發新話題

[問題匯報]041.欠打團使用斷線隊員

[Close]
引用:
原帖由 達西 於 2008-3-29 21:03 發表

明你就好了,字是用眼看的-口-

條例:斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹)
 第1點 :   ║寫明只是不能 移動及使用{包括英雄及馬匹的裝備物品} ║
        不是嗎 ,他沒移動及使用 裝備 ...
你呢個即係仲誤解左刻規則
係唔可以使用英雄,唔郁得,唔用得技

你地真係唔信我既真係可以用短訊息搵小飛豬/龍之振雄
佢地應該會樂意解答你地

如果我唔郁隻斷左線既英雄
一陣對面行過比隻英打到
又話我地用啦喎
咁好啦....真係你講哂
我郁佢又唔係
唔郁佢又唔係
你想我地點呀....
放佢番溫泉都有影響?
唔好玩啦
呢家係溫泉入邊打咩
遲下我斷左線放隻英雄係到
打死哂對面咁又點計呀
又計我地輸呀?

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 21:06 發表

佢地應該會樂意解答你地
你好煩...食飽飯無事做?
呢D事唔洗你理...亦都唔輪你去理
留比管理員解決

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 21:06 發表

佢地應該會樂意解答你地
GOD i'm sorry,我只是用雙 看好文字,沒想到有別的意思,字中有字
沒關係,我們不是 管理員
權不在 我們到,你鐘意什麼說 我沒所謂
你什麼的猜想 ,不成任何理由

引用:
原帖由 傑西 於 2008-3-29 21:12 發表
如果我唔郁隻斷左線既英雄
一陣對面行過比隻英打到
又話我地用啦喎
咁好啦....真係你講哂
我郁佢又唔係
唔郁佢又唔係
你想我地點呀....
放佢番溫泉都有影響?
唔好玩啦
呢家係溫泉入邊打咩
遲下我斷左線放隻英雄係到
...
如果真係唔郁個英雄放係度 個replay入面會好明顯見到你地冇控過佢= =
其實控入溫泉犯唔犯規真係要睇評判點判
佢覺得有問題咪會判輸囉

之前有一隊good團就係控左個走場既呀市番溫泉輸左(好似,唔知之後有冇其他決定)

其實我本身既目的,係想各位搞清楚條規則既je
別無他意,唔好睇到我係你地既敵人咁= =

引用:

佢地應該會樂意解答你地
你錯了
係條規則表達錯誤
才令達西誤解左
如果以達西所理解的規則去運行
達西沒有犯規

係小飛豬到現在也不能解散 第3條所表達的意思!
唔好講咁多啦
輸左就當輸左啦
沒有公平的事傢
你係到嘈 我相信事實唔會改變

引用:
原帖由 ching921217 於 2008-3-29 21:18 發表

你錯了
係條規則表達錯誤
才令達西誤解左
如果以達西所理解的規則去運行
達西沒有犯規

係小飛豬到現在也不能解散 第3條所表達的意思!
唔好講咁多啦
輸左就當輸左啦
沒有公平的事傢
你係到嘈 我相信事實唔會改變 ...
我重申多次
我根本唔係你地既對手
我令你地輸冇意義
我係想各位明白管理員同評判對條規則既理解係點

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2
你講緊呢個GOOD團??
014有人走左場''
阿市黎既..
但系佢地系50分鐘之後'(姐系阿市走左場)
佢地用了阿市的技幾次''

那邊面嬴?!

用技-.- ??我地邊到有用技

引用:
原帖由 楓梓 於 2008-3-29 21:20 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=75414&extra=page%3D2
你講緊呢個GOOD團??
014有人走左場''
阿市黎既..
但系佢地系50分鐘之後'(姐系阿市走左場)
佢地用了阿市的技幾次''

那邊面嬴?!

用技-.- ??我地邊 ...
我唔知你地有冇用技啦= =
但係good團既理解同你地一樣
佢地以為可以用英雄

哦...咁我同你講...無
唔信睇REPLAY

我都信你地冇 如果唔係你地既對手一定拎著呢點打死你地啦
我覺得你地唔會點信我架啦

但係我可以講多次
斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用既真正意思係:
英雄同馬身上物品不能移動 及
英雄同馬不能使用

d裝唔可以郁佢地仲有個人同隻馬唔郁得

唉...大家都一樣咁慘..
算啦我都係咁輸(good團--)
比d神手團上去睇佢下場點輸算啦- -

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-29 21:21 發表

我唔知你地有冇用技啦= =
但係good團既理解同你地一樣
佢地以為可以用英雄
朋友你又充分地運用你的 猜想能力
不論是比賽規則  OR   想各位明白管理員同評判對條規則既理解係點
[在你不是管理員,他們自然會公告 條例和 他們的理解]

or 現在的 英雄問題,你連 RP 都未看完 這 運用你這強離子鍵 的猜想能力

來作出武斷  ,這是不公平 的批評/意見  
   重點:這是問題匯報  ,是不用 猜想能力,只要 事實

究竟呢家有判決未呀?
點解管理員到呢家都重未有回覆架?
管理員們....
比少少回應呀....

發新話題