發新話題

[問題匯報]041.欠打團使用斷線隊員

[Close]
條例:斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹)
 第1點 :   寫明只是不能 移動及使用包括英雄及馬匹的裝備物品} 
        不是嗎 ,他移動使用 裝備用物品 和 技能和 轉賣東西 等等..

不是白紙黑字寫明的嗎

第2點:還有 ps 比較有爭議地方:  如果英雄在.敵方陣營.突然斷線 ,那就讓.英雄.自然死吧..唔好控制.為避免不必要.爭議    
           近我方的cp區 是敵方陣營 嗎’ 

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2008-3-29 16:32 發表
請大家免傷和氣...

以評審團裁決為準, 未裁決前, 任何人講任何結果都不能作準
嗯嗯我們是好有禮貌的, 以 比賽規則 為準
  公道自在人心

引用:
原帖由 天壤的劫火 於 2008-3-29 17:06 發表
規則第三條
斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用
係物品~~~呵呵
嗯嗯 是物品  -口-

3、斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹) 。
我地隊員係睇清楚比賽規則先來比賽
所指明 都係物品 物品
比賽規則無話唔可以用個人郁
我地按照比賽規則來做野喎

回復 26# 的帖子

吓....你有冇搞錯少少野
你話第2回合問題專區到講左
我第2回合完左無事 無睇到問題專區
但係我比賽前 的的確確有得禁比賽規則睇
我睇比賽規則裡 無顯示你所講既唔郁得斷線人與馬喎

如果真係第2回合問題專區講
我諗比賽規則都應該顯示寫明吧?

我而家又唔知你第2回合有咩問題發生
剩係睇住比賽規則果條 我地絕對無觸犯

如果呢條斷線問題唔郁得咁重要
我諗最起碼都應該打落去比賽規則吧?

而家比賽規則無顯示 又話我地犯錯
咁好似出現唔公平現象吧?

既對我地唔公平 亦對其他人唔公平
跟足規距做 哦..點知原來係其他地方加左條例
而我地比賽前完全唔知 咁點跟規矩做呢?

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 21:01 發表

如果真係唔比郁個人 控入溫泉都算係郁
嚴格d黎講都係犯規 , 即使影唔影響到

反正唔關我事 我純粹比d意見

其實我都係想你地清楚d個規則je
明你就好了,字是用眼看的-口- ,多謝你的意見

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 19:48 發表
我睇過樓上咁多位既意見 認為大家可以睇下第二回合問題專區其中一個post"斷線問題"
中間小飛豬提及過好多次

斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹)
呢句野既意思係 英雄同馬匹身上物品唔可以移動  ...
錯了,沒寫明阿 ,這是公告 ,不是 什麼猜想or估計 遊戲
條例:斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹)
 第1點 :   寫明只是不能 移動及使用包括英雄及馬匹的裝備物品} 
        不是嗎 ,他移動使用 裝備用物品 和 技能和 轉賣東西 等等..

不是白紙黑字寫明的嗎

第2點:還有 ps 比較有爭議地方:  如果英雄在.敵方陣營.突然斷線 ,那就讓.英雄.自然死吧..唔好控制.為避免不必要.爭議    
           近我方的cp區 是敵方陣營 嗎’ 

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 21:06 發表

你呢個即係仲誤解左刻規則
係唔可以使用英雄,唔郁得,唔用得技

你地真係唔信我既真係可以用短訊息搵小飛豬/龍之振雄
佢地應該會樂意解答你地
GOD i'm sorry,我只是用雙 看好文字,沒想到有別的意思,字中有字
沒關係,我們不是 管理員
權不在 我們到,你鐘意什麼說 我沒所謂
你什麼的猜想 ,不成任何理由

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 21:21 發表

我唔知你地有冇用技啦= =
但係good團既理解同你地一樣
佢地以為可以用英雄
朋友你又充分地運用你的 猜想能力
不論是比賽規則  OR   想各位明白管理員同評判對條規則既理解係點
[在你不是管理員,他們自然會公告 條例和 他們的理解]

or 現在的 英雄問題,你連 RP 都未看完 這 運用你這強離子鍵 的猜想能力

來作出武斷  ,這是不公平 的批評/意見  
   重點:這是問題匯報  ,是不用 猜想能力,只要 事實

引用:
原帖由 楓梓 於 2008-3-29 21:29 發表

我相信我地唔會因呢件事而輸
但係我都為你地個團..因為用左英雄而輸已可惜
當然啦,有實力 才是 KINGDOM

引用:
原帖由 風神。聶風 於 2008-3-29 15:44 發表
041.欠打團係大約43分鐘其中一個隊員(偉西,果心居士)走左
之後其他人將果心控左入溫泉最入面

規則第三條
斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用

如果佢地冇控果心入溫泉 我地可以多300蚊
咁隨時扭轉局勢

評判明察

...
朋友 [頂] 都是粗口嗎-口-
粗言謂語  都說不上
我老師 常說 頂 ,這他爆粗 嗎-口-

你連粗口 定義不明白 ,上任何一網站 的知識專區 問一下吧,我相信
   一定有人,跟你搞清楚 這定義

發新話題