發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
打機姐輸左就係輸左......如果你接受唔到因lag埸而輸的話...請同鬼族進行一埸友誼埸.....

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 16:38 發表
對不起.我已經好客氣了.對你要出術嗎?可笑.先看看自己技術.
                         你約我時間.我們再打一場友誼賽.同路同英.看誰贏?輸了請上來公開道歉.接受嗎 ...
我都講左- -我地技術係遠遠不及你地- -論點唔係我地技術好唔好,出唔出術我唔知,係【公平性】OK?

引用:
原帖由 滅影〤KIT 於 2008-4-1 16:53 發表

咁個麟係問你地re唔re嫁麻...你地唔應都冇計格
你叫re果時的確係過左re的lv數..
咁的確係冇可能re嫁bo..
鬼族講得岩輸左冇得計嫁啦..
出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重 ...
1_唔好意思,我地冇可能會道歉!
2_你地叫RE個陣已經過左6LV喇,咁你地又講?
3_我地冇唔應,我地有問點,係你地唔應!
4_我地係輸左,冇話要計,問題係人地087輸得唔抵,我地見同樣情況,幫手講道理都唔得?

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 18:25 發表

我都講左- -我地技術係遠遠不及你地- -論點唔係我地技術好唔好,出唔出術我唔知,係【公平性】OK?
我已經提出了友誼場..同路同英..輸了上網公開道歉..哪你又不接受..還說公平性嗎?我真不知你想點

6lv後是不能re
但雙方如果同意因為太lag而re埸
是可以的
你地選擇唔re
冇辦法
你點解要幫人講理先.
你幫咪代表你自己都唔服lo-.-

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:31 發表

我已經提出了友誼場..同路同英..輸了上網公開道歉..哪你又不接受..還說公平性嗎?我真不知你想點
為咩事道歉先?

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:33 發表
6lv後是不能re
但雙方如果同意因為太lag而re埸
是可以的
你地選擇唔re
冇辦法
你點解要幫人講理先.
你幫咪代表你自己都唔服lo-.-
咁冇理由兩隊隊對你地都有LAG,可以又唔RE- -?你又話:太遲

好啦...算啦...
唔好再系到嘈啦...
技不如人既系我地...
不過我只系有疑問...
點解尼隊人都系同我地一樣6lv之後先lag機姐?

算啦  希望下次唔好咁黑仔啦 撞到你地班人啦

可能網吧有人開foxy等等...

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:38 發表
算啦  希望下次唔好咁黑仔啦 撞到你地班人啦
又咩意思?

打友賽係可能的  咁我地開場囉 好不/

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:40 發表

又咩意思?
冇牙 不如打場囉  但係有要求 我地要開場^^

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:41 發表
打友賽係可能的  咁我地開場囉 好不/
我接受.比時間我

夠啦...唔好嘈啦...輸左就系輸左...
又唔代表d咩...

發新話題