發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:54 發表

你輸左WO..仲未知?你打機打上腦??
係咩@@?你見到我地團同你地打個場我有出咩XD?

睇清楚個REPLAY先講野啦=__="

蒼炎一族...我明挑你地機而家...
敢唔敢接受?廢物

why? u can see me ?

哈哈XD笑死我 你真係上腦啦@@"

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:56 發表
敢唔敢接受?廢物
搵日得閒 再黎啦 我地仲有好多野做=]

尼個原因我接著...
不過我唔明點解都系6lv之後姐...我想有一個比較合理既解釋...
P.S.:我唔系黎同你嘈...
↑↑↑
我再問一次可唔可以回答我既問題?
定系你根本答唔出牙?

另外...我團既人唔該收聲...我想佢答我野

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:55 發表

係咩@@?你見到我地團同你地打個場我有出咩XD?
你連正選位都冇呀??

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:57 發表

你連正選位都冇呀??
正選?  我地無分正唔正  邊個想出就出嫁啦=]

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:57 發表

搵日得閒 再黎啦 我地仲有好多野做=]
你就連正選位都冇??搵你團長同我講野啦

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:56 發表
敢唔敢接受?廢物
你咁叫咩意思?
我冇得罪你...
你黎話我?
你咩事牙?
系game有幾勁都冇用嫁...
有種出黎隻...=]
仲有...你未答我野...

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:58 發表

你就連正選位都冇??搵你團長同我講野啦
要邊個出聲=] 唔洗你管掛=]

我地蒼炎一族係新手團,新手同垃圾唔同!
就算你地3打我地5都贏咁又點?新手輸比你地就冇權發言?
打左又點?打左唔代表D乜
你地話打就打?你邊位XD?

夠啦...我既團員...
比佢答左我先

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 18:57 發表
尼個原因我接著...
不過我唔明點解都系6lv之後姐...我想有一個比較合理既解釋...
P.S.:我唔系黎同你嘈...
↑↑↑
我再問一次可唔可以回答我既問題?
定系你根本答唔出牙?

另外...我團既人唔該收聲...我想佢答我野 ...
網吧開場..打打下可能有人開FOXY..咁我唔通叫全場唔俾開??
我多次問有冇PCCW開場,,你地又話冇..咁你想點??

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:01 發表

網吧開場..打打下可能有人開FOXY..咁我唔通叫全場唔俾開??
我多次問有冇PCCW開場,,你地又話冇..咁你想點??
@_@勁喎 間網吧用咩上網都知=]

發新話題