54 1234
發新話題

[問題匯報]斷線問題!

[Close]
其實我真係唔明 做咩 會唔比用 斷線隊員
又冇拎佢d裝/移動
真係唔知做咩事lor
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-28 10:43 發表
按照規定...cut 人物包括 英雄.英雄馬匹.英雄身上物品..都不能使用

ps 比較有爭議地方:  如果英雄在.敵方陣營.突然斷線 ,那就讓.英雄.自然死吧..唔好控制.為避免不必要.爭議 ...
這個真是英明決定!請問你個腦生係邊到?

引用:
原帖由 串柒柒 於 2008-3-28 10:56 發表
你唔好比晒賽完左先黎講^^
有得佢死..咁咪者係俾錢人用
你依家講乜都得架啦
輸左因為咁既原因好唔低囉
你說中我心中的說話
比賽之前我全部睇灑
好明顯係你地唔清楚
e加先黎咁樣?
你地有冇腦袋?

中文都唔識
邊個明白到牙?
中文可以有好多種睇法ga!
你去問下d中文教授先啦
咁樣話人地錯
好唔公平lor
仲要當面話人地錯?
你估你好岩?
買機既事我已經算左一次
今次我唔會就咁算

VLAN e加好明顯係你地錯!
3、斷線隊員   (身上裝備物品)   (不能移動及使用(包括英雄及馬匹)  。
指出  1. 斷線隊員
          2. 物品
             都不能移動及使用(包括英雄及馬匹) 。
這是很簡單常識,如發現GooD 團隊 使用 斷線隊員  會被判輸。
你地張你地分為2個term
但係如果依1個term去睇?
3、斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹)  。
指出:
1.斷線隊員身上裝備物品 不能移動
2.斷線隊員馬匹上物品 不能移動
3.斷線隊員身上裝備物品 不能使用
4.斷線隊員馬匹上物品 不能使用
不能移動 = 唔可以掉換位置,放落地下/其他地方
不能使用 = 唔可以用物品(eg魔水,紅雷,電卷等等)
唔代表係唔可以 移動 /使用 英雄

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-28 11:44 發表
把洒問清天  

請你說話要乾淨..論壇講我,我比面你是VIP 算..但你又用論壇短信息..PM 我

我唔覺得比這種人,.參加比賽是好事....錯就是錯..有咩好嘈
咩野這種人?
我哩d叫為自己既利益真取到抵!
我冇錯lor~係你地第3條友 存在好大流動!做成一d令人唔會既體法!
所以廢話小講
要求重賽

我體諒唔到lor!
係佢地錯先!條野咁大流動!仲要話人錯!咩事先e加
唔公平lor

引用:
原帖由 Mr7 於 2008-3-28 12:20 發表

你冇錯?
而家你只係一個參賽者,計盡多個vip囉
管理員先係評審
而家規則定左出黎
你唔遵守
仲諸多藉口
就算你贏
一樣可以foul你出去
而家規則定左出黎
你唔遵守
我唔遵守?
係佢地條規則唔清楚
請你睇清楚先
我好想遵守!但係條規則令到我輸?
係佢條規則唔夠清楚在先!

引用:
原帖由 ching921217 於 2008-3-28 12:24 發表

唔遵守?
條規則有問題在先
請你多讀中文再出來說話吧
同意^^我唔知我幾時唔遵守 ^^
係條規則有問題在先
令到我以為係正確的

引用:
原帖由 Mr7 於 2008-3-28 12:27 發表

你都只係一個參賽者
如果你再同把酒問青天既態度一樣
就算你贏
一樣會當輸
我想請問一下我的態度怎樣?
我直到現在還未爆粗!心平氣和咁同你講道理

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-28 12:30 發表

國有國法.家有家規..既然我地定左.,你就要遵守

如果你遵守唔到..就話.比賽規則有問題..這不是笑話?

都第二回合..哪有問題.點解你唔第一回合,就提出?

或者.今次比賽規則是有問題.但玩家參賽.都是自願,,.無人強 ...
我可以答你 (會)
第一回合!冇人彈game要是有!我都會用埋隻英
但係第二回合有人彈啦wo
咁我咪同lor~
仲有條問題我係比賽之前睇過
就明白了!係物品不能用/移動
誰知 你 張他分開2個term牙!大哥!

規定.是1條條,.,你只睇.上一條.下面就唔睇..怪邊個?

引用:
原帖由 Mr7 於 2008-3-28 12:34 發表

你不斷地挑戰緊豬同我既底線
咁樣叫態度好好?
唔爆粗態度就一定好?
你有冇公開過你地既抵線?
唔講我點知你地既抵線係咩?
同埋我係講道理
唔係係到挑戰你地既抵線

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-28 12:35 發表

裁決勝負不是我講就算....是多個管理員+版主..討論後.作出決定..
事實上 你果條野跟本就 唔係講 唔比用彈左game既英雄!
而係物品!你多點了解中文當中既野
可以有好多種分析
你又冇標點符號
事實上我係第一場比賽之前已經睇過灑
但係因為你果個野
錯灑意思!
e加咁就話我地事?
咁叫公平?

留上的不要說粗!現在是請道理的時候

引用:
原帖由 ching921217 於 2008-3-28 12:43 發表
我就是說了
將第三條規則重新表達一次
嗯!而且要重賽
這樣先係公平

54 1234
發新話題