發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
輸左就唔好再吠啦..
隊隊輸左都LAG LA..醒目.有本事你就贏左啦.洗係度吠?
輸唔起就唔好參加比賽..我睇過RP..鬼團自己隊友都LAG.都有彈出黎.
LAG搞到你地輸??..返去玩多幾年信長先參加比賽啦.
講技術你差人幾班...輸撚左就係度吠..你知唔知咩叫體育精神呀..
又LAG又外掛..下次講埋人地出術.收買小飛豬.所以小飛豬唔理..知唔知呀.邪惡小楓
P.S小飛豬..你做D野啦..回應下佢地..查人地有冇用外掛.等隻垃圾唔好再係度吠人出術.THX.
      再唔係安排鬼團同佢地再打一場..同路同英..等隻垃圾死心啦..到時唔好再吠人出術

引用:
原帖由 白狼 於 2008-4-1 09:13 發表
輸左就唔好再吠啦..
隊隊輸左都LAG LA..醒目.有本事你就贏左啦.洗係度吠?
輸唔起就唔好參加比賽..我睇過RP..鬼團自己隊友都LAG.都有彈出黎.
LAG搞到你地輸??..返去玩多幾年信長先參加比賽啦.
講技術你差人幾班...輸 ...
小dd  你知唔知咩叫禮貌
知唔知咩叫口德   

不過睇怕你都冇
-crazy boy-

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 02:25 發表

我地【蒼炎一族】第2回合對住鬼族都有同樣情況出現,又係同你地一樣
本來我地開,對方話LAG,佢地試開又冇問題,一到正式佢地隻毛利一到7LV我地就開始LAG
http://www.ipve.com/war3game/index.php?page=part2_table第2組有我地既REPLAY】
...
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這就是機品嗎??..不信的話可以自己看看rp...希望沒有睇過rp的朋友也不要加把口吧..thx

算吧鬼團你地

上次對我地已經用左依招

依家又用@@?

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 10:18 發表
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這 ...
算吧!!!

我有問話點架

係你地話太遲啦過左6LV

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 10:18 發表
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這 ...
對!就算沒LAG機,我們技術的確遠遠不如你們,我地講出黎唔係想重賽之類,只係為D有機會贏你地既團不值!
你地 阿麟 的確係話RE,但係唔該你唔好再做戲,以下係手打既對話內容【未必100%一樣,煩請大家睇REPLAY】

阿麟:RE
蒼炎團:場主有冇開野?
鬼奶奶:過左6LV
鬼族團:冇開野
蒼炎ㄨ小夜:點?
‧【一直冇人理會 小夜,仲話我地唔答應?】

11:3X【時間】
蒼炎ㄨ小夜:咁樣好難玩
阿麟:你地遲左
阿麟:我地都有LAG
阿麟:一樣

阿麟<~問又係佢,唔比又係佢?
係!你地最有機品,2~3回合你地都用同一方法得到開場權,兩個回合對面都投訴你地,係我地針對你?還是‧‧‧【心照】

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 13:18 發表

對!就算沒LAG機,我們技術的確遠遠不如你們,我地講出黎唔係想重賽之類,只係為D有機會贏你地既團不值!
你地 阿麟 的確係話RE,但係唔該你唔好再做戲,以下係手打既對話內容【未必100%一樣,煩請大家睇REPLAY】

鬼奶奶 ...
對不起.我已經好客氣了.對你要出術嗎?可笑.先看看自己技術.
                         你約我時間.我們再打一場友誼賽.同路同英.看誰贏?輸了請上來公開道歉.接受嗎

引用:

鬼奶奶 ...
咁個麟係問你地re唔re嫁麻...你地唔應都冇計格
你叫re果時的確係過左re的lv數..
咁的確係冇可能re嫁bo..
鬼族講得岩輸左冇得計嫁啦..
出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重

引用:

鬼奶奶 ...
算吧啦你地班垃圾..
大家都有lLAG你嘈咩姐...
你可以博我[話唔比佢地厄你嫁]..
我可以對你地班垃圾講..唔比你話LAG都係輸左先咁講嫁..
E家係你地輸左..已成事實..
你講咁多...你都自應係技不如人..好心就唔好嘈啦..
你想人地同情你或想人知都你地垃圾或本來我地好勁的不果唔係鬼族開場搞到我LAG我地都唔會輸啦
定係想人地覺得鬼族9啊..
你POST得出黎就姐係覺得自已好勁..輸得唔低..
同要花時間POST咁多野出黎..
人地覺得你o一n一9喳..當然本人都覺得你o一n一9如果唔係都唔**不良詞語**你

講真.
我地都lag到想re
因為lag大家都發揮唔到真既水準
我有問你地re唔re.
你地揀唔re.
依家輸左又賴?
同埋唔該蒼炎族既人
收聲ok?
你地又覺得我地特登整lag你地既話
一係打番埸友誼賽
唔好再係到亂up  ok?

網吧問題大家都唔想.
唔通我係網吧封鎖叫人地唔準開bt foxy咩
笑=]
我地選擇係去網吧打比賽
係希望同隊員可以更合作
少左打字呢個動作.
相信好多隊伍都有去網吧作賽.
唔通一lag就要重賽?

引用:
原帖由 滅影〤KIT 於 2008-4-1 16:53 發表

咁個麟係問你地re唔re嫁麻...你地唔應都冇計格
你叫re果時的確係過左re的lv數..
咁的確係冇可能re嫁bo..
鬼族講得岩輸左冇得計嫁啦..
出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重 ...
這位是sky?

本人已經連絡你兩隊MSN..請盡快回復...快給我一個友誼賽時間..指定比賽時的英.路
p.s邊一隊輸左要上來公開道歉..接受嗎?接受請回復我MSN

引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-4-1 07:54 發表
唉. 只好第4場對鬼族既人要小心d啦..
[題外話. 我想知個問題匯報區有咩用? 發POST後完全不見小飛豬有任何回應]
難道此區只係小飛豬因為唔想理D問題而開出? 但係人地開完POST就唔理人果隻
1開始我係MSN到問過佢 佢叫 ...
你講野有小小問題喎..
你叫人對鬼族小心d咩義思先..
咁姐係你又係輸左比鬼族唔咁心..哈
點解個個都咁oo nn 99嫁
輸左就姐係垃圾..技不如人就賴賴賴
賴lag賴人開外掛..
e家仲係到挑釁..係到令人地覺得鬼族9..你知唔知你好仆一街呀

引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-4-1 07:54 發表
唉. 只好第4場對鬼族既人要小心d啦..
[題外話. 我想知個問題匯報區有咩用? 發POST後完全不見小飛豬有任何回應]
難道此區只係小飛豬因為唔想理D問題而開出? 但係人地開完POST就唔理人果隻
1開始我係MSN到問過佢 佢叫 ...
你咁講咩意思先.
擺明話我地出矛招贏你地na?
我地團長add左你地 msn又唔應
咁既小朋友
番屋企睇dadadede na

發新話題