發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:01 發表

網吧開場..打打下可能有人開FOXY..咁我唔通叫全場唔俾開??
我多次問有冇PCCW開場,,你地又話冇..咁你想點??
你終於答我啦...
先多謝你既回答...咁點解2隊都系6lv後先lag你都好似未比同一個合理解釋我...
我比2個答案你牙...好冇?
一系你睇唔清楚我既問題...
一系你有心回避我問題...

我好想知呢=]請回答我既問題

話我知點解你地知既?

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:03 發表

@_@勁喎 間網吧用咩上網都知=]
你仲勁啦..日日去果間網吧打機?唔可以問下職員??
咁簡單既問題你都問得出WO

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:03 發表

@_@勁喎 間網吧用咩上網都知=]
尼個唔出奇...唔好無里取鬧...夠啦...
我想佢專心回答我既問題...廢事佢講錯野就唔好啦...

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:06 發表

你仲勁啦..日日去果間網吧打機?唔可以問下職員??
咁簡單既問題你都問得出WO
係咩請問係邊間呢  係邊到呢?  聽講呢d係商業秘密=]

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:05 發表
你終於答我啦...
先多謝你既回答...咁點解2隊都系6lv後先lag你都好似未比同一個合理解釋我...
我比2個答案你牙...好冇?
一系你睇唔清楚我既問題...
一系你有心回避我問題... ...
要給你網吧電話嗎??你可以問下佢打打下機點解會LAG

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:07 發表

係咩請問係邊間呢  係邊到呢?  聽講呢d係商業秘密=]
荃灣.城市中心.門口對出..要行落去看嗎??

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:10 發表

荃灣.城市中心.門口對出..要行落去看嗎??
咁得啦 我地呢團人會黎睇你地比賽=]

咁又唔洗啦...
我想你答我多d...
同你玩左場...
有親切感...
網吧d職員..no...我對佢地冇咩親切感...
你都好似未比同一個合理解釋我wo...
果2個答案都唔岩你咩??
↓↓↓
睇唔清楚問題...
有心回避問題... ...

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:12 發表

咁得啦 我地呢團人會黎睇你地比賽=]
我會等你黎睇..要去果度打返場???

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:12 發表
咁又唔洗啦...
我想你答我多d...
同你玩左場...
有親切感...
網吧d職員..no...我對佢地冇咩親切感...
你都好似未比同一個合理解釋我wo...
果2個答案都唔岩你咩??
↓↓↓
睇唔清楚問題...
有心回避問題... ... ...
我只可以答你..打打下LAG我都管唔到..
最大原因就係網吧有人開FOXY等等..
比賽期間.你地LAG我們一樣LAG
咁你想點?

好...我出去啦...
唔同你講住...
我希望我返黎果陣會有個相當滿意
令我心服口服既答案啦...

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:17 發表
好...我出去啦...
唔同你講住...
我希望我返黎果陣會有個相當滿意
令我心服口服既答案啦...
有興趣一齊去果間網吧打返場??
你要公平性.出來打返場友誼賽就最公平LA

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:17 發表

我只可以答你..打打下LAG我都管唔到..
最大原因就係網吧有人開FOXY等等..
比賽期間.你地LAG我們一樣LAG
咁你想點?
鬼族族長...下話?
你個答案系就系答到我lag機既問題既...
不過你好似仲系答唔同我點解都系6lv wo...
你唔好要我講咁多次啦...打咁多字隻手好支力嫁...
同埋可唔可以唔好比我感覺到你多次有心回避我問題呢...

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:19 發表

有興趣一齊去果間網吧打返場??
你要公平性.出來打返場友誼賽就最公平LA
我講左...
我唔想咩公平性唔咩公平性...
我又講過...我輸我認
技不如人我認...不過玩game勁真系冇咩用...
不如咁牙...你有冇有興趣一齊隻返場姐=]?

好啦...玩夠啦...唔玩你啦...我真系要出去啦
希望我返黎既時候會有個我最心服口服既答案啦...=]

發新話題