發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

係比賽之前 曾經試過試場..本身由我地開先..之後因為佢地話lag既關係..所以我地比佢地開左場試
試場果時..玩左2分鐘左右..因為覺得冇咩問題..所以先決定由佢地開..
到正式比賽..頭6lv果時的確完全冇咩問題..只有小量lag(初頭覺得係岩岩開始..可能係揀英造成)
點知到左中後期..就不停發生lag既程況啦..
中途lag到試過停機 甚至用技/物品慢成1-3秒不等 全隊都係 因為我睇過佢地對上1場既比賽 佢地都係中途lag機 戰鬥途中隊友(包括本人)都不停叫lag..
我覺得佢地有可能開左d不明程式.. 所以..我想問有冇得重賽? (只求重賽! )我地唔係因為輸左所以作出無理要求令自己勝出.. 只希望可以公平咁比賽多次..就算輸 都要輸得心服口服..

附上本場rp..雖然可能有人覺得我地就算唔lag都會輸 ..
但如果有實力者.. 相信就算打多場都會無問題..

鬼族第2回合果時既比賽 ..
http://www.ipve.com/war3game/upload/part2_039.w3g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

明年再來吧 ~~~~

lag不等於不可以玩
算你倒霉吧

哈  比佢地羅  如果佢地真係用呢d方法 最多上到去4強 去到4強果時  打唔夠40min就輸左 仲7過32強都入唔到  假如對面真係有用程式的話  以上說話是基於假設對方有用程式說 唔係認定佢有用  thx

明年再來吧..唔好話你地lag呀..我地唔lag咩..
我地同你地比賽就打左啦..賽果都出左啦..重賽冇咩可能..
一係搵日約時間打過..

引用:
原帖由 Ar_k 於 2008-3-29 22:55 發表
哈  比佢地羅  如果佢地真係用呢d方法 最多上到去4強 去到4強果時  打唔夠40min就輸左 仲7過32強都入唔到  假如對面真係有用程式的話  以上說話是基於假設對方有用程式說 唔係認定佢有用  thx ...
細佬..你咁講好睇小我地喎..
你講到我地好似出術先會贏喎..

我是鬼團隊長.我5人都是在同一網吧玩..
輸了的隊伍..不是說對方說粗口..就是開場LAG..
你仲要說我地用不明程式...真係神.你是電腦天才嗎?有的話可以給我嗎?
小飛豬你是電腦高手..你識整嗎?要對方LAG自己友唔LAG.
但如果有實力者.. 相信就算打多場都會無問題..<--咁打到幾時?
哪我輸了.咁我說.相信你有實力.打多場都冇問題.咁你會重賽嗎??

082和他們彼此彼此勒................................可能更「強」

@@.睇黎.又一猛團係網吧開場

你地知唔知網吧一有人down野.

對面會lag?你地自己就唔會覺.

下次網吧就咪開場吧..@@

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-3-29 23:39 發表
我是鬼團隊長.我5人都是在同一網吧玩..
輸了的隊伍..不是說對方說粗口..就是開場LAG..
你仲要說我地用不明程式...真係神.你是電腦天才嗎?有的話可以給我嗎?
小飛豬你是電腦高手..你識整嗎?要對方LAG自己友唔LAG.
但 ...
小dd 看來你的網絡知識不夠啊
我不是說什麼針對說話
只是就著你這句話說

如joelam§所言, 只要網吧開場, 同網吧內有人用bt之類dl野  
就會搞到網吧以外的人,  lag
-crazy boy-

引用:
原帖由 小利 於 2008-3-30 01:24 發表

小dd 看來你的網絡知識不夠啊
我不是說什麼針對說話
只是就著你這句話說

如joelam§所言, 只要網吧開場, 同網吧內有人用bt之類dl野  
就會搞到網吧以外的人,  lag ...
有見介我同意呢點

引用:
原帖由 joelam§ 於 2008-3-30 00:06 發表
@@.睇黎.又一猛團係網吧開場

你地知唔知網吧一有人down野.

對面會lag?你地自己就唔會覺.

下次網吧就咪開場吧..@@
小棍棍講既野就係王道   棍b  gd
FreedomSK

最好係屋企開場 網吧機通常廢+lag 之前去間網吧,得250m

引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-3-29 21:32 發表
係比賽之前 曾經試過試場..本身由我地開先..之後因為佢地話lag既關係..所以我地比佢地開左場試
試場果時..玩左2分鐘左右..因為覺得冇咩問題..所以先決定由佢地開..
到正式比賽..頭6lv果時的確完全冇咩問題..只有小量 ...
我地【蒼炎一族】第2回合對住鬼族都有同樣情況出現,又係同你地一樣
本來我地開,對方話LAG,佢地試開又冇問題,一到正式佢地隻毛利一到7LV我地就開始LAG
http://www.ipve.com/war3game/index.php?page=part2_table第2組有我地既REPLAY】
當時抱住一個【算喇,自己技不如人,LAG唔LAG都輸,就算講出黎都冇人會理】既心態,而冇將問題匯報出黎,令 貴團受到同樣的境遇,十分抱歉!

要怪就怪我地太易信人/_\

唉. 只好第4場對鬼族既人要小心d啦..
[題外話. 我想知個問題匯報區有咩用? 發POST後完全不見小飛豬有任何回應]
難道此區只係小飛豬因為唔想理D問題而開出? 但係人地開完POST就唔理人果隻
1開始我係MSN到問過佢 佢叫我係到開post 而家就唔理人..

發新話題