發新話題

[問題匯報]斷線問題!

[Close]
按照規定...cut 人物包括 英雄.英雄馬匹.英雄身上物品..都不能使用

ps 比較有爭議地方:  如果英雄在.敵方陣營.突然斷線 ,那就讓.英雄.自然死吧..唔好控制.為避免不必要.爭議

規定一早已經定左....大家都要遵守..又唔是只是你一隊要遵守

話人地之前.我希望你可以檢討   你話你有睇過規定..點解..明知故犯

比賽由第一輪,開始,就已經有所規定.

RP 中.隊員.好明顯的說出..要控制埋個英雄..同時.也使用英雄技能.

把洒問清天  

請你說話要乾淨..論壇講我,我比面你是VIP 算..但你又用論壇短信息..PM 我

我唔覺得比這種人,.參加比賽是好事....錯就是錯..有咩好嘈

引用:
原帖由 ching921217 於 2008-3-28 12:24 發表

唔遵守?
條規則有問題在先
請你多讀中文再出來說話吧
國有國法.家有家規..既然我地定左.,你就要遵守

如果你遵守唔到..就話.比賽規則有問題..這不是笑話?

都第二回合..哪有問題.點解你唔第一回合,就提出?

或者.今次比賽規則是有問題.但玩家參賽.都是自願,,.無人強逼你參加..

既然你參加了,就要遵守..這會有問題嗎?

引用:
原帖由 ching921217 於 2008-3-28 12:33 發表

抱歉
我自己斷線那場比賽
我的確遵守了
第一回合不提出
係因為沒有察覺到
這當然是我的錯
但條規定係唔係你所表達的和你想表達的
有點不一樣? ...
裁決勝負不是我講就算....是多個管理員+版主..討論後.作出決定..

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-28 13:21 發表

如果呢條規則再唔講清柩 第三回合一定有vlan革命= =
請注意() 裡面內容  (包括英雄及馬匹)

再講..裁定是.小數服從多數....

方法可以,選擇..但.樓主.態度...逼使我..唔可以讓步

3、斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹) 。

包括英雄及馬匹)   已經.好.明確..指出..唔可以使用

你地.只針對前面邊是對裝備物品.規定..點解.唔.睇下後面, () 內容?

何解我要在後面 () 中..特別.寫左..英雄 及 馬匹   難道是多此ㄧ舉..?

引用:
原帖由 把洒問清天 於 2008-3-28 13:34 發表

唉你到現在還是不明白
真是不知道怎樣先可以令你明白
你用的()係中文方面去睇
係加以保充之前的野
咁講姐係講返
之前
斷線隊員身上裝備物品包括英雄及馬匹
牙!睇我點分析啦大哥 ...
是.我有睇..你自己都講左..斷線隊員身上裝備物品包括英雄及馬匹

你仲問我? 是否可以使用英雄?

引用:
原帖由 把洒問清天 於 2008-3-28 13:56 發表
你要咁講 好冇話可說
我唔會理你
叫x理員..講
我最後講一次吧..你論壇 xx我.又pm xx 算了...我不會計較

我睇rp 好多隊都有遵守...

你現在..還要同我地爭議落去嗎?

比賽規定..大家都要遵守....唔是玩針對

好多團隊..只因一句粗口..或者.1.2個字粗口..都已經判輸了..佢地有無同你一樣..嘈成這樣..管理員你都x  埋..

最後..我個人覺得..你睇是好強..但.強唔代表.一切..何需只睇眼前..

引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-28 14:03 發表

小豬豬 唔好講佢住...
可唔可以開post重申條規則呀
我驚下次又係咁
咁就無謂啦

立場:中立
() 是我/.特別.強調.先() 住

發新話題