lag lag..lag你老母呀..得佢地lag咩-家-產
你睇到我地的話..我地又唔係lag..大家一齊lag就唔公平..
得我地lag先公平嗎??
你答我呀傻仔..

16 12
發新話題