發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:20 發表
鬼族族長...下話?
你個答案系就系答到我lag機既問題既...
不過你好似仲系答唔同我點解都系6lv wo...
你唔好要我講咁多次啦...打咁多字隻手好支力嫁...
同埋可唔可以唔好比我感覺到你有心回避我問題呢... ...
點解係6LV.就真係要去網吧試下LA..
咁我問返你..玩信長點解有人玩玩下會LAG.一開始冇事..點解?你可以回答我嗎??

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 18:59 發表
你咁叫咩意思?
我冇得罪你...
你黎話我?
你咩事牙?
系game有幾勁都冇用嫁...
有種出黎隻...=]
仲有...你未答我野...
e家係你團員講左一點對我地名聲有損的事..
你話唔關你事..你都幾垃圾下喎蒼炎團團長..so不負責任下喎..
唔識管團員??團長都未出聲..係到亂嘈..唔順氣?..打場so難呀?
你係新手我唔怪你..你唔順氣so.我唔怪你..但係你d團員講咩呀..
係講左冇損我地名聲的說話呀..唔駛道歉呀..
比灑機會你地..打場..你地贏左我地算..輸左[道歉]..好易明
理解到嗎..要唔要打比你同你講..定要同你母親講明白灑再同你講呀..
蒼炎團團長..有機會真係想睇下你玩信長有幾新手呀..!!

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:23 發表
我講左...
我唔想咩公平性唔咩公平性...
我又講過...我輸我認
技不如人我認...不過玩game勁真系冇咩用...
不如咁牙...你有冇有興趣一齊隻返場姐=]?

好啦...玩夠啦...唔玩你啦...我真系要出去啦
希望我返黎既時候會 ...
\

想打返場交??

引用:
我講左...
我唔想咩公平性唔咩公平性...
我又講過...我輸我認
技不如人我認...不過玩game勁真系冇咩用...
不如咁牙...你有冇有興趣一齊隻返場姐=]?

希望我返黎既時候會 ...
咁又係.係GAME幾勁都冇用..
我好有興趣
隨時等你啦

希望你到時帶到1萬幾千人黎打我呀..
知唔知我未見過咁大場面呀

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-1 19:34 發表
想起有交打就興奮..

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-1 19:34 發表
我都未見過大場面^^"
最多都係50幾個傾數.
佢仲要帶成1萬幾千人黎打你WO.
不過今次有D唔好意思..
-.-比人知我係打打機變左打交就搞笑.

搞冷gag???????????????

引用:

希望我返黎既時候會有個我最心服口服既答案啦 ...
你玩咩野呢??誰人同你玩呢.??
你唔好同我講你同我地理論緊果時玩緊賓周下話..o..唔好意思太粗魯的說話..定打緊飛機呀..e句差唔多..呵
e呀幻想到你個樣..再幻想到你同我地理論緊仲係到玩緊陰勁..想起都覺得毆心..
下次講緊正經野唔好咁啦..要女同我講麻..唔識都送件比你啦..哈

仲有你要我地比咩答案你呢??
打飛機點打得耐??唔好意思..好小做e個動作..
你諗到仲要問咩野可以隨時問我..

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:42 發表

我都未見過大場面^^"
最多都係50幾個傾數.
佢仲要帶成1萬幾千人黎打你WO.
不過今次有D唔好意思..
-.-比人知我係打打機變左打交就搞笑.
未出到黎被龜祝左

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-1 19:48 發表

你玩咩野呢??誰人同你玩呢.??
你唔好同我講你同我地理論緊果時玩緊賓周下話..o..唔好意思太粗魯的說話..定打緊飛機呀..e句差唔多..呵
e呀幻想到你個樣..再幻想到你同我地理論緊仲係到玩緊陰勁..想起都覺得毆心..
...
核凸佬....................

引用:
原帖由 鬼武者‧KiT 於 2008-4-1 19:48 發表

未出到黎被龜祝左
你錯了..你可能打得交少..今次有機會比你見識LA
人多先唔會比龜捉..差人只會企係度等我地郁手..
一郁手先捉人..反而你得幾個企係度..佢會捉你..
一人多查分身証都查到手軟.所以唔會捉住..

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:20 發表
鬼族族長...下話?
你個答案系就系答到我lag機既問題既...
不過你好似仲系答唔同我點解都系6lv wo...
你唔好要我講咁多次啦...打咁多字隻手好支力嫁...
同埋可唔可以唔好比我感覺到你多次有心回避我問題呢... ...
我本來都唔想出聲,真係頂你地唔順
蒼炎團長下話? 你咁想知點解,你唔識去問
果間網吧老板?

引用:
原帖由 kwok2002 於 2008-4-1 19:51 發表

核凸佬....................
核凸..我咪更正左囉

引用:
睇黎你真系冇眼睇野既...
定系你近視有幾億度牙?
都話隻又點話帶咁多人出黎牙..
真系唔想話你傻仔都唔得既...
你個死傻仔真系你話...
唉...家陣d人真系唔撚讀書嫁...真系小你老味...
你老母哂咁撚多錢比你班撚樣讀書真系冇撚用嫁...
連字都唔撚識多個...唉...
哎呀...對唔住牙...爆左粗...我相信你地會原諒我嫁可?
真系唔好意思啦...我最憎人唔孝順嫁啦真系...
所以一見到就...真系唔好意思啦...

發新話題